Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

За обявите на първа страница
Модератор: sapuna
- tiktak
- ще става разбирач
Re: За обявите на първа страница
Ирония ли усещам, що ли...Бачо Илия написа:Ми идеално си пасва там; то може ли да се занимаваме само с риболов и нормалните хора да ни мислят за тъпанариtiktak написа:Говоря за обявите в "Продава(търси) всичко останало извън риболова.:" които са в полето "Последното от форума", а не за обявите най-долу на страницата.
- Бисо
- сериозен играч
Тооо,кат се замисля си е далавера.Скоро,тука и автоморгите ще почнат до пускат обяви зачасти
,а на мен постояно ми треат такива,и ще ми е две в едно,тарикатско....
.....А да си пишем за риби,такъми и секви такива неща тука...А ???

.....А да си пишем за риби,такъми и секви такива неща тука...А ???
Косьо,защо изобщо е нужен тоя битак на Форума...!!!barutchiata © написа:Сайта и форума е така направен, че последните 10 теми генерират автоматично на 1-ва страница.Това сме го говорили много пъти.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Лично аз не виждам проблем в съществуването на темата. Който не търси нищо извън риболова просто не влиза в темата ...tiktak написа:Ирония ли усещам, що ли...Бачо Илия написа:Ми идеално си пасва там; то може ли да се занимаваме само с риболов и нормалните хора да ни мислят за тъпанариtiktak написа:Говоря за обявите в "Продава(търси) всичко останало извън риболова.:" които са в полето "Последното от форума", а не за обявите най-долу на страницата.
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Добре де само немога да разбера кво общо имат коли, телефони и др. домакински уреди с риболова. За тази работа си има отделни специализирани сайтове за продажба на коли и други работи както ние сме специализиран форум за риболов. Аз досега несъм видял в mobile.bg някой да е пуснал обява продавам въдици ..... нали !!! А да не говорим, че всеки втори регистриран няма нищо общо с риболова, а влиза само зада си пробута боклуците. Като вляза във форума на първа страница има само теми от "Купува - продава" "Миоя риболовен излет" и "Трябва ми помощ", а всички останали секции са тотално замрели. И пак повтарям това е риболовен форум трябва да се набляга на риболова не на алъш-вериша ТУКА НЕ Е E-BEY.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- barutchiata ©
- Администратор
Пускането на последния подфорум за продажби на неща различни от риболова е решение на собственика на сайта.Редно е като собственик да решава какви подфоруми да създава или премахва.Дали експериментира или нещо друго си е негово право и проблем.А любопитството не ми е присъщо, та затова не съм го питал защо така е решил.
Другото което искам да кажа, че имаше много сърдити преди време, защо аджеба немогат да продават неща различни от риболова.Сега гледам някой от тях им пречи новия подфорум.Аз лично чета това което ми е интересно (като изключим темите които чета служебно, по задулжение), и не виждам какъв е проблема да се подминават теми които не не ми харесват, или са ми скучни.
Другото което искам да кажа, че имаше много сърдити преди време, защо аджеба немогат да продават неща различни от риболова.Сега гледам някой от тях им пречи новия подфорум.Аз лично чета това което ми е интересно (като изключим темите които чета служебно, по задулжение), и не виждам какъв е проблема да се подминават теми които не не ми харесват, или са ми скучни.
Баруте много изкривено стана наистина с тея обяви,не може ли да се направи нещо по въпроса
- stamicha
- вече хвърля и на тежко
И аз съм за премахването им

- Бисо
- сериозен играч
Мънца,проблема /до колкото има такъв /е,че не аз влизам,а те излизат ...Мънцата написа:Лично аз не виждам проблем в съществуването на темата. Който не търси нищо извън риболова просто не влиза в темата ...
Тооо,в къщи аз съм собственика,но се събразявам с останалите от Семейството.barutchiata © написа:..... е решение на собственика на сайта.Редно е като собственик да решава какви подфоруми да създава или премахва.....
Последно промяна от Бисо на Сря Авг 11, 2010 11:48 am, променено общо 1 път.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- barutchiata ©
- Администратор
Аз не разбирам какво ти пречи, че излизат?
Просто ги подминаваш и не ги четеш.Не разбирам какъв е проблема.
- tiktak
- ще става разбирач
Уважаеми Барутчия,barutchiata © написа:Аз не разбирам какво ти пречи, че излизат?
Разбирам, че в случая по задължение взимаш страната на собственика. Не вярвам мнението ти да е наистина такова.
Предлагам темата да се заключи или изтрие.
- Бисо
- сериозен играч
То разговора отиде в личен план,та щи кажа..barutchiata © написа: .....
......Не разбирам какъв е проблема.
Кат се надърват мноо нещата,ходя в една кръчмичка,мноо тихичка и уютна,да олабим малко с приятели , ма не кат у оня виц

Отвреме на време,стат некви шумотевици,нормално.Обаче,отскоро изрезаха некви неони,де светкат отвреме на време,ма така светкат,че чак главите ни прозъртат.....

И.....сеа,кръчмичката пак си е хубава,ма вече не моа да олабваме там.....а да се напрегаме излишно,....Цъ......
И те така......
- Skorpi
- сериозен играч
Що ревете бре ,искахте да се групирвате групирвате се искахте свобода ми е ви я -ся може да си пишете за кот си решите кеф ви коли коли кеф ви футбол футбол, е на кой ко му е кеф е на ся чакам и някои млади и самотни да си търсят ....млад с гол... пищна с големи очи че и аз да пиша по активно

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

-
- ще става разбирач
Съжелявам, че ще го кажа ама форума придоби "мангалски" вид.
Шаренийка та дрънка.
Шаренийка та дрънка.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
tik-tak Я СЕ стегни малко,и вземи да ходиш за риба и по малко да четеш,кво му е на битака,аз съм за битака евала,