Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Батак доста тен и доволно риба
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Батак доста тен и доволно риба
Екстра, групата както винаги е на ниво!
Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
tsvetkoff написа:Голяма работа сте пазарджишката група ..........

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- научил се да хвърля
beis написа:Да,аз само на перо ловя.Хванах ги с мача на 20м.дистанция от брега,дьлбочина 2м.и стрьв варено жито.golden-retriever написа: Само искам да питам тия таранки на леко ли ги хвана и на каква дистанция за стръв няма да те питам за да не стаам нахален
Благодаря за инфото !

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Похубаво,здраве бе адаш 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- panddov
- вече хвърля и на тежко
Браво колега!Чудесни снимки!!!!Върна ме отново на това прекрасно място!По едно време бяхме един до друг този ден,даже си поговорихме малко.Направих 5 последователни риболова от тогава,чудесни дни!Такива хубави и големи перки не бях ловил досега,а пък за борбените каракуди да не говорим....! Каракудите бяха от 500 до 800гр,перките до 500гр. кеф несравним за плувкаджия като мен!Жалко ,че нямам такива снимки като твойте,аз снимах повече пейзажи,снощи се върнахме от там ще прегледам какво мога да кача утре.Изкарахме 7 дни със семейството на Батак,почивка която скоро няма да забравя!!Колеги ,ако имате възможност посетете това приказно място!!Наслука на всички!
Така е колега,радвам се че се запознах с теб и седнах на това сполучливо място.Още няколко излета се направиха на това място и мога да ти кажа че единсвено на тези 2ве места на които седяхте ти и другият колега се обажда каракуда и то качествена.Иначе на повечето места излизаше само чевеноперка.

- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това беше от нас.Хванах ме доста тен
и сега сме много изгоряли
всичките,ама никои не си носеше чадьра,аз пьк даже живарник и кеп не си носех,пьлен турист бях днес.
Но това им е хубавото на неподготвените излети,получаваш много положителни емоции.[/quote]
Страхотен излет и репортаж, но най важно е че сте хванали рибка и тен, а и готина компания сте били.
Браво, отличен излет сте спретнали.

Страхотен излет и репортаж, но най важно е че сте хванали рибка и тен, а и готина компания сте били.
Браво, отличен излет сте спретнали.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Добър излет.Браво и за рибката която сте хванаЛИ

Викат ми Николаев 

И на който,за огромно съжаление,отпадните води отиват директво в язовира и замърсяването е тотално!!!Справкаbeis написа:..........точно зад нас се строят тези прекрасни кьщи,с изглед директно кьм язовира,само няколко метра ги делят от водата..

А иначе,макар и късничко, адмирации за риболовния излет .

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Суреп временце,супер място и супер риболовен излет

Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
- tsvetkoff
- ще става разбирач
.........бе тия хора не гледат ли датите ........или просто трупат мнения.
Евала на групата !!! Страхотен излет сте си направили ... 

За един ден се извадиха доста теми от архивите за Родопските язовири и ми навяха носталгия.Рядко имам възможност да ги посетя, и когато това е ставала е било голямо удоволствие.Шрока поляна несъмнено е най-красивият за мен, но и Батак посещавам с удоволствие, въпреки масовото застрояване и чалгаджийницата/която присъства на много други места/, но явно без нея не може.