Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Сома му
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Сома му
На снимките не се виждат въдици и не казвате как сте го хванали, нормално е читателя да се чуди, дали сома е хванат с въдица.
Ако бяхте написали, на кльонк ли е, на дъно ли е, на тапа ли е, от лодка ли е, монтажи, такъми, стръв, тактика и т.н. темата нямаше да буди подозрение.
Моите поздравления за великолепната риба.
Ако бяхте написали, на кльонк ли е, на дъно ли е, на тапа ли е, от лодка ли е, монтажи, такъми, стръв, тактика и т.н. темата нямаше да буди подозрение.
Моите поздравления за великолепната риба.
нямам живарник
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Няголе, даваш повод за подозрения от страна на колегите. За водоема се разбрахме - няма да казваме кой е. Относно снимковия материал беше нащракан след като прибрахме всичкия инвентар. Рибата я извадихме последна, за това не се виждат въдици. Относно начина на улавяне - на дъно, кука тройка втори номер - грозд дъждовни червеи. И все пак ми е интересно дали има други нередности в снимките.
Последно промяна от na4ko21 на Съб Апр 10, 2010 6:26 pm, променено общо 1 път.
6te go mislq
Наче не се ядосвай брат,всеки има право на мнение.Не пишем кой е водоема эащото е държавен и е сигурно 40-50декара,сами се сещате какво ще му се слу4и. Не случайно отидохме там,а имено эащото е малък и плитък и имахме инфо че рибата се е активиэирала.Na4ko e написал на какво е хванат.
-
- новобранец
Досега сом на Дрозд не бях хващал

Хайде стига с тия съмнения - ясно е че колегите са се преборили с тоя сом по правилата! Поздравления от мен и пожелания следващия път да е още по-голям! А майстора би ли обяснил какъв монтаж е ползвал при улавянето; ясно за тройката и грозда червеи, но по подробно - олово, поплавъци?? Наздраве от мен 

-
- фен клуб-скобар
[quote="Бат Борю"]Хайде стига с тия съмнения - ясно е че колегите са се преборили с тоя сом по правилата!
Аз лично,спрях със съмненията .
Вярвам им на пичовете.
И им дължа извинение.....Сори момчета.
Аз лично,спрях със съмненията .
Вярвам им на пичовете.
И им дължа извинение.....Сори момчета.
-
- научил се да хвърля
Браво за прекрасното изживяване
.