яз.Душанци!

Модератори: bobopeli, sapuna

blashko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: яз.Душанци!

Мнение от blashko »

Тия астри немат равни :D стахотен излет.
Лалала
Аватар
svincyyy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svincyyy »

:prayer: :prayer: :prayer: :prayer:
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно :)
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от LynyrdSkynyrd »

Хубав излет, ама тез последните снимки защо ги показа, нещо много ма дразнят. :D
Изображение Изображение
Аватар
ignatov78
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ignatov78 »

Страхотно сте си изкарали. :smt038 :smt023
sote
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от sote »

Браво Теди и рибоци е имало и софрата си я бива сори за времето, ама маи с тебе ще сменяме комбитата с бусове :D
Аватар
il4o6o
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от il4o6o »

отлична софра колега :smt023 има ресторанти с по бедно меню от твоето :D
пускайте ги,за да хващате
MoonElf
новобранец
новобранец

Мнение от MoonElf »

Здравейте, колеги! В петък мисля да посетя язовира и правя последен опит да събера полезна информация за него, най вече някое полезно и изпитано местенце и достъпа до него! Пишете и на ЛС за място ако може! После ще има репортажи, ако даде Господ. :)
"Успех е способността да преминаваш от един неуспех към друг без да губиш ентусиазъм."
MoonElf
новобранец
новобранец

Мнение от MoonElf »

Малко позакъснял, но все пак да споделя излета от миналата седмица.
11.06.2011
яз. Душанци - в началото на устието
дълбочина: 1.5м - 2.5м

Захранка - Доволна кофа с: кисната стара царевица, киснато конопено семе, объркани с пелети( ягода ), бисквити шоколад и един пакет готова захранка за шаран. Последните като слепващ елемент, колкото да стават топчета.
Стръв - консервирана сладка царевица и/или стара кисната( опити на на косъм, на грозд на куката ), торен червей, бял червей, пелети( ягода и банан, скопекс ), качамак;
Време: Лошо е меко казано... От 6 сутринта до 5 след обяд - предимно слаб дъжд. Яко облачно и мрачно, в малкото време в което не валя имаше доволен вятър. Водата мътна.
Резултатът: НИКАКЪВ шаран( на който предимно се точехме )! На плувка - десетина костурчета колкото длан, 2 доволни червеноперки и една едра( 2 педи без много малко) американка. Всичко това на грозд бял и шарен.
Това общо за трима човека.. На фидерите 1 удър за целия ден, за съжаление не успешен!
Като цяло кофти време, кофти ден, даже и скарата не успяхме да направим като хората. Малкото колеги наоколо и такъв успех нямаха.

П.С. След горното описание, мисля че снимки са излишни така че няма да си правя труда да ги свалям изобщо от телефона.
Идната неделя обаче, понеже все пак съм ентусиаст за там, ще пробвам пак. Този път при хубаво време, или поне така изглежда. :)
"Успех е способността да преминаваш от един неуспех към друг без да губиш ентусиазъм."
MoonElf
новобранец
новобранец

Мнение от MoonElf »

Забравих да кажа.. след засичането на американката, изкочи над водата и като я видях тръгнах да я вадя спокойно. Изобщо не очаквах и изведнъж последва силен удър, който щеше да ми извади пръчката от ръцете. Изваждам пъстървата в кръв, с полу разкъсан корем и следи от захапка от едната страна. И това на риба към и над 30см. На следите от атака специално имам подробни снимки на телефона на единия от колегите, който беше с мен и като намеря време мога да кача поне тях.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”