Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ПУСКАТ РИБАРИТЕ НА ГРЕБНИЯ КАНАЛ
Модератор: sapuna
Re: ПУСКАТ РИБАРИТЕ НА ГРЕБНИЯ КАНАЛ
Немога и да си представя какъв панаир ще е

Незнанието не е извинение.
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Това ша бъде чудо невиждано, бая мангал ша са збере

- tiktak
- ще става разбирач
Не, просто си мисля, че специално амура вече не яде. За шарана не знам. Не съм шаранджия, да кажат колегите кво може да се хване на базата по тва време.mitiogt написа: ти що мислиш че няма да има , имаш ли нещо в предвит
- mitiogt
- ще става разбирач
След малко ще ида да се поразходя и да видя за какво става на въпрос !!!tiktak написа:Не, просто си мисля, че специално амура вече не яде. За шарана не знам. Не съм шаранджия, да кажат колегите кво може да се хване на базата по тва време.mitiogt написа: ти що мислиш че няма да има , имаш ли нещо в предвит
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Панаира ще е за два дни - понеделник и вторник и то само с по една пръчка .......юруш народе ......... 

- mitiogt
- ще става разбирач
Взех 2 кроасана и на канала , каракуда и кефал - мн , 1 шаранче към кило и половина се дигна да похапне , амур обаче не видях !!!!!!
Дано да искат билети , че иначе ще е страшно, всичкото мнозинството ще е там и ще се прескачат !!!
ето за какво става на въпрос http://www.vbox7.com/play:ed84f86c
Дано да искат билети , че иначе ще е страшно, всичкото мнозинството ще е там и ще се прескачат !!!

ето за какво става на въпрос http://www.vbox7.com/play:ed84f86c
Любими Риболовни сайтове:
-
- вече хвърля и на тежко
сега да обобщим ;
1 риболова ще е разрешен само понеделник и вторник и повече няма да се разрешава
2 ще бъде разрешен риболов само с една пръчка
3 ще има такса или само с билет
1 риболова ще е разрешен само понеделник и вторник и повече няма да се разрешава
2 ще бъде разрешен риболов само с една пръчка
3 ще има такса или само с билет
САМО БОТЕВ
Тва "мероприятие" ще прилича много на едно друго,което се проведе наскоро-откриването на магазини 'lidl'.Ще има предимно пенсионери,който ще се бият,ритат,блъскат,псуват и т.н. привлечени от обещаните шарани на аванта/предизборно естествено,нали идват..
/.
Ще зафърчат едни спирали,едни качамаци...
.Някой ще хванат риба и докато я вадят 63 плувки и дънни вече ще летят към въпросното "дашно" място.Предлагам телевизиите да излъчват на живо екшъна,ще е достоен за за "Оскар" най-малко поне. 
Всеки има право да си лови рибка и да се забавлява,изобщо да си опита късмета.На проведеното преди месец и нещо състезание се видя,че рибите не са толкова лесни,въпреки исипаните стабилни количества "Van der Ende","Sensas" и други качествени захранки,килограмите бели и т.н.,имаше доста хора които останаха валат.Само че тогава е имало правила,сектори,съдии.Сега ще важи само "закона на джунглата" или ще гледаме "Кървав спорт 12"
На всички колеги който ще отидат пожелавам наслука и горещо припоръчвам да си вземат каските и протекторите

Ще зафърчат едни спирали,едни качамаци...

Всеки има право да си лови рибка и да се забавлява,изобщо да си опита късмета.На проведеното преди месец и нещо състезание се видя,че рибите не са толкова лесни,въпреки исипаните стабилни количества "Van der Ende","Sensas" и други качествени захранки,килограмите бели и т.н.,имаше доста хора които останаха валат.Само че тогава е имало правила,сектори,съдии.Сега ще важи само "закона на джунглата" или ще гледаме "Кървав спорт 12"

На всички колеги който ще отидат пожелавам наслука и горещо припоръчвам да си вземат каските и протекторите

-
- кандидат преподавател
И с това остроумно мнение мисля темата да приключи,пичове ще следя с интерес в Пловдивската тема какви рибоци хващате,все пак вие сте си майсторчета