Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Шрифтът на челната страница почти не се чете
Модератор: sapuna
Re: Шрифтът на челната страница почти не се чете
Сега пак да Ви попитам нещо ? Абе само аз ли виждам форума в предишното черно-червено на монитора ? 

Администратори, Глобални модератори, Модератори !!!
Евала
Евала

+1Телескоп написа:И аз мисля,че ако ника е под аватара ще бъде по-добре !КИРО написа:Мен ми харесва.
FIXXER - може ли ника да е под аватара ?........

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Trias написа:Администратори, Глобални модератори, Модератори !!!
Евала
Пич , валидолчето се продава без рецепта и е екстра съчетано с бучка захар

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Еми готовоМънцата написа:+1Телескоп написа:И аз мисля,че ако ника е под аватара ще бъде по-добре !КИРО написа:Мен ми харесва.
FIXXER - може ли ника да е под аватара ?........

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Neuropan - съдържа екстракти от мента,глог и валериана 

?Trias написа:Neuropan - съдържа екстракти от мента,глог и валериана
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Не е редно админ да отговаря на потребител с препинателен знак "?" , камо ли да налага санкция от типа - "заради глупаво държане , като на дванадесет-годишно дете получаваш предупреждение от първо ниво" или нещо от този род ! Между другото ставаше въпрос за формата на форума , а не за благотворителна дейност ! Предпочитам стила subsilver2 , защото съдържа елементи отпреди и някакси по ми харесва !От всички модератори в този форум ,барабар с barutchiata съм научил много работи , ама от тебе нищичко ...fixxer написа:?Trias написа:Neuropan - съдържа екстракти от мента,глог и валериана

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Че ника си му стои пак същия ве.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- barutchiata ©
- Администратор
Trias написа:
Не е редно админ да отговаря на потребител с препинателен знак "?" , камо ли да налага санкция от типа - "заради глупаво държане , като на дванадесет-годишно дете получаваш предупреждение от първо ниво" или нещо от този род ! Между другото ставаше въпрос за формата на форума , а не за благотворителна дейност ! Предпочитам стила subsilver2 , защото съдържа елементи отпреди и някакси по ми харесва !От всички модератори в този форум ,барабар с barutchiata съм научил много работи , ама от тебе нищичко ...Виж сега Баце
според мен трябва да си възвърнеш предишния аватар във форума
и да вземе да си оправиш ника- fixxer ли беше ?Двете хх ги няма ни в латинския , ни в бъргарския
Бате заяждаш се с най- неподходящия човек! Едно нещо можеш да го кажеш по хиляди начини, а твоя е доста заядлив.Никой не печели от това!
Проблемът продължава да стои и сайта изглежда като "счупен". Черен квадрат с надпис "вход" плава под менюто!vlato написа:При мен реда с менюто излиза прекъснат и разместен.
Само при мен ли е така?
Качих картинки в галерията.
Това е с браузър IE 8.
С браузър "Опера" е наред.
С браузър "Firefox" е наред.
Не е нормално сайта да не работи коректно под актуалния в момента Windows 7 и официалния IE8.

Сестра, метни един скрииншот. Аз го гледах по 6 различни браузера (включително IE6, за който се пише отделен css) и всичко се вижда идеално.sestrata написа:Проблемът продължава да стои и сайта изглежда като "счупен". Черен квадрат с надпис "вход" плава под менюто!vlato написа:При мен реда с менюто излиза прекъснат и разместен.
Само при мен ли е така?
Качих картинки в галерията.
Това е с браузър IE 8.
С браузър "Опера" е наред.
С браузър "Firefox" е наред.
Не е нормално сайта да не работи коректно под актуалния в момента Windows 7 и официалния IE8.
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- barutchiata ©
- Администратор
Аз не разбирам защо ри едни го има проблема, а при други не. Явно е от браузерите и настройките.
В такъв случай, като говориш за редно и нередно, защо си промени съдържанието на пост-а ? Както виждаш, дори несъм ти отговорил публично. Ако си мислиш че ще се държиш като келеш и ще ти ръкопляскам - много се лъжеш!Trias написа:Не е редно админ да отговаря на потребител с препинателен знак "?" , камо ли да налага санкция от типа - "заради глупаво държане , като на дванадесет-годишно дете получаваш предупреждение от първо ниво" или нещо от този род ! Между другото ставаше въпрос за формата на форума , а не за благотворителна дейност ! Предпочитам стила subsilver2 , защото съдържа елементи отпреди и някакси по ми харесва !От всички модератори в този форум ,барабар с barutchiata съм научил много работи , ама от тебе нищичко ...fixxer написа:?Trias написа:Neuropan - съдържа екстракти от мента,глог и валерианаВиж сега Баце
според мен трябва да си възвърнеш предишния аватар във форума
и да вземе да си оправиш ника- fixxer ли беше ?Двете хх ги няма ни в латинския , ни в бъргарския
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Извинявайте, че пак се обаждам. Аз ползвам WindowsXP и Internet Explorer. Като увеличих размера на шрифта на челната страница до удобни за мен размери в този форум е наред, но като вляза в други сайтове ми се разместват текстовете поради големия размер и се налага пак да намалявам. Няма ли начин да е идентично по всички браузъри? Освен това не мога да влизам автоматично вече четвърти ден.
Поздрави!
Поздрави!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"