Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Правище-18.01.2011
- borislav58
- сериозен играч
Re: Правище-18.01.2011 Отново там в събота и неделя
Сутринта в неделя като станах гледам през прозореца, и не вярвам на очите си слънце !.Поизлязох на вън хубаво ,кротко време казах си ееее няма пропущане, хайде газ пак към Правище, некой ще кажат ееее тоя се наака с това Правище, вярно е ,но в нашия регион няма къде да се иде на друго место.Едвам придумах жената, и газ към язовира .Там имаше вече 4 автомобила , и дори едни колеги си бяха донесли газова лампа.Сигурно са дошли по тъмно, и са си светили докато се развидели.Беше ми неудобно да снимам пък и онзи ден фотото ми здаде багажа.Пропуснах да ви спомена най важното, как спрях и отворих вратата на колата хич не ми се слизаше от ней .Вятър, и то гаден слънце, но на това слънце ще умре някое магаре .
Ща не ща свалих багажа, и отидох до стената .Жената ми помогна за багажа, и се прибра в колата.

Вълнички като на морето

Имаше доста колеги, но не издържаха на напъна, и си тръгнаха, но аз реших да поостана имало е и къде, къде по екстремни ситуации, та един вятър ще ме плаши
Дори се запознахме с колега от форума само ,че му забравих ника тоя вятър ми издуха, и малкото останало сиво вещество
Романиста това му бе ника е той ми подсказа
Риболова бе гаден от страна на вятъра ,иначе излизаше по некоя и друга риба, дори и един костур по погрешка се бе уловил .Някъде към 14 и 30 се скри слънцето, и стана гадно неиздържах, и си събрах багажа.Ето и рибите които се уловиха .

Забравих да спомена за пътя добре слязох до стената ама не ме питайте как се излиза

Вълнички като на морето

Имаше доста колеги, но не издържаха на напъна, и си тръгнаха, но аз реших да поостана имало е и къде, къде по екстремни ситуации, та един вятър ще ме плаши

Дори се запознахме с колега от форума само ,че му забравих ника тоя вятър ми издуха, и малкото останало сиво вещество

Риболова бе гаден от страна на вятъра ,иначе излизаше по некоя и друга риба, дори и един костур по погрешка се бе уловил .Някъде към 14 и 30 се скри слънцето, и стана гадно неиздържах, и си събрах багажа.Ето и рибите които се уловиха .

Забравих да спомена за пътя добре слязох до стената ама не ме питайте как се излиза

Последно промяна от borislav58 на Нед Яну 23, 2011 8:54 pm, променено общо 1 път.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- разбира нещата
Re: Правище-18.01.2011
Браво Жоре
- и за кефа и релииза

А, на колегата borislav58 - евала за упоритостта
, на тоя вятър да изкараш и риба си иска майсторлък 

А, на колегата borislav58 - евала за упоритостта

-
- сериозен играч
Re: Правище-18.01.2011 Отново там в събота и неделя
Е,ти с малко си се оттървал!borislav58 написа:Забравих да спомена за пътя добре слязох до стената ама не ме питайте как се излиза![]()