Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

България-Черна гора !!!!!
Модератор: dantho.mihov
Re: България-Черна гора !!!!!
Премиерът Бойко Борисов, също както всички в България, бе бесен от играта и загубата на националите ни срещу Черна Гора.
"Разликата между нас и тях е, че те имат Вучинич, а при нас къде беше Бербатов? Нашата деветка я нямаше днес, а тази на гостите бе най-добрият на терена.", заяви Борисов.
"Трябва да има оставки - от първия до последния", беснееше още премиерът.
сВОБОДНА рИБАРСКА пАРТИЯ - Не се оставяйте да бъдете мамени от други политически партии. Елате при нас!
- malkia_joro
- разбира нещата
Господин министър-председател!Уважаеми Бойко Борисов!Бате Бойко!steaven написа:Премиерът Бойко Борисов......... бе бесен от играта и загубата на националите ни срещу Черна Гора.
"Трябва да има оставки .....
Ще Ви бъда безкрайно благодарен,ако "помолите" некадърното ръководство на БФС,барабар с целия управителен съвет,да си подадат оставката!
Красотата на живота е в това,че продължава.

Що се отнася до Мъри - мъжка постъпка! Не се получават нещата - "тръгвам си". Не като другите преди него, които отказваха да признаят, че са стигнали дъното! Същото важи за Наско Сираков, Боби Михайлов и Йордан Лечков... да не се ослушват !!!
Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
- crazybot
- фен клуб-скобар
Пламен Марков, Стойчков, Мъри, Пенев, Пламен Марков, Мъри и какво се промени-нищо. И нищо няма да се промени докато "златното" поколение не се махне от България. Такива като Боби Михайлов, Наско Сираков и Данчо Лечков ни ебаха майката на футбола от секаде...........
-
- разбира нещата
Всички вън
Ние знаем,откъде се вмирисва рибата
Няма и да ги гледам ...много нерви,мъка 

Браво на Христо. Блестящи победи в много трудна категория.gmurkacha написа:Яд ме е за това че това момче http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2550048 днес взе златен медал и ще вземе жълти стотинки и догодина пак ще вземе титла и пак ще е така ,а тия куци коне само днес ще вземат повече пари от него а само ни излагат.
Аз футбола съм го отказал още 1988г. след мача България-Шотландия. И се интересувам само от индивидуални спортове.
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
ИИИИ ,че ти си се отказал баш преди единственото интересноdodo16 написа:Браво на Христо. Блестящи победи в много трудна категория.gmurkacha написа:Яд ме е за това че това момче http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2550048 днес взе златен медал и ще вземе жълти стотинки и догодина пак ще вземе титла и пак ще е така ,а тия куци коне само днес ще вземат повече пари от него а само ни излагат.
Аз футбола съм го отказал още 1988г. след мача България-Шотландия. И се интересувам само от индивидуални спортове.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За жалост няма кой да вкара. Далеч съм от мисълта че Мъри определя кой да играе. Мисля че това се диктува от Боби и Наско. Мисля че те трябва да се махнат. След гола си спомних мача на Левски и казах на жената "Сега ги убихме" да ама нееееееее.......................
Немога да си късам нервите с тези....
Немога да си късам нервите с тези....
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пълна трагедия, тези момчета ритат на квартално ниво. 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- daniel defoe
- разбира нещата
Не, не ! Мач нямаше, само черногорци си разцъквахаrumbata написа:Аааа , мач ли е имало !? Кой с кой е играл !?
П.П. Абе момчета , що си трошите нервите с глупости !?

В квартала се вкарват голове,а наще няма и да се разпишат на тези квалификации ми се струва. Трагични
-
- ще става разбирач
Писна ми на ФАРА от тия наши спънати коне
Ни ги гледам, ни ме интересуват вече, а и имената им не знам, камо ли да ги свържа с тъпите им жалки физиономии, шибани педали. Като толко си могат да си играят в Д група......
Евала на Бербатов, че се спасиот резила. Двамата Петрови /Стилян и Мартин - само тях познавам/ к'во ли се чудят още ами не се спасят и те...
Заеби и тъпанарите. Аз око не си върша работата дали ще ме траят и ще ми плащат. Доста пари за БГ стандарта - за една кръгла нула. С това 0:5 голова разлика няма да се учудя да си остане и само нулата.
Няма да гледам повече безинтересен, паразитен и отвратителен български...опс щях да употребя грешната дума - да се поправя, няма да гледам повече тия спънати коне лелки

Евала на Бербатов, че се спасиот резила. Двамата Петрови /Стилян и Мартин - само тях познавам/ к'во ли се чудят още ами не се спасят и те...
Заеби и тъпанарите. Аз око не си върша работата дали ще ме траят и ще ми плащат. Доста пари за БГ стандарта - за една кръгла нула. С това 0:5 голова разлика няма да се учудя да си остане и само нулата.
Няма да гледам повече безинтересен, паразитен и отвратителен български...опс щях да употребя грешната дума - да се поправя, няма да гледам повече тия спънати коне лелки

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
+1s4etovod написа:...Ни ги гледам, ни ме интересуват вече, а и имената им не знам...
Повечето са там по ШУРОБАДЖАНАШКА линия,не по заслуги.
От няколко години не ги гледам изобщо.

-
- вече хвърля и на тежко
Тия и в двора ми да играят аз на гости ще ида!Ама какво да очакваш,като Б.Михайлов няма доблестта да си подаде оставката,ами щял нов треньор да търси"още ог утре" а пък Наско Сираков щялда подаде оставка пред себе си.Наглост и дебелоочие.
-
- ще става разбирач
Абе хора, joro_malkia те тренер от чужбина да извикат то нямаме футболисти и това си е.И единствено Мъри му личеше че не може в кожата си ада се побере.На др. им е през оная работа.Просто няма избор а една птичка песен не прави това е колективен спорт.