АЛА БАЛА

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

saksi
фен клуб-скобар

Re: АЛА БАЛА

Мнение от saksi »

които си отделят от ценното време

:smt023 :smt023 :smt023
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

valeri написа:..................................
Така ,че колеги нека да се радваме от колкто да се караме , кой по най.. :wink:
Е това е верната формула! :D
Мънцата

Мнение от Мънцата »

barutchiata © написа:
valeri написа:..................................
Така ,че колеги нека да се радваме от колкто да се караме , кой по най.. :wink:
Е това е верната формула! :D
Определено :wink:
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

borandri написа:
Ми от де да разбереш, като не си си прочел поне това което пише на риболовния ти билет, ако имаш такъв разбира се...
Тия с по 2-3 каракуди или червеноперки дето са си споделили излетите във форума са по-скоро за уважение от колкото за подигравки, най-малкото защото рибите им си плуват отново във водата...
И билет си имам и всичко си е в нормите с улова. Просто снимки колега. Маломерните риби се пускат,в нормите се вземат..
И аз не съм идеален пример за подражание, понякога допускам компромиси с които не се гордея, но като разгледах внимателно снимката на Боранди оставам с убеждението, че думите му се разминават с делата.
Ако беше поставил на първата редица от риби, а и на втората, някакъм еталон за дължина/бутилка, вестник/ нямаше на напиша този коментар, но на тази снимка има много маломерни риби.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Когато тръгна за риба подготвен и с фотото в ръка - брех, не ловя, а веднъж да го забравя - и хоп - риба. :roll:
Кеф ми е да чета за излетите на колегите, кеф ми е да пускам и мои...избягвам да пиша похвално слово за платени водоеми, 'щото не е тръпка и там тригодишната ми щерка също би хванала. :D
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Че какво му е лошото да прочетеш и да станеш съпричастен в някой излет, в интерес на истината когато почнах да пиша в този форум 90% от колегите си споделяха по-този начин излетите включително и аз.
Който невярва да върни назад и да види какви излети и приключения е имало документирани.
И след завист или спор или нещо друго, същите тези хора спряха да пишат по-една или друга пречина тука, или ако пишат са едно или две изречения колкото да е без хич.
А същите тези хора създадоха и направиха този форум известен и най посещаван.
И като сичко друго форума се разрастна и започна да се изражда и ние сме длъжни да се преспособяваме към него.
Колеги събирайте материял сега с ващи и на колегите излетите не се карайте, че зимата ще четете само кой какво продава и копува. :mrgreen: не е много приятно да знаете. :wink:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Нищо не е ала-бала,дори и да е само нещо от рода на : "Браво","Ашколсун","Вундербар""Найс","Очень хорошо",след като е в контекста на темата и изразява отношение към споделените преживявания на колегата.
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”