Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

церова кория
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: церова кория
дано дервиша се включи и да обяви публично дет се вика как стоят нещата, щот иначе това прекрасно място па повечето рибари май ще е "АУТ" - мое мнение

Според мен човека иска да си лови сам на язовира,затова е толкова таксата от тази година 

работата е там че мо истича тази година консесията , и брадва кот искара добре дошло , штото маи друк ште е собственик от догодина
-
- ще става разбирач
на там вървят нещата, а ако е вярно това за концесията може и нищо да не се хванеribarq92 написа:Според мен човека иска да си лови сам на язовира,затова е толкова таксата от тази година

Майтапа на страна, дано всичко което исписахме да не е вярно и всичко да си е както през 2010г. иначе

вярно е защото тои сам ми каза като бях там октомври месец , и спомена че някакьв негов познат уж го искал , така че консесията мо изтича наистина , а язовира го дьржи от 15 години
- svincyyy
- ще става разбирач
Вчета звъннахме на собственика защото мидлихме да ходим на 9-10- ти Април и ни каза, че таксата е 30 лв(за 24 часа) и задължително трябда да стоиш 2 нощувки или поне си плати за толкова пък колкото искаш стои
.И сега се чудим къде да ходим 

Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно 

хахахахахаа да стоиш 2 ночувки поне хахахахахааа. Ами да си лови сам значи.... и като неидат хора пак ще свали таксатаsvincyyy написа:Вчета звъннахме на собственика защото мидлихме да ходим на 9-10- ти Април и ни каза, че таксата е 30 лв(за 24 часа) и задължително трябда да стоиш 2 нощувки или поне си плати за толкова пък колкото искаш стои.И сега се чудим къде да ходим

това само в БГ го има като е криза да дигат цените , никад другаде я няма тьс простотия

- Vlado_852
- разбира нещата
Ще помоля ако някой ще ходи скоро, да пише след това какво е положението, риби има ли, да не са се подобрили условията за риболов случайно и т.н.
Последно промяна от Vlado_852 на Вто Мар 15, 2011 7:39 am, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
Разбирам хубаво 60 лв. 48 часа ама като отида да не е като миналата година 10 циганина платили по 5 лв. и чешат таранки,викат и крякат, плашат рибата а ти си с 60 лв. назад, защото рибата на другия бряк.ribarq92 написа:хахахахахаа да стоиш 2 ночувки поне хахахахахааа. Ами да си лови сам значи.... и като неидат хора пак ще свали таксатаsvincyyy написа:Вчета звъннахме на собственика защото мидлихме да ходим на 9-10- ти Април и ни каза, че таксата е 30 лв(за 24 часа) и задължително трябда да стоиш 2 нощувки или поне си плати за толкова пък колкото искаш стои.И сега се чудим къде да ходим
Последно промяна от teodor_xristov_80 на Пон Мар 14, 2011 11:35 pm, променено общо 1 път.
- radoadvokat
- ще става разбирач
Колега, не се заяждам нито адвокатствам на Марин, но като гледам за 20лв. в повече какъв войteodor_xristov_80 написа:Лошото е че не можем да се уговорим всички и да не ходи никой пък и 5 лв. да е за цяла седмица.ribarq92 написа:хахахахахаа да стоиш 2 ночувки поне хахахахахааа. Ами да си лови сам значи.... и като неидат хора пак ще свали таксатаsvincyyy написа:Вчета звъннахме на собственика защото мидлихме да ходим на 9-10- ти Април и ни каза, че таксата е 30 лв(за 24 часа) и задължително трябда да стоиш 2 нощувки или поне си плати за толкова пък колкото искаш стои.И сега се чудим къде да ходим
Верно човека вложил средства ама за спортен риболов на наш г.з по 60лв. - то аре здрасти Монтана Лейк, привет Овчарице.
Разбирам хубаво 60 лв. 48 часа ама като отида да не е като миналата година 10 циганина платили по 5 лв. и чешат таранки,викат и крякат, плашат рибата а ти си с 60 лв. назад, защото рибата на другия бряк.
Сигурно с тази такса шъ пей някоя звездъ от селото![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Поздрави
-
- ще става разбирач
Прав си колега, май попрекалих малко, ако съм обидил някого поднасями звинения, най вече към Марин.
Въпреки увеличението нали си има класни риби април сме там.Миналата година останах доволен.

Въпреки увеличението нали си има класни риби април сме там.Миналата година останах доволен.

- radoadvokat
- ще става разбирач
teodor_xristov_80 написа:Прав си колега, май попрекалих малко, ако съм обидил някого поднасями звинения, най вече към Марин.
Въпреки увеличението нали си има класни риби април сме там.Миналата година останах доволен.![]()
![]()
![]()
![]()

- svincyyy
- ще става разбирач
Ми аз бих дал 50 лв за 2 скендер колега няма проблем,но с още по-тъпите им правила на Овчарица като само виповете може да ходят там.Не е за всеки ти неможеш да отидеш,трябва да имаш телефон да си запазиш мястом а пък те го има само випове аи сиктир разбираш ли.Да не говорим за брега хубаво 10 лв такса,но да си потдържат язовира малко от малко аз лятото от смрад щят си издраифам вътрешностите.То няма такива боклуци ще кажеш ,че на Ст.Загора бунището е там.Верно,че си го правим ние хората,но като се стопанисва един езивир не осначава само да опаваш пари от такси и да опаваш мрежи да вадиш рибата , а и да се грижиш малко от малко за него.Да не говорим за пътя които има коловози колата да ти се закрие.Моста пък там просто нещата са трагични.Така неможаха това ниво на водата даго оправят ами прелива вече 6 месеца.Г.с до г.с и кои си разпрострял 3 въдици на 50 метра кои си конфискувал казана и трябва да се разкарваш 100 метра зада си хвърлиш боклука като европеец ,а не като българин на земята.Сега ще кажете аа ми ходи другаде ми каде другаде бе колега то секи арендатор си направил условията тои дасе наяде и да му е хубаво ,а не на риболовците.Дълга тема е мн може да се говори и спори и т.н.А тези на ТЕЦ-а не да ми следят дали съм взел 3 кг каракуда или 4 ,а да си пооправят малко мизерията по брега нищо не им пречи да си наема едно камионче и да платят на 2 мангала по 10лв и за 1 ден ще е изчистен,а за пътя хаиде те неса виновни тук ги оправдавам до някаде
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно 

- Vlado_852
- разбира нещата
Този пост е за една друга тема...svincyyy написа:Ми аз бих дал 50 лв за 2 скендер колега няма проблем,но с още по-тъпите им правила на Овчарица като само виповете може да ходят там.Не е за всеки ти неможеш да отидеш,трябва да имаш телефон да си запазиш мястом а пък те го има само випове аи сиктир разбираш ли.Да не говорим за брега хубаво 10 лв такса,но да си потдържат язовира малко от малко аз лятото от смрад щят си издраифам вътрешностите.То няма такива боклуци ще кажеш ,че на Ст.Загора бунището е там.Верно,че си го правим ние хората,но като се стопанисва един езивир не осначава само да опаваш пари от такси и да опаваш мрежи да вадиш рибата , а и да се грижиш малко от малко за него.Да не говорим за пътя които има коловози колата да ти се закрие.Моста пък там просто нещата са трагични.Така неможаха това ниво на водата даго оправят ами прелива вече 6 месеца.Г.с до г.с и кои си разпрострял 3 въдици на 50 метра кои си конфискувал казана и трябва да се разкарваш 100 метра зада си хвърлиш боклука като европеец ,а не като българин на земята.Сега ще кажете аа ми ходи другаде ми каде другаде бе колега то секи арендатор си направил условията тои дасе наяде и да му е хубаво ,а не на риболовците.Дълга тема е мн може да се говори и спори и т.н.А тези на ТЕЦ-а не да ми следят дали съм взел 3 кг каракуда или 4 ,а да си пооправят малко мизерията по брега нищо не им пречи да си наема едно камионче и да платят на 2 мангала по 10лв и за 1 ден ще е изчистен,а за пътя хаиде те неса виновни тук ги оправдавам до някаде