И ловец съм и рибар съм

Модератори: bobopeli, sapuna

nikopld
новобранец
новобранец

Re: И ловец съм и рибар съм

Мнение от nikopld »

Аз мислям,колегата а'каже как аджеба тоя фазан се оказа в ръцетуе му....отстреля ли го ударили го или той сам у се натресе за фотото па тогава да го съдим за риба ли е отишъл или за фазан ......
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

jorro11 написа:.До колко "удрянето" на птицата е било законно колегата си знае.
Не колега ..... не е така !!!!!! Тук въпроса е принципен до кога ще продължаваме да сме безразлични и като общество да толерираме такава селянщина. "Колегата" очевидно не е тръгнал нито на лов нито за риболов, а защо като си видял някакъв фазан да тръгнеш да го убиваш, това вече ни се превръща в национална черта - да избиваме всичко живо което срещнем по пътя си.
Към такова поведение трябвя да има нулева толерантност точно от такива форуми като нашия защото тези убитаци като видят, че има състрадатели и съучастници (да съучастници защото кайто го защитава му става съочастник) следващия път ще пусне тема как се разпъват мрежи. Адски много се дразня от такива теми и постове !!!!!!!
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

No comment !!!

Мила Родино ...
Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Няма нищо риболовно в тая грозна тема и я заключвам.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Заключено

Обратно към “Моят риболовен излет”