Относно групата "Trolls4Trolling"

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: Относно групата "Trolls4Trolling"

Мнение от Павел Иванов »

LynyrdSkynyrd написа:... без да сме членове на групата,...
... Спам група- еми то в раздел разни си е чист спам, ама сега го има и като група,...
Относно първото - член си , вервай ми . Просто никой не ти е искал съгласието да те направи такъв еле па да те е чакал да кандидатстваш :wink:

Относно второто . Там е един много по-различен спам .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от LynyrdSkynyrd »

Павел Иванов написа:[
Относно първото - член си , вервай ми .
Може и така да. На мен ми стига, че ника ми не се е оцветил и не го виждам в списъка с членовете.
Изображение Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

LynyrdSkynyrd написа:...На мен ми стига...
Айде ся съвсем хронологично да ти обясня как сам си противоречиш в случаят :wink:
LynyrdSkynyrd написа:...Ако е така за мен това е най демократичната група...
Ся кат влезнеш в "групарският" панел има опции сам да накликаш кои и колко члена да са ти у групата без да ги питаш искат или не искат да са у нея щот това ли е най-важното и вариант да предложиш на хората ако желаят сами да станат членове на съответната група . Сам прецени кой е по-демократичният вариант :wink:
LynyrdSkynyrd написа:... мисля, че и админа го вижда, ама явно нема власт над тези неща... Собственика на сайта не вижда ли как му приватизираха подфорумите????
За да се създаде дадена група то тя трябва да бъде одобрена от един от тримата администратори :idea: Групите са във форума от което самият форум сам по себе си нищо не губи даже печели една купчина теми подобна на тази и дискусиите по нея :lol:
LynyrdSkynyrd написа:...че за каквото и да е групата то си има такъв подфорум.
След като администраторите , базата форум , голяма част от потребителите нямат нищо напротив а даже напротив то ...
LynyrdSkynyrd написа:...На мен ми стига, ... и не го виждам в списъка с членовете.
Но комент ! Просто епилог на дадената хронология :wink:

пп - групите са факт и това дали ще се мрънка или не по тех си е чиста проба аеробика на пръстите . Не друго ами това си е евулиционен аспект на съответният форум и просто времето ще покаже да ли е бил успешен . Друг е въпроса че една група ще просъществува точно толкова колкото преценят съответните и юзери членуващи в нея или администраторите .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от LynyrdSkynyrd »

Павел Иванов написа:
LynyrdSkynyrd написа:... мисля, че и админа го вижда, ама явно нема власт над тези неща... Собственика на сайта не вижда ли как му приватизираха подфорумите????
За да се създаде дадена група то тя трябва да бъде одобрена от един от тримата администратори :idea: Групите са във форума от което самият форум сам по себе си нищо не губи даже печели една купчина теми подобна на тази и дискусиите по нея :lol:
Това е ясно, че за да се създаде група трябва да е одобрена от админа. Мисълта ми е, че и шефа управлява фирмата, ама я управлява по начин по който собственика на фирмата му нареди, без значение дали му харесва или не, та за това казах, че нямат власт над тези неща.
Павел Иванов написа: голяма част от потребителите нямат нищо напротив а даже напротив то ...
Голяма, голяма, колко да е голяма :roll: дали има и 0.01% от всички потребители.

ОК нека си има групи ама защо се дублират с подфоруми? Както и да е не ми се спори,че ще ми вдигнат нивото на предупреждение и накрая ще вземе да прелее. Ти си с друг статут във форума и на теб нема да ти сипят.
Изображение Изображение
петър василев

Мнение от петър василев »

LynyrdSkynyrd написа:Ем то няма никакво инфо за какво е групата, но предполагам (без да съм сигурен), че за каквото и да е групата то си има такъв подфорум.
Няма,защото тук сме много малко потребителите,които риболуват по този начин и споделят най-вече.Може и да сме много,но като не споделят,значи сме ,,,,,,на пръсти се броим.
Във Фишинг Мания може да се каже,че има нещо такова ,защото там има форум за ''риби и рибари в странство''.
Просто във България няма къде да се практикува този риболов.
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

LynyrdSkynyrd написа:......
ОК нека си има групи ама защо се дублират с подфоруми? .....
А де ,и аз това питам ? Предполагам , че има "тръпка" да си погледнеш ника в по -различен цвят от този на обикновения потребител т.е. от психологична гледна точка да си по-различен от другите :wink:
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Сега се сещам,когато си търсех работа в Спанията,беше доста одавна.Никога няма да забравя,думите на един предприемач,когато го попитах за работа.
-Ти какво можеш да работиш,каква специалност си завършил?
-Ми аз бачкам всичко,от всичко разбирам.
-Е сори пич,ама такива хора не-съществуват,-казами той и ми обърна гръб.
Идваше ми да му изкрещя,-АБЕ ТИ НЕ СИ ЛИ ЧУВАЛ ЗА БЪЛГАРИТЕ,но си замълчах :?

Та дали ше ме разберете не-знам. :roll: Но Българите все се време там където не- ни е работата,и все сме най-знаещите и най-можещите.

Е така е и с групите,като практикуваш ,даден вид риболов,ставаш член на тази група и толкоз.Никога не-ме е интересувал морският риболов,нито пък гмуркането,затова и не-съм член на тази група.Не -че хората нямя да ме приемат,ама като нема кво да кажа, или да покажа то кво стаа. :roll: ставам един консуматор''търтей''и едва ли ще ме търпят дълго.Трябва ли да правя изватки от мненията на колеги ,които не-знаят ,и хал хабер си нямат от риболов-аре нема нужда.

Групирайте се,помагайте си и не бъдете търтеи. :wink: :drinkers:

Маркони,за тебе специално,ще направа група на ''ХАМОНАДЖИИТЕ'' БЕЛКЕМ КАНДИСАШ НАКРАЯ. :D :D :D :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
elinpelin1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от elinpelin1 »

Бей тоо марко, гоуем хищник, бре :mrgreen: Освен шапки , мои и шунка да колекционира :D
Квото и да правиме, групи или друго, трябва да е ненатоварващо и да има много спам :mrgreen:
Капитан АТАНАС АНГЕЛОВ , платил с живота си , служейки на Република България.
Убийците се смеят,
Весело живеят,
ала невежи те,нещат да проумеят,
деца им, внуци в Бездната ще се запилеят
„μή μου τούς κύκλους τάραττε„
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

След като току-що установих, че без знанието ми съм бил включен в потребителската група "Trolls4Trolling", настоятелно и категорично моля да бъда изваден от нея, тъй като от една страна никой не е искал съгласието ми за членство, а от друга не споделям идеите на този тип риболов! Още повече, че е най-малко некоректно някой да разполага с мен, като потребител на форума, за собствените си цели и без да се съобразява с мнението ми по въпроса!
Надявам се, че искането ми ще бъде изпълнено в най-кратък срок, за което ще съм искрено благодарен! Вярвам, че няма да се наложи да отправям допълнителни напомняния!
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
elinpelin1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от elinpelin1 »

Мунчоу, помисли пак, тая група не е само за тролинг и ти ще си полезен там с инфо например за малки примамки :mrgreen:
Кво се дърпаш,може да им помогнеш на хората.Годзито информира че включва подходящи хора наред, без да пита.
Мммммм, имаш мноого готин оранжев цвет, отивати, приятелю,нещо УЛ има у него :mrgreen:
п.п Ква е тая спам група и как е възможно най „злият„ спамер да е тъй зверски пренебрегнат :D
Убийците се смеят,
Весело живеят,
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

elinpelin1 написа:......................................................................................
п.п Ква е тая спам група и как е възможно най „злият„ спамер да е тъй зверски пренебрегнат :D
Бате ти не си спамер ти си спамер дразнител :lol: :lol: :lol:
Аватар
steaven
новобранец
новобранец

Мнение от steaven »

elinpelin1 написа:Мунчоу, помисли пак, тая група не е само за тролинг и ти ще си полезен там с инфо например за малки примамки :mrgreen:
Мунчакис кво ти разбира от малки примамки, неговите бръмбари,като цопнат в реката и кефалите умират от сърдечен удар :D
сВОБОДНА рИБАРСКА пАРТИЯ - Не се оставяйте да бъдете мамени от други политически партии. Елате при нас!
elinpelin1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от elinpelin1 »

barutchiata © написа:
elinpelin1 написа:......................................................................................
Бате ти не си спамер ти си спамер дразнител :lol: :lol: :lol:
Тъй, туй, ши разбереш ти някои работи :D , от светлата страна на нищото :lol:
Немам тръпка вече, имам неколко абоната, върли приятели, нема ги изброявам, най ме кефат един с ник на демон, и дуг един ,най твърдия фен гледал скоро „карибски пирати„ :D Кво даги праиш, нема интрига, безпредметни са силите дето хвърлям да тркам на клавиаТуРата.
Виж ония селски левент с УЛ рабирания, е по интересен :mrgreen:
Убийците се смеят,
Весело живеят,
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Мунчо написа:След като току-що установих, че без знанието ми съм бил включен в потребителската група "Trolls4Trolling", настоятелно и категорично моля да бъда изваден от нея, тъй като от една страна никой не е искал съгласието ми за членство, а от друга не споделям идеите на този тип риболов! Още повече, че е най-малко некоректно някой да разполага с мен, като потребител на форума, за собствените си цели и без да се съобразява с мнението ми по въпроса!
Надявам се, че искането ми ще бъде изпълнено в най-кратък срок, за което ще съм искрено благодарен! Вярвам, че няма да се наложи да отправям допълнителни напомняния!
Можеш и сам, има такава опция, аз вече скинах същиьо синджир доброволно :D , ако искаш на ЛС ш'ти обясним ..
На платено не одим !
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

Trias написа:[ Предполагам , че има "тръпка" да си погледнеш ника в по -различен цвят от този на обикновения потребител т.е. от психологична гледна точка да си по-различен от другите :wink:
Ами,аз понеже съм фен на ЦСКА и Ливърпул и много ме дразни да съм със син ник,взех та си подадох молба да стана оранжев спамер.
Кво да се прави червения цвят са го окупирали администраторите :wink:
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”