Тролинг на яз Искър

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
lusienn
и господ не е толокова добър

Re: Тролинг на яз Искър

Мнение от lusienn »

:D Тойо хвани го бе братле-деба и рибата на живота,кефиш за хъса-жокер-след буря с 1 метър вълни и пяна по водата пред залива със сърничките на 500 м от брега-на шад рап-син -даде,в устието е 3,90-на сливър сив с бял корем,питай Румен на филмовата къща-зеления мерцедес -комби-123-шампиона до моменнта на влачене-все си е там-дал е клипове от преди-един комшия с рибарски магазин го знае и ми споделя ушким :arrow:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

От мен да знаеш....този сом ще живее.И си вземи ривотрил,че ти трепери ръката и пускаш едно и също 3 пъти.Можеш да изтриеш двете спокойно.И не се засягай.Не е забележка,а леко инфо.
Мерна ли сома или не го видя.Новите Телденсери от балса ли са....мислех ги за пласмасинел! :roll:
lusienn

Мнение от lusienn »

:D А кой си разбира-си знае-тейл денсър-за дълбокото-Емо е у бизнеса и инфото е у него :idea: :D

Риболовци.
toyo1

Мнение от toyo1 »

Emo-83 написа:От мен да знаеш....този сом ще живее.И си вземи ривотрил,че ти трепери ръката и пускаш едно и също 3 пъти.Можеш да изтриеш двете спокойно.И не се засягай.Не е забележка,а леко инфо.
Мерна ли сома или не го видя.Новите Телденсери от балса ли са....мислех ги за пласмасинел! :roll:
Колега от ПАРКЕНСОНА ще да е :D не го мернах но след исправени троики ,исправен вирбел и спукан воблер пак теуденсар ВЕЧЕ МИ ИДВА МАЛКО В ПОВЕЧЕ :idea: но хвана ли го ...........преди да го пусна ще го влача до лодката цял ден ЗА ЗДРАВЕ
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

toyo1 написа:
Emo-83 написа: Колега от ПАРКЕНСОНА ще да е :D не го мернах но след исправени троики ,исправен вирбел и спукан воблер пак теуденсар ВЕЧЕ МИ ИДВА МАЛКО В ПОВЕЧЕ :idea: но хвана ли го ...........преди да го пусна ще го влача до лодката цял ден ЗА ЗДРАВЕ
Да вирбела,халките и другите дреболии са фактор.Винаги съм знаел,че не може такъма да ми е за стотици левове,а някаква брънка по линията 50 стинки.Сменяй ги баце.Правя го още преди да съм хванал товарния влак.Той за това не си прави майтап с мене(не клюца). :wink:
toyo1

Мнение от toyo1 »

Emo-83 написа:
toyo1 написа:
Emo-83 написа: Колега от ПАРКЕНСОНА ще да е :D не го мернах но след исправени троики ,исправен вирбел и спукан воблер пак теуденсар ВЕЧЕ МИ ИДВА МАЛКО В ПОВЕЧЕ :idea: но хвана ли го ...........преди да го пусна ще го влача до лодката цял ден ЗА ЗДРАВЕ
Да вирбела,халките и другите дреболии са фактор.Винаги съм знаел,че не може такъма да ми е за стотици левове,а някаква брънка по линията 50 стинки.Сменяй ги баце.Правя го още преди да съм хванал товарния влак.Той за това не си прави майтап с мене(не клюца). :wink:
Е тука е проблема че НИКОГА НЕ СЪМ КУПУВАЛ ЕФТИНИ НЕЩА (а това че и фирмените не одговарят на написаното ......)
skorpion
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от skorpion »

Колега от ПАРКЕНСОНА ще да е не го мернах но след исправени троики ,исправен вирбел и спукан воблер пак теуденсар ВЕЧЕ МИ ИДВА МАЛКО В ПОВЕЧЕ но хвана ли го ...........преди да го пусна ще го влача до лодката цял ден ЗА ЗДРАВЕ
от воблера Рапала таилденсар наи голямата 9метра газеща остана само човката и парче от балса

За това някои влачим с такива копия на Рапала таилденсар, при тях това няма да се случи.

Изображение

Че могат и на 11м да слизат, само такава слука още не сме имали
Дърво и смола и една обща тел от човката до опашката.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Гледах ти галерията.Завиждам на способностите ти и мерака....благородно....ако има такава завист де. :wink:
skorpion
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от skorpion »

Емо тези са BMG, не са моя изработка.
Но имам честта да се търкалят и такива из кутиите ми.
Моите също хващат, технологията им е същата,
но нямат търговски вид пред специалисти.
BMG нямат забележки.
По-вечето модели на Рапала имат това слабо място
в окачването на водещата халка, хваната за човката.
Вземах за модел един Магнум от големите,
при него телта на човката влиза в тялото,
предполагам по-голяма здравина ще има.
Аватар
spookymiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spookymiro »

Тейлденсърите по принцип са си рехавички. Тойо разправя за счупен воблер, а не отворена халка. Според мен, като се влачи с такива воблери аванса трябва да не е много натегнат. Придържаш с пръст шпулата (барабана дето се навива влакното ако си с мултипликатор) за да помогнеш на аванса и така придърпваш. Ако се резбеснее, махаш пръста и рибата си взима по спокойно. Хубавото на помощта с пръст е, че можеш прецизно да променяш ролята на аванса при борбата.

Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Изцяло съм съгласен с Миро! :drinkers: Тойо да смени на Континентал и ще успее! :wink: :D "Рибата на живота" е измислен лаф,кат любовта на живота! :D Ако хванеш само един сом или се влюбиш веднъж е едно,ма при положение,че го чакат доста риби на тролинг до като е жив,то това са "неговите риби".Докато дишаме,всеки има шанс за удър на нещо големо,па като го изпусне пак ще дойде друг! :wink: :drinkers:
lusienn

Мнение от lusienn »

Изображение В устието се влачи с такъв-сливър-гази 3.30,днеска приятел се качи покани ме но в моменнта сменям от сутриннта тапетите на децата и пропускам,ако хване ще ви кажа :D Довечера ще кльонка и дано метне некое соме за чорбата :D

Риболовци.
toyo1

Мнение от toyo1 »

spookymiro написа:Тейлденсърите по принцип са си рехавички. Тойо разправя за счупен воблер, а не отворена халка. Според мен, като се влачи с такива воблери аванса трябва да не е много натегнат. Придържаш с пръст шпулата (барабана дето се навива влакното ако си с мултипликатор) за да помогнеш на аванса и така придърпваш. Ако се резбеснее, махаш пръста и рибата си взима по спокойно. Хубавото на помощта с пръст е, че можеш прецизно да променяш ролята на аванса при борбата.

Поздрави!
Колега аванса си свърши работата -воблера се разглоби :wink: а като влача с 4въдици ? Малко инфо от вчера и днеска до обяд.Вчера са извадили бяла 5кг на полски воблер в дълбокото а днеска мои познат е закачил към 5ч сутринта МРЕЖА С ГОЛЯМО ОКО ДО ВЕТРОХОДНАТА БАЗА И Е ПУСНАЛ ДВЕ СОМЧЕТА ОКОЛО 3кг МРЕЖАРИТЕ СИ ЖИВЕЯТ НА ВЕТРОХОДНАТА И СА СЪС ЗЕЛЕНА ТУТРАКАНКА С БЯЛ МОТОР (до сега не съм ги засичал) Аз влачих до обяд към пет часа общо без удар но воблерите с които влача освен сом и голяма бяла друго не може да се закачи (вече само с тежката артилерия )
lusienn

Мнение от lusienn »

За протокола,едно соме около 2 кила -на тролинг-червения риб,демек на другата ми партия,на клионк-не :arrow:

Риболовци.
toyo1

Мнение от toyo1 »

Качвам се след малко до понеделник (КАКЪВТО И ДА Е РЕЗУЛТАТА ЩЕ ПИША) :idea:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”