Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

КАЯ
Модератор: nkolev66
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: КАЯ
ДАfelippemassa написа:Преди 1 седмица се гмурках за сефте. Видях 1 попче, обаче му го ковнах към опашката и го сцепихИначе с хавайката по лесно ли се борави (прицелва)
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тъкмо сега ся бях подготвил да ходя на риба... Ама стана тя. Нагласен излязох и оп... колелото го няма...Мамка му.... Сигурно някой джипси го е взел, защото в наща махала преобладават

Съжалявам а колелото ти, дано го откриеш, обаче не мога да се въздържа и да не разкажа по този повод един виц.
Едно поотраснало дете от смесен брак между циганка и евреин, видяло едно колело оставено на улицата. Голяма душевна борба се разгоряла в съзнанието му. Объркано детето се обърнало към родителите си и попитало:
- Какво да направя, да го открадна или да го продам?!?
Едно поотраснало дете от смесен брак между циганка и евреин, видяло едно колело оставено на улицата. Голяма душевна борба се разгоряла в съзнанието му. Объркано детето се обърнало към родителите си и попитало:
- Какво да направя, да го открадна или да го продам?!?
Никоя риба не е по - важна от живота !
Ватусе , разби ма !

Чакаите и аз да се включа неподготвен, отсраняваме се от темата но немога да не разкажа случката. Преди три години голямата ми дьщеря се прибира и вика тате няма го колелото някои го взе. Хмм, викам и нищо маината му , ще вземем друго и така и стана на по другия ден. Но видиш ли след една седмица случаино гледам зализан ром с фас в уста преминава спокоино покраи мене наежен с колелото единия крачол леко запретнат, абе колездач( веднага гледам педалите , с два различни беше), гледам нащо.Алиии удари ма се едно тока, викам колега огьнчето ще може ли, даааа ,даааа и спря и ми подава цигарата, като го гепах с дясната ракета за гушата , с лявата за рьката с която ми подаваше цигарата, като го дигнах един метьр , че като го шибнах в земята по грьб като мокьр парцал щях да го дубия
, еиии скочи нищо му няма, направи две три кьлбета покраи мене и вьз да го няма. Натоварих колелото в кобито и го прибрах, а отстрани имаше хора ,случаини минувачи и излезе все едно че аз сьм му откраднал колелото на господин рома
Жена ми почна да ми вика крадеца на велосипеди
.

На почивка с хавайка е..х м...а на каята,минаха и кефалуси,ама мътилка голема.
@ Jack Daniels
Тц. Никъде не писах, че го вадя попчето от стрелата, нанизвам на кукана и т.н. Просто дребно попче стои на тризъбеца, а наоколо има неподплашен друг поп. Няма време за губена. Зареждам пак харпунчето с попчето както е на стрелата и бум по другия пезевенгин дето кибичи на дъното. така и като че ли по-малко се плашат.Jack Daniels написа:на мене толкова време ми трябва да прибера рибата, да я умъртвя, да я извадя от стрелата,да я нанижа на кукана ,а какво остава да стъкмя харпуна за нов изстрел ....незнам аз ли не съм сръчен или пък ти си доста по-сръчен
-
- новобранец
Колеги, днес от 9 до 11 часа на Слънчев ден видях само 5 попчета, а се гмурках постоянно
. Преди 3 седмици направо не можех да ги преброя, а сега ги търся под дърво и камък и днес само 5 бройки! Дали е от затоплянето на водата това нещо не знам, но трябва да пробвам нов раион. Някой да има случайно информация за Кара дере, защото мислим да отидем там за няколко дни 

На каква стръв я ловите златната рибка бре?!
Къде ходи на Слънчев ден? Къде по-точно де?
Защото съботата правих мехурчета на буната на Ной и каята беше доста рехава - тук таме по някое попче и то дребно се мотка около тетраподите, иначе от доста време на сам не съм виждал кая както друг път в района между двете буни пред гемията.
Много попчета имаше точно пред нос Св. Атанас. Ама дали сега е така не знам. На буните на Кранево също ги няма нещо - трябва да се търсят.
Защото съботата правих мехурчета на буната на Ной и каята беше доста рехава - тук таме по някое попче и то дребно се мотка около тетраподите, иначе от доста време на сам не съм виждал кая както друг път в района между двете буни пред гемията.
Много попчета имаше точно пред нос Св. Атанас. Ама дали сега е така не знам. На буните на Кранево също ги няма нещо - трябва да се търсят.
- южно от Черни нос е фулХарпунджия написа:Колеги, днес от 9 до 11 часа на Слънчев ден видях само 5 попчета, а се гмурках постоянно![]()
. Преди 3 седмици направо не можех да ги преброя, а сега ги търся под дърво и камък и днес само 5 бройки! Дали е от затоплянето на водата това нещо не знам, но трябва да пробвам нов раион. Някой да има случайно информация за Кара дере, защото мислим да отидем там за няколко дни

-
- новобранец
Да,на НОЙ е същото положениеassen написа:Къде ходи на Слънчев ден? Къде по-точно де?

Ама къде на І-ва буна? От външната страна или от вътрешната в посока "рибарския плаж"? Преди ходих на трета буна, по-точно между трета и онази бабунка пред почивка. Преди имаше много кая там. За последно се гмурках там миналия октомври или ноември и беше пълно мъртвило. До по-миналата година редовно ходих там, но престанах. Хубави попове имаше под "Галате пее и танцува" - южно от селския плаж, само че там мноо мъкнене има, особено ако си с всичките такъми и с богат улов на връщане 

-
- новобранец
Значи пак ще повторя : Когато се слезе от Морската градина на плажа, директно отпред се гмуркам азassen написа:Ама къде на І-ва буна? От външната страна или от вътрешната в посока "рибарския плаж"? Преди ходих на трета буна, по-точно между трета и онази бабунка пред почивка. Преди имаше много кая там. За последно се гмурках там миналия октомври или ноември и беше пълно мъртвило. До по-миналата година редовно ходих там, но престанах. Хубави попове имаше под "Галате пее и танцува" - южно от селския плаж, само че там мноо мъкнене има, особено ако си с всичките такъми и с богат улов на връщане

-
- новобранец
Здравейте колеги,
Вчера се върнах от Кара дере, където бях на палатка. Трябва да кажа, че съм разочарован от рибното богатство там. През тези три дни гмуркане видях само 5 попчета и нито една илария. Последния ден точно преди да тръгнем видяхме пасаж от малки иларии
. Успяхме да искараме миди и рапани и въпреки че бяхме опънали въдиците от 7 до 11 часа, хванахме само една барбуна. Направихме и нощен риболов, но предния ден имаше вълнение и хванахме само водорасли
. Иначе като цяло си прекарахме добре. Все пак важно е и с каква компания отиваш на палатка
.
Вчера се върнах от Кара дере, където бях на палатка. Трябва да кажа, че съм разочарован от рибното богатство там. През тези три дни гмуркане видях само 5 попчета и нито една илария. Последния ден точно преди да тръгнем видяхме пасаж от малки иларии