Трябва ли ми рибарски билет за да ....

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
vidalix
новобранец
новобранец

Мнение от vidalix »

Сърдечно благодаря
Osprey is my name
Николай
новобранец
новобранец

Мнение от Николай »

Няма защо.
ПРИСТРАСТЕН РИБОЛОВЕЦ
Николай
новобранец
новобранец

Мнение от Николай »

да ти кажа и аз тъпеа по това :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ПРИСТРАСТЕН РИБОЛОВЕЦ
Ма съвсем нов...

Мнение от Ма съвсем нов... »

Е убу де...аз искам да си извадя...ама като ми го издадат сега /примерно началото на декември 2004/ до декември догодина ли ще важи или както гражданска застраховка...за целата година...дет остават 2-3 седмици?
Предварително мерси за отговора!
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ма съвсем нов... написа:Е убу де...аз искам да си извадя...ама като ми го издадат сега /примерно началото на декември 2004/ до декември догодина ли ще важи или както гражданска застраховка...за целата година...дет остават 2-3 седмици?
Предварително мерси за отговора!
Тц ! Ако си го извадиш януари щи важи цела година а ако си го вадиш сега к.р бате баница :wink:
Ма съвсем нов...

Мнение от Ма съвсем нов... »

Тц ! Ако си го извадиш януари щи важи цела година а ако си го вадиш сега к.р бате баница :wink:[/quote]

Благодарско!
Е те и тая работа българска.... :x
То и аз ловя с една пръчица 1.2м и без захранки и разни таквизи...неам време...
Прочетох сичко за рибите и кви риби се не ловат.../сигурно знам повече и от бракониерите.../ та викам да стана "редовен". Добре, че рибоците не виждат от долу с кво ги ловя и че немам билет..../то и аз съм пишман рибар, не риболовец... :lol: , ходя за риба на платено и обикновено в 1-2 часа на обед кат се събудя.../ ама па си е хубу да пробвам като истински....
А хората на 2 граници от тук си зимат риболовните билети от автомати като за кафе, презервативи или цигари...за ден, седмица, месец...или както им скимне...
И техната ИРА...ли беше или там квото и да е, не се оплаква от липса на средства и ...както чета ни подаряват катери да се ловят нередовните...Б@СИ!
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”