Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Стикери за автомобил
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- venkov71
- научил се да хвърля
Re: Стикери за автомобил
И аз съм за елипса,само че за външно лепене.Ще ми е жал да я махам принудително от стъклото.А ако го има и ника ще е супер.
ако можех да превърна хобито си в професия......
- Viktor1231
- новобранец
Супер идея много ще е яко ако има БГ флаг логото на сайта и може и ник,вътрешно лепене ще е по добре
- valskiq
- новобранец
Здравейте, според мен ще е по-добре да е стикер за външно лепене, понеже когато е за вътрешно лепене няма да е много четливо защото стъклото малко или много тонира и когато стикера е с по-малки размери направо ще се губи. Другото което е, когато стикера е направен за стъкло, той може да се лепи само на стъкло, понеже е огледален, а когато е за външно лепене може да се залепи навсякъде. Има вероятност да е и малко по-скъп като изработка, понеже когато е огледален се прави на прозрачно фолио и след това се полага фон от още един цвят. Надявам се да съм бил полезен 

- Моряка
- кандидат преподавател
Освен това,ако е външен може да се залепи на АТВ,мотор,лодка..... 

А сега де? 

- barutchiata ©
- Администратор
По всичко личи, че трябва да има и с двата вида лепене
мдаа, кой как му е кеф.

Така като гледам нещата отиват на елипса, като ще има и за вътрешно и за външно лепене. Само искам да уточните дали да правя първоначален списък от хора, които ще искат да има изписан никнейма им на стикера, за да знам дали да планирам място за него в бета версиите 

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Колега много по-лесно ще ти е да ги направиш еднакви --БЕЗ ИМИНА-- а които иска с име САМО ИМЕТО НА ТРАНСПОРТНО ФОЛИО и да го слага където му хареса,като ако е за прозорец ПЪРВО лепи името и отгоре СТИКЕРА и е Ок 

Здравейте колеги, стикера не трябва да е на стъклото, защото закона не го позволява. Дори за стари стикери от винетки, ГО и др. са налагани глоби от 20 лв. (сега даже има предложение за драстично увеличение на санкцията). Няма нужда като тръгнеш за риба първият милиционер да ти вгорчи риболова. Аз съм за елипса със семпъл дизайн.
-
- кандидат преподавател
Моето мнение е , че без ник нейма ще е по лесно .А и няма да се правят списъци и тн.Разпространението ще е по лесно и може да се предвидят повече бройки.
Аз например като мисля да си сменям колата след някой и друг месец ще ми трябват поне 2 .А някой имат повече коли или по често ги сменят
.
Иначе на Божков ми хареса
Аз например като мисля да си сменям колата след някой и друг месец ще ми трябват поне 2 .А някой имат повече коли или по често ги сменят

Иначе на Божков ми хареса
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Във всеки по-голям град има рекламни агенции,
които могат да ти напишат името както си го искаш.
И си го лепи където искаш по колата или лодката.
Според мен нека логото си остане чисто.
които могат да ти напишат името както си го искаш.
И си го лепи където искаш по колата или лодката.
Според мен нека логото си остане чисто.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- muharcheto
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги,изчетох внимателно всичко в темата и според мен най-важното е един такъв стикер да носи послание към всички хора които го виждат,а не някакви собсвени имена или никнамеееета.Видях и стикера на колегите от Сливен-позравления и вдъхновен от тях направих ето това.Извинявам се предварително. Не искам по никакъв начин да уча господата администратори или да им да им казвам какво и как да го правят-това решават ТЕ.Просто аз си представям нещо такова
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Човек и добре да живее,рано или късно се жени.
Привет и НАСЛУКА!!!
Привет и НАСЛУКА!!!
- StoychevV
- разбира нещата
Колеги днес ходихме по Варна с бащата,навръщане ни спряха за проверка и ей така от любопитсво питах полицаят,дали ако има стикери на стъклото ще има глоби,и отговора му беше че ще има глоби
Така че аз май съм за външно лепене,а за ника както e по- удобно така да бъде 

Колега АКО ЗАВИСЕШЕ ОТ ТЯХ .............и за въздуха щеше да се шари.
-
- вече хвърля и на тежко
Прибързано гласувах- "елипса с размер около 15 см х 5см за вътрешно лепене на прозореца". Сега след като изчетох доводите на колегите си мисля че са прави и май ще е по-добре, да е този вариант : "елипса с размер около 15 см х 5см за външно лепене"