За обявите на първа страница

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
tiktak
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: За обявите на първа страница

Мнение от tiktak »

Бачо Илия написа:
tiktak написа:Говоря за обявите в "Продава(търси) всичко останало извън риболова.:" които са в полето "Последното от форума", а не за обявите най-долу на страницата.
Ми идеално си пасва там; то може ли да се занимаваме само с риболов и нормалните хора да ни мислят за тъпанари :D
Ирония ли усещам, що ли...
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Тооо,кат се замисля си е далавера.Скоро,тука и автоморгите ще почнат до пускат обяви зачасти :D ,а на мен постояно ми треат такива,и ще ми е две в едно,тарикатско.... :wink: :lol:
.....А да си пишем за риби,такъми и секви такива неща тука...А ???
barutchiata © написа:Сайта и форума е така направен, че последните 10 теми генерират автоматично на 1-ва страница.Това сме го говорили много пъти.
Косьо,защо изобщо е нужен тоя битак на Форума...!!!
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Мънцата

Мнение от Мънцата »

tiktak написа:
Бачо Илия написа:
tiktak написа:Говоря за обявите в "Продава(търси) всичко останало извън риболова.:" които са в полето "Последното от форума", а не за обявите най-долу на страницата.
Ми идеално си пасва там; то може ли да се занимаваме само с риболов и нормалните хора да ни мислят за тъпанари :D
Ирония ли усещам, що ли...
Лично аз не виждам проблем в съществуването на темата. Който не търси нищо извън риболова просто не влиза в темата ...
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Добре де само немога да разбера кво общо имат коли, телефони и др. домакински уреди с риболова. За тази работа си има отделни специализирани сайтове за продажба на коли и други работи както ние сме специализиран форум за риболов. Аз досега несъм видял в mobile.bg някой да е пуснал обява продавам въдици ..... нали !!! А да не говорим, че всеки втори регистриран няма нищо общо с риболова, а влиза само зада си пробута боклуците. Като вляза във форума на първа страница има само теми от "Купува - продава" "Миоя риболовен излет" и "Трябва ми помощ", а всички останали секции са тотално замрели. И пак повтарям това е риболовен форум трябва да се набляга на риболова не на алъш-вериша ТУКА НЕ Е E-BEY.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Пускането на последния подфорум за продажби на неща различни от риболова е решение на собственика на сайта.Редно е като собственик да решава какви подфоруми да създава или премахва.Дали експериментира или нещо друго си е негово право и проблем.А любопитството не ми е присъщо, та затова не съм го питал защо така е решил.
Другото което искам да кажа, че имаше много сърдити преди време, защо аджеба немогат да продават неща различни от риболова.Сега гледам някой от тях им пречи новия подфорум.Аз лично чета това което ми е интересно (като изключим темите които чета служебно, по задулжение), и не виждам какъв е проблема да се подминават теми които не не ми харесват, или са ми скучни.
ahvoinev

Мнение от ahvoinev »

Баруте много изкривено стана наистина с тея обяви,не може ли да се направи нещо по въпроса
Аватар
stamicha
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stamicha »

И аз съм за премахването им :smt023 :smt023 :smt023
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Мънцата написа:Лично аз не виждам проблем в съществуването на темата. Който не търси нищо извън риболова просто не влиза в темата ...
Мънца,проблема /до колкото има такъв /е,че не аз влизам,а те излизат ...
barutchiata © написа:..... е решение на собственика на сайта.Редно е като собственик да решава какви подфоруми да създава или премахва.....
Тооо,в къщи аз съм собственика,но се събразявам с останалите от Семейството.
Последно промяна от Бисо на Сря Авг 11, 2010 11:48 am, променено общо 1 път.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Аз не разбирам какво ти пречи, че излизат?
Просто ги подминаваш и не ги четеш.Не разбирам какъв е проблема.
Аватар
tiktak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tiktak »

barutchiata © написа:Аз не разбирам какво ти пречи, че излизат?
Просто ги подминаваш и не ги четеш.Не разбирам какъв е проблема.
Уважаеми Барутчия,
Разбирам, че в случая по задължение взимаш страната на собственика. Не вярвам мнението ти да е наистина такова.
Предлагам темата да се заключи или изтрие.
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

barutchiata © написа: .....
......Не разбирам какъв е проблема.
То разговора отиде в личен план,та щи кажа..
Кат се надърват мноо нещата,ходя в една кръчмичка,мноо тихичка и уютна,да олабим малко с приятели , ма не кат у оня виц :D
Отвреме на време,стат некви шумотевици,нормално.Обаче,отскоро изрезаха некви неони,де светкат отвреме на време,ма така светкат,че чак главите ни прозъртат..... :wink: :D
И.....сеа,кръчмичката пак си е хубава,ма вече не моа да олабваме там.....а да се напрегаме излишно,....Цъ......
И те така......
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Що ревете бре ,искахте да се групирвате групирвате се искахте свобода ми е ви я -ся може да си пишете за кот си решите кеф ви коли коли кеф ви футбол футбол, е на кой ко му е кеф е на ся чакам и някои млади и самотни да си търсят ....млад с гол... пищна с големи очи че и аз да пиша по активно :lol: :lol: :lol:
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
oldi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldi »

твърдо ЗА....
пазете природата чиста.....
dobrikk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dobrikk »

Съжелявам, че ще го кажа ама форума придоби "мангалски" вид.
Шаренийка та дрънка.
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

tik-tak Я СЕ стегни малко,и вземи да ходиш за риба и по малко да четеш,кво му е на битака,аз съм за битака евала,
Изображение
Най добрите са тук
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”