Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

АЛА БАЛА
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: АЛА БАЛА
които си отделят от ценното време

- barutchiata ©
- Администратор
Е това е верната формула!valeri написа:..................................
Така ,че колеги нека да се радваме от колкто да се караме , кой по най..

Определеноbarutchiata © написа:Е това е верната формула!valeri написа:..................................
Така ,че колеги нека да се радваме от колкто да се караме , кой по най..

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
И аз не съм идеален пример за подражание, понякога допускам компромиси с които не се гордея, но като разгледах внимателно снимката на Боранди оставам с убеждението, че думите му се разминават с делата.borandri написа:И билет си имам и всичко си е в нормите с улова. Просто снимки колега. Маломерните риби се пускат,в нормите се вземат..Ми от де да разбереш, като не си си прочел поне това което пише на риболовния ти билет, ако имаш такъв разбира се...
Тия с по 2-3 каракуди или червеноперки дето са си споделили излетите във форума са по-скоро за уважение от колкото за подигравки, най-малкото защото рибите им си плуват отново във водата...
Ако беше поставил на първата редица от риби, а и на втората, някакъм еталон за дължина/бутилка, вестник/ нямаше на напиша този коментар, но на тази снимка има много маломерни риби.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Когато тръгна за риба подготвен и с фотото в ръка - брех, не ловя, а веднъж да го забравя - и хоп - риба.
Кеф ми е да чета за излетите на колегите, кеф ми е да пускам и мои...избягвам да пиша похвално слово за платени водоеми, 'щото не е тръпка и там тригодишната ми щерка също би хванала.

Кеф ми е да чета за излетите на колегите, кеф ми е да пускам и мои...избягвам да пиша похвално слово за платени водоеми, 'щото не е тръпка и там тригодишната ми щерка също би хванала.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Че какво му е лошото да прочетеш и да станеш съпричастен в някой излет, в интерес на истината когато почнах да пиша в този форум 90% от колегите си споделяха по-този начин излетите включително и аз.
Който невярва да върни назад и да види какви излети и приключения е имало документирани.
И след завист или спор или нещо друго, същите тези хора спряха да пишат по-една или друга пречина тука, или ако пишат са едно или две изречения колкото да е без хич.
А същите тези хора създадоха и направиха този форум известен и най посещаван.
И като сичко друго форума се разрастна и започна да се изражда и ние сме длъжни да се преспособяваме към него.
Колеги събирайте материял сега с ващи и на колегите излетите не се карайте, че зимата ще четете само кой какво продава и копува.
не е много приятно да знаете. 
Който невярва да върни назад и да види какви излети и приключения е имало документирани.
И след завист или спор или нещо друго, същите тези хора спряха да пишат по-една или друга пречина тука, или ако пишат са едно или две изречения колкото да е без хич.
А същите тези хора създадоха и направиха този форум известен и най посещаван.
И като сичко друго форума се разрастна и започна да се изражда и ние сме длъжни да се преспособяваме към него.
Колеги събирайте материял сега с ващи и на колегите излетите не се карайте, че зимата ще четете само кой какво продава и копува.

-
- кандидат преподавател
Нищо не е ала-бала,дори и да е само нещо от рода на : "Браво","Ашколсун","Вундербар""Найс","Очень хорошо",след като е в контекста на темата и изразява отношение към споделените преживявания на колегата.