Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на яз Искър
Модератор: bobopeli
Re: Тролинг на яз Искър

Риболовци.
От мен да знаеш....този сом ще живее.И си вземи ривотрил,че ти трепери ръката и пускаш едно и също 3 пъти.Можеш да изтриеш двете спокойно.И не се засягай.Не е забележка,а леко инфо.
Мерна ли сома или не го видя.Новите Телденсери от балса ли са....мислех ги за пласмасинел!
Мерна ли сома или не го видя.Новите Телденсери от балса ли са....мислех ги за пласмасинел!

Риболовци.
Колега от ПАРКЕНСОНА ще да еEmo-83 написа:От мен да знаеш....този сом ще живее.И си вземи ривотрил,че ти трепери ръката и пускаш едно и също 3 пъти.Можеш да изтриеш двете спокойно.И не се засягай.Не е забележка,а леко инфо.

Да вирбела,халките и другите дреболии са фактор.Винаги съм знаел,че не може такъма да ми е за стотици левове,а някаква брънка по линията 50 стинки.Сменяй ги баце.Правя го още преди да съм хванал товарния влак.Той за това не си прави майтап с мене(не клюца).toyo1 написа:Emo-83 написа: Колега от ПАРКЕНСОНА ще да ене го мернах но след исправени троики ,исправен вирбел и спукан воблер пак теуденсар ВЕЧЕ МИ ИДВА МАЛКО В ПОВЕЧЕ
но хвана ли го ...........преди да го пусна ще го влача до лодката цял ден ЗА ЗДРАВЕ

Е тука е проблема че НИКОГА НЕ СЪМ КУПУВАЛ ЕФТИНИ НЕЩА (а това че и фирмените не одговарят на написаното ......)Emo-83 написа:Да вирбела,халките и другите дреболии са фактор.Винаги съм знаел,че не може такъма да ми е за стотици левове,а някаква брънка по линията 50 стинки.Сменяй ги баце.Правя го още преди да съм хванал товарния влак.Той за това не си прави майтап с мене(не клюца).toyo1 написа:Emo-83 написа: Колега от ПАРКЕНСОНА ще да ене го мернах но след исправени троики ,исправен вирбел и спукан воблер пак теуденсар ВЕЧЕ МИ ИДВА МАЛКО В ПОВЕЧЕ
но хвана ли го ...........преди да го пусна ще го влача до лодката цял ден ЗА ЗДРАВЕ
-
- ще става разбирач
Колега от ПАРКЕНСОНА ще да е не го мернах но след исправени троики ,исправен вирбел и спукан воблер пак теуденсар ВЕЧЕ МИ ИДВА МАЛКО В ПОВЕЧЕ но хвана ли го ...........преди да го пусна ще го влача до лодката цял ден ЗА ЗДРАВЕ
от воблера Рапала таилденсар наи голямата 9метра газеща остана само човката и парче от балса
За това някои влачим с такива копия на Рапала таилденсар, при тях това няма да се случи.

Че могат и на 11м да слизат, само такава слука още не сме имали
Дърво и смола и една обща тел от човката до опашката.
от воблера Рапала таилденсар наи голямата 9метра газеща остана само човката и парче от балса
За това някои влачим с такива копия на Рапала таилденсар, при тях това няма да се случи.
Че могат и на 11м да слизат, само такава слука още не сме имали
Дърво и смола и една обща тел от човката до опашката.
Гледах ти галерията.Завиждам на способностите ти и мерака....благородно....ако има такава завист де. 

-
- ще става разбирач
Емо тези са BMG, не са моя изработка.
Но имам честта да се търкалят и такива из кутиите ми.
Моите също хващат, технологията им е същата,
но нямат търговски вид пред специалисти.
BMG нямат забележки.
По-вечето модели на Рапала имат това слабо място
в окачването на водещата халка, хваната за човката.
Вземах за модел един Магнум от големите,
при него телта на човката влиза в тялото,
предполагам по-голяма здравина ще има.
Но имам честта да се търкалят и такива из кутиите ми.
Моите също хващат, технологията им е същата,
но нямат търговски вид пред специалисти.
BMG нямат забележки.
По-вечето модели на Рапала имат това слабо място
в окачването на водещата халка, хваната за човката.
Вземах за модел един Магнум от големите,
при него телта на човката влиза в тялото,
предполагам по-голяма здравина ще има.
- spookymiro
- ще става разбирач
Тейлденсърите по принцип са си рехавички. Тойо разправя за счупен воблер, а не отворена халка. Според мен, като се влачи с такива воблери аванса трябва да не е много натегнат. Придържаш с пръст шпулата (барабана дето се навива влакното ако си с мултипликатор) за да помогнеш на аванса и така придърпваш. Ако се резбеснее, махаш пръста и рибата си взима по спокойно. Хубавото на помощта с пръст е, че можеш прецизно да променяш ролята на аванса при борбата.
Поздрави!
Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Изцяло съм съгласен с Миро!
Тойо да смени на Континентал и ще успее!
"Рибата на живота" е измислен лаф,кат любовта на живота!
Ако хванеш само един сом или се влюбиш веднъж е едно,ма при положение,че го чакат доста риби на тролинг до като е жив,то това са "неговите риби".Докато дишаме,всеки има шанс за удър на нещо големо,па като го изпусне пак ще дойде друг!

Риболовци.
Колега аванса си свърши работата -воблера се разглобиspookymiro написа:Тейлденсърите по принцип са си рехавички. Тойо разправя за счупен воблер, а не отворена халка. Според мен, като се влачи с такива воблери аванса трябва да не е много натегнат. Придържаш с пръст шпулата (барабана дето се навива влакното ако си с мултипликатор) за да помогнеш на аванса и така придърпваш. Ако се резбеснее, махаш пръста и рибата си взима по спокойно. Хубавото на помощта с пръст е, че можеш прецизно да променяш ролята на аванса при борбата.
Поздрави!

За протокола,едно соме около 2 кила -на тролинг-червения риб,демек на другата ми партия,на клионк-не 

Риболовци.
Качвам се след малко до понеделник (КАКЪВТО И ДА Е РЕЗУЛТАТА ЩЕ ПИША)