Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Разрешено-платено
Модератор: sapuna
- krokibg
- учете се от него
Re: Разрешено-платено
Пак се почнаха глупостите и колеги,знаят-не знаят,започват да ръсят бисери като лайновози
ИАРА нямат работа на арендовани водоеми.Акта на овчарица е направен защото всички водоеми на тецовете са исключителна държавна собственност и не са целите под аренда а само част от тях.Акта на човека му е направен цащото се е правил на хитрец и не е бил в района на платеното.ако беше там,ак няма кои да му направи освен арендатора да му направи един полов акт ако нещо не кара по правилата
Екстазито е прекалил с Екстазито и си дрънка глупости.Аз решавам дали да оставя рибата в водоема ми да се избие спокоино или да пускам риболовци.Ирата немогат горките да се справят с водоемите които им са на главата,камоли да имат правомощия да се занимават и с частните.Хората които не са наясно да не ръсят бисери а да попитат,няма нищо срамно.Срамното идва тогава,когато се усерерат с писането на глупости.Ако нещо ви интересува,просто питайте

ИАРА нямат работа на арендовани водоеми.Акта на овчарица е направен защото всички водоеми на тецовете са исключителна държавна собственност и не са целите под аренда а само част от тях.Акта на човека му е направен цащото се е правил на хитрец и не е бил в района на платеното.ако беше там,ак няма кои да му направи освен арендатора да му направи един полов акт ако нещо не кара по правилата

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- разбира нещата
Re: Разрешено-платено
колега съгласен съм със теб,ИАРА да управят проблема с бракониерите(най-вече мрежарите) по държавните и да не се заяждат с хората по часните.Но четох че са съставяни актове на частен във варненско,има и тука много неуредици в този закон,арендатора си зарибява сам и сам си решава кога,как и кои да му лови рибата.то по тая логика че който няма билет е нарушител,то нарушител е и този който вади мрежите.И накрая да попитам : на кого ще го напишат акта и как ще докажат че аз ловя с конкретните въдици,може да са на арендатора и аз да гледам самоЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Пак се почнаха глупостите и колеги,знаят-не знаят,започват да ръсят бисери като лайновози![]()
![]()
![]()
ИАРА нямат работа на арендовани водоеми.Акта на овчарица е направен защото всички водоеми на тецовете са исключителна държавна собственност и не са целите под аренда а само част от тях.Акта на човека му е направен цащото се е правил на хитрец и не е бил в района на платеното.ако беше там,ак няма кои да му направи освен арендатора да му направи един полов акт ако нещо не кара по правилата![]()
![]()
Екстазито е прекалил с Екстазито и си дрънка глупости.Аз решавам дали да оставя рибата в водоема ми да се избие спокоино или да пускам риболовци.Ирата немогат горките да се справят с водоемите които им са на главата,камоли да имат правомощия да се занимават и с частните.Хората които не са наясно да не ръсят бисери а да попитат,няма нищо срамно.Срамното идва тогава,когато се усерерат с писането на глупости.Ако нещо ви интересува,просто питайте
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."