Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Скобар на река Струмица
- pacho109
- сериозен играч
Re: Скобар на река Струмица
Е....,нали знаеш-всеки ден не е ...... 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Прекрасни риби, браво Никола !! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Днес пак една разходка до реката.Бехме с колегата и не минахме лошо
Риболова беше пак само на троха.

Поздрав

Риболова беше пак само на троха.

Поздрав

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Много готина река си имате, добър улов !! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
ква малка рекичка пък колко скобар държи..явно не e добра за бракониерстване..супер..ако ти е близо екстра..интересното е че e от тоя южния подвид..с по-голяма глава и по-тъмен, със сивкави перки..в струма е същият.бая рибета..малко сa умрeли ама
..поздрави

фен клуб-скобар
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
От Струма е
Наща рекичка влиза в Струма,та от там се качва скобаро.Умрели затова че се местехме цел ден натам-насам
А за бракониери-колко искаш.Мрежи бол

А за бракониери-колко искаш.Мрежи бол

Macedonia

- Кузмич
- dreamer
Никола пак си начесъл крастата подобаващо.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
- каридата
- учете се от него

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

- barutchiata ©
- Администратор
Браво батка! 

Браво, адаш! Вашата Струмица е направо мечта 

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
-
- научил се да хвърля
Здравейте колеги!
Ще ви дам едно подробно описание на неизвестната за вас река Струмица. Значи реката извира от Македония от планината Плачковица и се влива след 112 км в река Струма на територията на община Петрич в месността Рупите. В България реката известна с името Струмешница, а в Македония, Струмица. Тя е най-дългия и най-пълноводен приток на Струма на българска територия. Реката се обитава от доста видове риба- черна мрена, скобар (бойник на петрички),клен, морунаш (легла), пръскач, уклей, кротушка, щипок (змийорка), каракуда, щука. Без да се замислям казвам, че тя е по-популярна от Струма в района на Петрич и на нея се лови целогодишно, главно петричани. Колегата Никола е прав, реката се тараши целогодишно със всички видове бракониерски средства
, но все пак продължава да държи завидни количества риба, като трофеите не са изобщо рядкост. Миналата година бях свидетел на извадени скобари от 1-1,8 кг; щуки от 2 до 6,9кг и клен 2,8 кг. Има много удобни места за риболов, както и вирове до 2 метра дълбочина. Наистина реката си заслужава да се посети! 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
tegov86 написа:Здравейте колеги!Ще ви дам едно подробно описание на неизвестната за вас река Струмица. Значи реката извира от Македония от планината Плачковица и се влива след 112 км в река Струма на територията на община Петрич в месността Рупите. В България реката известна с името Струмешница, а в Македония, Струмица. Тя е най-дългия и най-пълноводен приток на Струма на българска територия. Реката се обитава от доста видове риба- черна мрена, скобар (бойник на петрички),клен, морунаш (легла), пръскач, уклей, кротушка, щипок (змийорка), каракуда, щука. Без да се замислям казвам, че тя е по-популярна от Струма в района на Петрич и на нея се лови целогодишно, главно петричани. Колегата Никола е прав, реката се тараши целогодишно със всички видове бракониерски средства
, но все пак продължава да държи завидни количества риба, като трофеите не са изобщо рядкост. Миналата година бях свидетел на извадени скобари от 1-1,8 кг; щуки от 2 до 6,9кг и клен 2,8 кг. Има много удобни места за риболов, както и вирове до 2 метра дълбочина. Наистина реката си заслужава да се посети!

Macedonia

Чудесен риболов !
Ама много двоен стандарт прилагат някои колеги . Ето в тази тема http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=42400 момчето бе направено на "пух и прах",че количеството уловена риба е над нормата-бракониерска постъпка!?
А тук

Ама много двоен стандарт прилагат някои колеги . Ето в тази тема http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=42400 момчето бе направено на "пух и прах",че количеството уловена риба е над нормата-бракониерска постъпка!?
А тук

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Друже тук има 3-4 кг риба на двама(аз и колегата-постар човек)Аз взех неколко риби-наймалките и това живи ,сложих ги в буре и пазя ги за стърв за щука.Другите ги взе колегата да си пържи с бабичката в къщиPylsar написа:Чудесен риболов !![]()
А тук

Macedonia