България-Черна гора !!!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
steaven
новобранец
новобранец

Re: България-Черна гора !!!!!

Мнение от steaven »

Премиерът Бойко Борисов, също както всички в България, бе бесен от играта и загубата на националите ни срещу Черна Гора.

"Разликата между нас и тях е, че те имат Вучинич, а при нас къде беше Бербатов? Нашата деветка я нямаше днес, а тази на гостите бе най-добрият на терена.", заяви Борисов.

"Трябва да има оставки - от първия до последния", беснееше още премиерът.
сВОБОДНА рИБАРСКА пАРТИЯ - Не се оставяйте да бъдете мамени от други политически партии. Елате при нас!
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

steaven написа:
Премиерът Бойко Борисов......... бе бесен от играта и загубата на националите ни срещу Черна Гора.
"Трябва да има оставки .....
Господин министър-председател!Уважаеми Бойко Борисов!Бате Бойко!
Ще Ви бъда безкрайно благодарен,ако "помолите" некадърното ръководство на БФС,барабар с целия управителен съвет,да си подадат оставката!
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
Аватар
kesh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kesh »

Що се отнася до Мъри - мъжка постъпка! Не се получават нещата - "тръгвам си". Не като другите преди него, които отказваха да признаят, че са стигнали дъното! Същото важи за Наско Сираков, Боби Михайлов и Йордан Лечков... да не се ослушват !!!
Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
Аватар
crazybot
фен клуб-скобар

Мнение от crazybot »

Пламен Марков, Стойчков, Мъри, Пенев, Пламен Марков, Мъри и какво се промени-нищо. И нищо няма да се промени докато "златното" поколение не се махне от България. Такива като Боби Михайлов, Наско Сираков и Данчо Лечков ни ебаха майката на футбола от секаде...........
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

Всички вън :!: Ние знаем,откъде се вмирисва рибата :lol: Няма и да ги гледам ...много нерви,мъка :twisted:
dodo16
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dodo16 »

gmurkacha написа:Яд ме е за това че това момче http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2550048 днес взе златен медал и ще вземе жълти стотинки и догодина пак ще вземе титла и пак ще е така ,а тия куци коне само днес ще вземат повече пари от него а само ни излагат.
Браво на Христо. Блестящи победи в много трудна категория.
Аз футбола съм го отказал още 1988г. след мача България-Шотландия. И се интересувам само от индивидуални спортове.
Аватар
trepachoo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от trepachoo »

dodo16 написа:
gmurkacha написа:Яд ме е за това че това момче http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2550048 днес взе златен медал и ще вземе жълти стотинки и догодина пак ще вземе титла и пак ще е така ,а тия куци коне само днес ще вземат повече пари от него а само ни излагат.
Браво на Христо. Блестящи победи в много трудна категория.
Аз футбола съм го отказал още 1988г. след мача България-Шотландия. И се интересувам само от индивидуални спортове.
ИИИИ ,че ти си се отказал баш преди единственото интересно :) поне да беше изчакал 98-ма :twisted:
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

За жалост няма кой да вкара. Далеч съм от мисълта че Мъри определя кой да играе. Мисля че това се диктува от Боби и Наско. Мисля че те трябва да се махнат. След гола си спомних мача на Левски и казах на жената "Сега ги убихме" да ама нееееееее.......................
Немога да си късам нервите с тези....
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Пълна трагедия, тези момчета ритат на квартално ниво. :?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
daniel defoe
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel defoe »

rumbata написа::D Аааа , мач ли е имало !? Кой с кой е играл !?

П.П. Абе момчета , що си трошите нервите с глупости !?
Не, не ! Мач нямаше, само черногорци си разцъкваха :oops:
ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение
Изображение
vankata88
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vankata88 »

В квартала се вкарват голове,а наще няма и да се разпишат на тези квалификации ми се струва. Трагични
s4etovod
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s4etovod »

Писна ми на ФАРА от тия наши спънати коне :twisted: :twisted: Ни ги гледам, ни ме интересуват вече, а и имената им не знам, камо ли да ги свържа с тъпите им жалки физиономии, шибани педали. Като толко си могат да си играят в Д група......

Евала на Бербатов, че се спасиот резила. Двамата Петрови /Стилян и Мартин - само тях познавам/ к'во ли се чудят още ами не се спасят и те...

Заеби и тъпанарите. Аз око не си върша работата дали ще ме траят и ще ми плащат. Доста пари за БГ стандарта - за една кръгла нула. С това 0:5 голова разлика няма да се учудя да си остане и само нулата.

Няма да гледам повече безинтересен, паразитен и отвратителен български...опс щях да употребя грешната дума - да се поправя, няма да гледам повече тия спънати коне лелки :!: :!:
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

s4etovod написа:...Ни ги гледам, ни ме интересуват вече, а и имената им не знам...
+1
Повечето са там по ШУРОБАДЖАНАШКА линия,не по заслуги.
От няколко години не ги гледам изобщо.
Изображение
Стефан Добрев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Стефан Добрев »

Тия и в двора ми да играят аз на гости ще ида!Ама какво да очакваш,като Б.Михайлов няма доблестта да си подаде оставката,ами щял нов треньор да търси"още ог утре" а пък Наско Сираков щялда подаде оставка пред себе си.Наглост и дебелоочие.
vasko102530
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vasko102530 »

Абе хора, joro_malkia те тренер от чужбина да извикат то нямаме футболисти и това си е.И единствено Мъри му личеше че не може в кожата си ада се побере.На др. им е през оная работа.Просто няма избор а една птичка песен не прави това е колективен спорт.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”