POWER BALANCE гривна

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Teodor
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: POWER BALANCE гривна

Мнение от Teodor »

Благодаря за разяснението Manuk, точно такъв отговор очаквах и затова пуснах темата в този раздел : )
Дай на човек една риба и той ще яде един ден. Научи го да лови риба и той винаги ще има храна. ;)

Изображение
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Незнам дали ще има ефект ,ама аз си поръчах една черна гривна ,че да видим дали ще съм по спокоен на работа или пак ще има нерви.
Ribarche
Аватар
Hardi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Hardi »

S.Koychev написа:Незнам дали ще има ефект ,ама аз си поръчах една черна гривна ,че да видим дали ще съм по спокоен на работа или пак ще има нерви.
Празници идват,каква ти работа :D
За тез пари да беше си вземал едно буре уйски и пак щеше да успокойш нервите :wink:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Именно,и аз това се опитах да загатна - нашите релаксационни и енергийни гривни,всъщност това са нашите :drinkers: Иначе кви лакардии и внушения моа да разтягам за енергиите,планетните влияния,вселенския разум,излъчващите камъни,неконтролируемото енергийно изпразване,гулямия адронен курлайдър,нематериалния сърбеж в гъза и т.н.охо-о-о!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

INCUBUS написа:...неконтролируемото енергийно изпразване,гулямия адронен курлайдър...

Ъхъ , ъхъ , и на мене звездите ми го проговориха че ако си взема такава гривна ш получа "неконтролируемото енергийно изпразване" ама не си купих и ся си се оправям нек`си неизпразнен :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
australia
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от australia »

Абе яз да си кажа чесно мисла че това чудо е само за звездобройци дек им го говорят звездите и искат да се свържат със вселенския разум от 18 чакра а също и за руси кифли който харчат чужди пачки по моловете и само исамо да не изостават от модния кич се набутват за подобни измамни говна .
Докато има балъци ще има и тарикати !
0877-19-03-89Иво e-mail (australia@abv.bg) skipe australiaivo2 :)Изображение
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Йес,анджак и ъвкорсинг :lol: :roll:
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Аз от вчера съм с тази гривна. Подарък ми е за Коледа , и е решена в бяло. Ся , не знам дали си внушавам или не , ама днес бях цял ден за риба и то много итензивен и изморителен риболов на река , след какъвто обикновенно ме боли рамото. Да ама днес нищо не ме боли :wink: ! А има и едни тестове за ментета :wink: ! Това мога да кажа засега , пък ще видим по- нататък !!!
А Наздраве , и весели празници !
Върл Shimano фен!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Щом е само рамото,гривната ще го оправи. :? 2012-та,кат направиш четиридесетака,когато се събудиш сутрин и установиш,че те болят по-малко от три места по тялото или вътре в него,значи просто вече не си жив :shock:
Аватар
manuk
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от manuk »

Към казаното до тук, искам да добавя още няколко шриха.
Вместо да укрепваме и усъвършенстваме тялото си с помоща на движения, правилно хранене, закаляващи процедури, използване на правилната вода (външно и вътрешно).
Ние по принцип намаляваме двигателната си активност, преяждаме, сеидим предимно на топло, придобиваме различни вредни навици и искаме някой друг (например парче станиол и силикон), да свърши работата по нашето тяло.
Природата щедро ни е надарила с всичко необходимо, само че ние самовлюбено не виждаме по далеч от носа си.
Образно казано опитваме се да караме бензинова кола с нафта.
По принцип има доказани два природни закона:

I. ЗАКОНЪТ ЗА СВИВАНЕ НА ФУНКЦИИТЕ ПОРАДИ НЕПОТРЕБНОСТ ГЛАСИ:
Ако в процеса на жизнената дейност на организма някаква функция (орган) не се използва, тя (той) угасва, дори изчезва напълно.
И действително, практиката показва, че например полетите в космоса, където силата на тежестта е различна, водят до това, че напълно здравият човек, върнал се обратно на Земята, не може да се придвижва пълноценно, тъй като неговият организъм е отвикнал от земната гравитация и се е преустроил към по-леките условия на безтегловност.
Същото става и с човек, който по ред причини е бил продължително време обездвижен.
Всички знаем че, се налага такъв човек да започне отново да се учи да ходи, да набира сили, тъй като мускулите са се атрофирали от дългото бездействие.
Противоположност на първия закон е:

II.ЗАКОНЪТ ЗА ТРЕНИРАНОСТТА, УКРЕПВАНЕ НА ФУНКЦИИТЕ, който гласи:
Ако в процеса на жизнената дейност на организма някаква функция (орган) се използва редовно и интензивно, тя (той) се усъвършенства и укрепва.
Нагледен пример от практиката – упражненията с тежестти, които водят до растеж на мускулите.
При това, в работещия организъм се извършват не само количествени, но и качествени изменения.
Така, качественото преобразуване в мускулите се изразява в подобряване на тяхното кръвоснабдяване, хранене, дишане, усилване на ферментативните процеси, подобряване на инервацията и така нататък.
Количественото преобразуване се изразява в появата на голям брой капиляри, запасяване с голямо количество гликоген, увеличаване на белтъчните структури и други.
По принцип природата е създала всички живи същества на Земята, да оцеляват с движение.
Едните бягат за да не бъдат изядени, другите бягат след тях за да ги изядат.
За разлика от хората, другите живи същества не са си загубили инстинктите за съхранение, те сами си свършват работата.
Изодите оставям на вас!
---------------------------------------------------------------------------------
Всяко нещо си има цена, за да го постигнем, трябва да я платим!
Javor

Мнение от Javor »

ако случайно някой им е вярвал на тези джаджи
вече си признават че са измислици:
http://www.powerbalance.com/australia/ca
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Аре па ти измислици :roll: Просто начин едни хора да изкарват кинти от други хора и тъй :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
australia
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от australia »

Докато има балъци ще има и тарикати !!!
0877-19-03-89Иво e-mail (australia@abv.bg) skipe australiaivo2 :)Изображение
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

australia написа:Докато има балъци ще има и тарикати !!!
Не е редно , да се дават такива квалификации ! Доста известни хора ги носят , което само по себе си обезмисля казаното от теб по - горе :wink: !
Върл Shimano фен!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

е са....ПОСЛЕДНО-да си зимаме гривни или не? :D :D :D :D и ако ДА-то има ли ги в хеви метьл вариант? :weedman:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”