Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Молба за съвет относно харпун
Модератор: nkolev66
Re: Молба за съвет относно харпун
Радвам се че си доволен
Важното е на тебе да ти е кеф от оръжието
Между другото може да потренираш стъкмяването на сушата,но с ръкавици,ама без да го зареждаш

Между другото може да потренираш стъкмяването на сушата,но с ръкавици,ама без да го зареждаш

- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Честито dimardesy!
Желая ти много риболовни успехи с новото оръжие!
Желая ти много риболовни успехи с новото оръжие!

Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
АЗ СЪЩО СЪМ ОТ ТЕЗИ КОИТО ИЗБРАХА ПАТОС ОПЕН 90 И С РИСК ДА НАПРАВЯ РЕКЛАМА НА ХАРПУНА,МОГА ДА КАЖА ЧЕ ЗА МЕН КАТО НОВОБРАНЕЦ Е СУПЕР!!!ОТНАЧАЛО КАТО ГО ВЗЕХ СИ КАЗВАМ КАК ЩЕ ГО ЗАРЕЖДАМ ТОВА ЧУДО,НО НЯМА ГРИЖИ-БЕЗ ПРОБЛЕМ(Е 100КГ. СЪМ:-)))А И ТОВА ЧЕ Е ОТВОРЕН НЕЗНАЯ КОЛКО Е ПО-ЛЕСНО С ДРУГИЯ ТИП НО ТОЗИ Е ЕЛЕМЕНТАРЕН.МНОГО ДОБРО ОБСЛУЖВАНЕ,КАКТО ОТ СТРАНА НА МАГАЗИН ВАРНА ТАКА И НА ДИРЕКТНИЯ ВНОСИТЕЛ-СУПЕР ОТНОШЕНИЕ И Е В ПЛЮС НА ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ИЗБЕРАТ ТАЗИ МАРКА!!!
Батка лошо няма за харпуна но с тези големи букви модераторите може и да те нахокат.
Бе не е страшно толкова....
Има и опция за по-голям шрифт, може и да се удебелят буквите, пък има и екстри за цвят....
На бат' Киро няма да му допадне много, ама...
@STR : Стреляй колега. Дай Боже един ден и хубав харпун да ти се падне да ползваш, че да усетиш и разликата.

Има и опция за по-голям шрифт, може и да се удебелят буквите, пък има и екстри за цвят....
На бат' Киро няма да му допадне много, ама...
@STR : Стреляй колега. Дай Боже един ден и хубав харпун да ти се падне да ползваш, че да усетиш и разликата.

Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
- Jack Daniels
- разбира нещата
ако чака божето да даде, доста ще почака
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
-
- научил се да хвърля
Лошо няма,те и без това друго не правят освен да трият и да хокатterzo написа:Батка лошо няма за харпуна но с тези големи букви модераторите може и да те нахокат.

"Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten."
Айде сега, ще се обиждаме ли 

-
- научил се да хвърля
Няма такова нещо,но напоследък ви няма нещо 

"Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten."
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ееее Румци от къде го измъкна това муле бре

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
извинявам се за ГОЛЕМИТЕ букви!кажи кой е тоя по-хубав харпун който трябва да ми се падне,аз попитах никой не ми отговори конкретно-само предложения по слаби и от това което имам сега,а и няма нужда да го чакам да ми се падне-мога да си го позволя:-)))с какво би могъл да е по-добър,моля за съвет-не се заяждам,че знам, какво е по форумите,поздрави на вс. и много улов!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега 17 години стрелям с Елмаз Дениз доста тунингован разбира се.С него и с затворени очи уцелвам.96 година ми го откраднаха но по стечение на обстоятелствата успях да си го намеря.Но в седмицата в която бях останал без харпун пробвах 20 харпуна и никои не стреляше като моя ,а всички бяха маркови.Най-хубавия харпун е този с който си свикнеш.Тази пролет реших да си взема нов харпун и го направих ,мина цял месец докато се науча и да придобия вещина за да стрелям с него.Всичко останало е търговски мениджмънт.
- Jack Daniels
- разбира нещата
какво е най-важното за един харпун - да е точен, удобен за ръката, маневрен, всичко останало са рекламни трикове и ала-бала
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Гмуркача ти го е казал най-точно:с който свикнеш и ти пасне най-добре
Наскоро един колега продаваше харпун, който е върха уж(Абелан Дентон 110)поради простата причина че не може да му свикне
Щом Патоса ти е паснал,остава да се радваш на успехите си

Наскоро един колега продаваше харпун, който е върха уж(Абелан Дентон 110)поради простата причина че не може да му свикне

Щом Патоса ти е паснал,остава да се радваш на успехите си