Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Мнение на един редови потребител!
Модератор: dantho.mihov
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Мнение на един редови потребител!
а да кажа и аз нещо по въпроса,проблема тук е че всеки вика на другия кои си ти -а аз кои съм,един дол дренки сме всичките,и на мен колко бан-ове и колко други работи ми се случиха ,ама пак си седя тука,но след толкоз лигавене от някои съфорумници въобще не ми се пише вече,нито нищо,от кога казах аз че не е на добре работата,ама кои да слуша,пък и магазина го няма поне да обновим такъмите,тези които са наи много против мнагазина нищо не пишат,
а било и много подредено,трънки,седя си тука и се скатавам,имам предупреждение 1 ниво,до кога ще бъде и аз не знам,само барута си знае,форума си е негов,квото и да ме правят аз съм си тука,не съм продажник,но напоследък
няма нищо което да ми хване окото,нека и господата модератори да са малко по колегиални,не само с лошо,тези камъни ги хвърлям в градината на барута--оправяи ги малко тези момчета,мене специално първия път ме бан-наха
за един репортаж за един амур,и за какво беше всичко...,бил съм ги дразнил.--ако истината е обидна за някои
на каде отиваме може би,на добро едвали,поздрави и наслука--
п.п сега ако пусна един репортаж за първия сом които хванах вчера пак ще ме почнат,затова поо добре да не го пускам,
а било и много подредено,трънки,седя си тука и се скатавам,имам предупреждение 1 ниво,до кога ще бъде и аз не знам,само барута си знае,форума си е негов,квото и да ме правят аз съм си тука,не съм продажник,но напоследък
няма нищо което да ми хване окото,нека и господата модератори да са малко по колегиални,не само с лошо,тези камъни ги хвърлям в градината на барута--оправяи ги малко тези момчета,мене специално първия път ме бан-наха
за един репортаж за един амур,и за какво беше всичко...,бил съм ги дразнил.--ако истината е обидна за някои
на каде отиваме може би,на добро едвали,поздрави и наслука--
п.п сега ако пусна един репортаж за първия сом които хванах вчера пак ще ме почнат,затова поо добре да не го пускам,

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Времето се оправя, хората тръгват по гьоловете, нормално е да намелеят темите, но ще се увеличат в "Риболовен излет".koki написа:....От едно известно време темите намаляват, факт.![]()
Консуматорите са много повече от хората които пишат....

"Консуматорите" са повече и това е нормално, все пак във форума има толкова много информация, че когато се изчете...просто не се сещаш какво повече можеш да добавиш, освен да джвакаш едни и същи локуми.
Така че - споко, народе, всичко си е ток и жица, вижте слънцето навън, чуйте птичките, усмихнете се.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- научил се да хвърля
Според мен трябва да има толеранс и уважение от всички и да не забравяме, че сме човеци и да се разбираме.
точно казано и още нещо на който не му харасва форума просто да не влиза има доста други форумиМишо69 написа:Според мен трябва да има толеранс и уважение от всички и да не забравяме, че сме човеци и да се разбираме.
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз пък съм съгласен със всички смислени мнения по темата. Само за едно не съм съгласен- според мен смислените теми намаляха, не защото няма знаещи потребители, а защото няма, кой да зададе смислен въпрос.
Пример
Тема със заглавие "Каква макара?" ; "Плувка от къде?" и тн. и тн.. Е добре, кой ще развие нещо интересно от това?
Идеята ми е, че когато въпросите са лесни, то и отговорите са елементарни (безинтересни).
Форума е жив и се гради на диалог. Всяко мнение всъщност е отговор, към поставената тема-въпрос и когато въпроса не го бива то и отговорите са такива.
Понеже някой спомена "Риболов на леко", ами в последните седмици единствения въпрос, който ми беше интересен беше за "Сръбските плувки" и само за ден се споменаха всичките им предимства и недостатъци. Това, ако не е работеща система
Пример
Тема със заглавие "Каква макара?" ; "Плувка от къде?" и тн. и тн.. Е добре, кой ще развие нещо интересно от това?
Идеята ми е, че когато въпросите са лесни, то и отговорите са елементарни (безинтересни).
Форума е жив и се гради на диалог. Всяко мнение всъщност е отговор, към поставената тема-въпрос и когато въпроса не го бива то и отговорите са такива.
Понеже някой спомена "Риболов на леко", ами в последните седмици единствения въпрос, който ми беше интересен беше за "Сръбските плувки" и само за ден се споменаха всичките им предимства и недостатъци. Това, ако не е работеща система

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Secret Carp написа:Колега защо да не влязат нови лица тук?Кое е лошо,че пишат новите колеги...Според мене е по-добре защото така ще се отсеят рибарите от алкохолиците и търгашите в магазина.Мисля,че барута за това преди време изтри алкохоличната тема,а сега и магазина....
Те всъщност вече половината са с банТой Барута си знае работата
![]()
Не може от 100 мнения 99 да са в тема с наздравици,или 99 в магазина.Тука е форум за рибари а не парти форум...

Според мен магазина нетрябваше да се маха а да се замени с '' препоръки и савети'' , така много гокеги щяха да са безкраино благодарни за препоръките и насоки.
Иначе сам против това ''АЗ ПРОДАВАМ , ТОИ ПРОДАВА , ТУК СЕ ПРОДАВА'' .
Просто савети а ако някои иска да пита нещо конкретно има си ЛС за контакти - никакво публично предлагане - пак казвам просто савети и насоки.
Иначе сам против това ''АЗ ПРОДАВАМ , ТОИ ПРОДАВА , ТУК СЕ ПРОДАВА'' .
Просто савети а ако някои иска да пита нещо конкретно има си ЛС за контакти - никакво публично предлагане - пак казвам просто савети и насоки.

Мислех да си премълча ,но ще ти отговоря,защото ,,,,ти си знаеш дееееее!!!!Secret Carp написа:Колега защо да не влязат нови лица тук?Кое е лошо,че пишат новите колеги...Той Барута си знае работата.Тука е форум за рибари а не парти форум...
Mи да ти кажа бе ''СТАБИЛЕН'',,,ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ,дето имат по два-три ника в един форум.С единия лиже а с другия маже ,,третия е за всеки случай,,,да не би случайно като ти баннат и двата да останеш без регистрация.
Такива като теб превръщат форумите в парти и сеят само интриги

-
- разбира нещата
Все повече се радвам,че напуснах Goparty.com.Там аз освен сосове за пържена риба и някоя манджа не можах да видя...За рибарски съвети(поне откъм шаранджийство)също.Интригата там друг я направи с няколко поредни теми.Илийката и той ли е интригант,за това не ти влиза във форума,или Стефко???Другото което е нямам никъде по 2-3 ника може да попиташ администратора на сайта...
И трето,откакто някой хора се преместиха в твоя форум тука интригите дръстично намаляха
И трето,откакто някой хора се преместиха в твоя форум тука интригите дръстично намаляха

-
- разбира нещата
Якооо поредната серия,от сапунката
Винаги е имало такива теми...ще ги има и занапред.Мен лично ме кефят,весело ми става..да гледам някои колеги,как се вдетеняват
Времето се стопли!!ае тръгвайте за риба!!

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
МммммммДам ! За да спръ тоз двубой в зачатък прегледах ИПтата от които е писал Secret Carp тука . Даже се изненадах как през БТК ИП си е само той ама те , факт 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Secret Carp написа:???Другото което е нямам никъде по 2-3 ника може да попиташ администратора на сайта...

Да не ти излезе някой МалайзиецПавел Иванов написа:МммммммДам ! За да спръ тоз двубой в зачатък прегледах ИПтата от които е писал Secret Carp тука . Даже се изненадах как през БТК ИП си е само той ама те , факт

-
- разбира нещата
Нека барута да напише тук в тази тема дали имам 2 ника!Ако обаче нямам,Петьо тогава не знам кой създава интриги тука.
Клеветата е много лошо нещо!!!Спирам
Клеветата е много лошо нещо!!!Спирам

Secret Carp написа:Все повече се радвам,че напуснах Goparty.com.Там аз освен сосове за пържена риба и някоя манджа не можах да видя...За рибарски съвети(поне откъм шаранджийство)също.Интригата там друг я направи с няколко поредни теми.Илийката и той ли е интригант,за това не ти влиза във форума,или Стефко???Другото което е нямам никъде по 2-3 ника може да попиташ администратора на сайта...
Мда откакто баннаха някои потребители в един друг форум интригите направо спряха.а Герге между другото баце що не идеш на някоя мисия в чужбина белким си избиеш комплексите и възмъжееш малко.
Последно промяна от ресьора на Вто Мар 30, 2010 2:02 pm, променено общо 1 път.