КАЯ

Модератор: nkolev66

Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: КАЯ

Мнение от КИРО »

felippemassa написа:Преди 1 седмица се гмурках за сефте. Видях 1 попче, обаче му го ковнах към опашката и го сцепих :lol: Иначе с хавайката по лесно ли се борави (прицелва)
ДА
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

Тъкмо сега ся бях подготвил да ходя на риба... Ама стана тя. Нагласен излязох и оп... колелото го няма...Мамка му.... Сигурно някой джипси го е взел, защото в наща махала преобладават :lol: :lol: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :|
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

Съжалявам а колелото ти, дано го откриеш, обаче не мога да се въздържа и да не разкажа по този повод един виц.

Едно поотраснало дете от смесен брак между циганка и евреин, видяло едно колело оставено на улицата. Голяма душевна борба се разгоряла в съзнанието му. Объркано детето се обърнало към родителите си и попитало:
- Какво да направя, да го открадна или да го продам?!?
Никоя риба не е по - важна от живота !
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Ватусе , разби ма ! :D :D :D
Каракаша
новобранец
новобранец

Мнение от Каракаша »

Чакаите и аз да се включа неподготвен, отсраняваме се от темата но немога да не разкажа случката. Преди три години голямата ми дьщеря се прибира и вика тате няма го колелото някои го взе. Хмм, викам и нищо маината му , ще вземем друго и така и стана на по другия ден. Но видиш ли след една седмица случаино гледам зализан ром с фас в уста преминава спокоино покраи мене наежен с колелото единия крачол леко запретнат, абе колездач( веднага гледам педалите , с два различни беше), гледам нащо.Алиии удари ма се едно тока, викам колега огьнчето ще може ли, даааа ,даааа и спря и ми подава цигарата, като го гепах с дясната ракета за гушата , с лявата за рьката с която ми подаваше цигарата, като го дигнах един метьр , че като го шибнах в земята по грьб като мокьр парцал щях да го дубия :oops: , еиии скочи нищо му няма, направи две три кьлбета покраи мене и вьз да го няма. Натоварих колелото в кобито и го прибрах, а отстрани имаше хора ,случаини минувачи и излезе все едно че аз сьм му откраднал колелото на господин рома :mrgreen: Жена ми почна да ми вика крадеца на велосипеди :| .
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

На почивка с хавайка е..х м...а на каята,минаха и кефалуси,ама мътилка голема.
Аватар
assen
новобранец
новобранец

@ Jack Daniels

Мнение от assen »

Jack Daniels написа:на мене толкова време ми трябва да прибера рибата, да я умъртвя, да я извадя от стрелата,да я нанижа на кукана ,а какво остава да стъкмя харпуна за нов изстрел ....незнам аз ли не съм сръчен или пък ти си доста по-сръчен ;)
Тц. Никъде не писах, че го вадя попчето от стрелата, нанизвам на кукана и т.н. Просто дребно попче стои на тризъбеца, а наоколо има неподплашен друг поп. Няма време за губена. Зареждам пак харпунчето с попчето както е на стрелата и бум по другия пезевенгин дето кибичи на дъното. така и като че ли по-малко се плашат.
Харпунджия
новобранец
новобранец

Мнение от Харпунджия »

Колеги, днес от 9 до 11 часа на Слънчев ден видях само 5 попчета, а се гмурках постоянно :cry: :cry: . Преди 3 седмици направо не можех да ги преброя, а сега ги търся под дърво и камък и днес само 5 бройки! Дали е от затоплянето на водата това нещо не знам, но трябва да пробвам нов раион. Някой да има случайно информация за Кара дере, защото мислим да отидем там за няколко дни :wink:
На каква стръв я ловите златната рибка бре?!
Аватар
assen
новобранец
новобранец

Мнение от assen »

Къде ходи на Слънчев ден? Къде по-точно де?
Защото съботата правих мехурчета на буната на Ной и каята беше доста рехава - тук таме по някое попче и то дребно се мотка около тетраподите, иначе от доста време на сам не съм виждал кая както друг път в района между двете буни пред гемията.
Много попчета имаше точно пред нос Св. Атанас. Ама дали сега е така не знам. На буните на Кранево също ги няма нещо - трябва да се търсят.
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Харпунджия написа:Колеги, днес от 9 до 11 часа на Слънчев ден видях само 5 попчета, а се гмурках постоянно :cry: :cry: . Преди 3 седмици направо не можех да ги преброя, а сега ги търся под дърво и камък и днес само 5 бройки! Дали е от затоплянето на водата това нещо не знам, но трябва да пробвам нов раион. Някой да има случайно информация за Кара дере, защото мислим да отидем там за няколко дни :wink:
- южно от Черни нос е фул :wink: ...успех ! :D
Харпунджия
новобранец
новобранец

Мнение от Харпунджия »

assen написа:Къде ходи на Слънчев ден? Къде по-точно де?
Защото съботата правих мехурчета на буната на Ной и каята беше доста рехава - тук таме по някое попче и то дребно се мотка около тетраподите, иначе от доста време на сам не съм виждал кая както друг път в района между двете буни пред гемията.
Много попчета имаше точно пред нос Св. Атанас. Ама дали сега е така не знам. На буните на Кранево също ги няма нещо - трябва да се търсят.
Да,на НОЙ е същото положение :? . На Слънчев ден бях зад малкия фар на буната ( до големия хотел). Та там имаше страшно много попчета и големи раци преди 3 седмици, както казах. Милсля да пробвам на Първа буна, защото миналата година имах успех там. Като слизаш от Морската градина на плажа точно отпред се виждат малки вълнички, защото там има камъни. Миналата година направих доста бройки там :wink:
Аватар
assen
новобранец
новобранец

Мнение от assen »

Ама къде на І-ва буна? От външната страна или от вътрешната в посока "рибарския плаж"? Преди ходих на трета буна, по-точно между трета и онази бабунка пред почивка. Преди имаше много кая там. За последно се гмурках там миналия октомври или ноември и беше пълно мъртвило. До по-миналата година редовно ходих там, но престанах. Хубави попове имаше под "Галате пее и танцува" - южно от селския плаж, само че там мноо мъкнене има, особено ако си с всичките такъми и с богат улов на връщане :)
Харпунджия
новобранец
новобранец

Мнение от Харпунджия »

assen написа:Ама къде на І-ва буна? От външната страна или от вътрешната в посока "рибарския плаж"? Преди ходих на трета буна, по-точно между трета и онази бабунка пред почивка. Преди имаше много кая там. За последно се гмурках там миналия октомври или ноември и беше пълно мъртвило. До по-миналата година редовно ходих там, но престанах. Хубави попове имаше под "Галате пее и танцува" - южно от селския плаж, само че там мноо мъкнене има, особено ако си с всичките такъми и с богат улов на връщане :)
Значи пак ще повторя : Когато се слезе от Морската градина на плажа, директно отпред се гмуркам аз 8) . За да бъда още по- точен: Гмуркам се малко по- в дясно от първото заведение, мисля че се казваше Библиотеката :lol:. Успех колеги, а сега заминавам на почивка за 3 дни на Кара дере. Ще направя снимки :P
Харпунджия
новобранец
новобранец

Мнение от Харпунджия »

Здравейте колеги,
Вчера се върнах от Кара дере, където бях на палатка. Трябва да кажа, че съм разочарован от рибното богатство там. През тези три дни гмуркане видях само 5 попчета и нито една илария. Последния ден точно преди да тръгнем видяхме пасаж от малки иларии :? . Успяхме да искараме миди и рапани и въпреки че бяхме опънали въдиците от 7 до 11 часа, хванахме само една барбуна. Направихме и нощен риболов, но предния ден имаше вълнение и хванахме само водорасли :oops: . Иначе като цяло си прекарахме добре. Все пак важно е и с каква компания отиваш на палатка 8) .
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

А случайно да е била студена водата по дъното ?
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”