Гръцка разходка

Модератори: bobopeli, sapuna

Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Гръцка разходка

Мнение от Nikola Polizovski »

s4etovod написа:Кольо, Кольоооо, щуро Маке си ти :D Страхотна почивка сте си спретнали.

То за Ставрос и аз така - преди три години хванахме прилично скумрия и от тогава само плаж :lol: :lol:

Иначе морския кефал го хващаме на най-обикновена плувка и парченце свинско или пилешко месо. Никаква друга философия - иска ли да яде, режеш парченце от пържолата и хващаш. Демек както ловиш по Ангитис - същото и тука. Гърците го хващат и на палиангистро със сардина или на плувка със стръв хляб /ама с какво го мешят не знам - става един такъв тъмно кафяв. На Черно море го хващат на дъно, на морски червеи, но с топче стериопор преди куката за да я държи малко над дъното. А хванеш ли - вервай ми по дърпане превъзхожда тоя дето сте го извадили вие!!!!
От следващия път наблягам на морския :wink: :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Trout
фен клуб-скобар

Re: Гръцка разходка

Мнение от Trout »

аз миналата година на ангитис ги лових на бел сигурно да хвърля хаивера се беше качил по реката и доста излезнаха :) ма у морето незнам на какво че калвът на нащо море съм ловил на морски червeи,а на китен па едни на хелб го ловеха :D
Изображение
фен клуб-скобар
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”