Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Рибарски елек
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Рибарски елек
склонен съм да се съглася ама при условие че колата ти е до гъзо и си взел само най необходимото
ако си някъде на майната си и колата ти е на 5-10-15 км си трябва малко повече багажец и тогава тоя тип раници са НЕ-ЗА-МЕ-НИ-МИ!!!
ако си някъде на майната си и колата ти е на 5-10-15 км си трябва малко повече багажец и тогава тоя тип раници са НЕ-ЗА-МЕ-НИ-МИ!!!

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега Риболовчо,
Предлагам на вашето внимание детайлен снимков маТрял да видите, че вЕрно е здрава от капините,трънките и драките. Свидетели на преходите ми из трънака също има .. Да Ви ги снимам и тях ?

Става ли така ?
Предлагам на вашето внимание детайлен снимков маТрял да видите, че вЕрно е здрава от капините,трънките и драките. Свидетели на преходите ми из трънака също има .. Да Ви ги снимам и тях ?

Става ли така ?

не си и снимал дъното.сигурно има дупчици 

Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Е с това утепа всичко детско в менебаш_майстора написа:...ако си някъде на майната си и колата ти е на 5-10-15 км...

че нещо много ме накефи и ако може да поясниш с какво по-точно са НЕ-ЗА-МЕ-НИ-МИ освен да си носиш хавлиените кърпи с цел подсушаване в техбаш_майстора написа:...НЕ-ЗА-МЕ-НИ-МИ!!!...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
павле
от тоя момент нататък спора става БЕЗ-МИС-ЛЕН
секи си има своя истина за живота и нема некакъв начин да стигнем до единомислие
дай да не обръщаме и тая тема в пишкомерене (сметам тоя филм сме го гледале и двамата на едно друго место)
ай със здраве!
от тоя момент нататък спора става БЕЗ-МИС-ЛЕН

секи си има своя истина за живота и нема некакъв начин да стигнем до единомислие
дай да не обръщаме и тая тема в пишкомерене (сметам тоя филм сме го гледале и двамата на едно друго место)
ай със здраве!

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Коле , не меря и не ща да меря в случаят нищо с тебе . Просто ти се радвам , много 
В случаят всеки споделя личното си мнение та да може питащият и съответно други с такива питания да решат с какво да си угодят .
Това че ти го възприемаш по друг начин моменталически след като си станал за смех с определено изказване си е твой проблем

В случаят всеки споделя личното си мнение та да може питащият и съответно други с такива питания да решат с какво да си угодят .
Това че ти го възприемаш по друг начин моменталически след като си станал за смех с определено изказване си е твой проблем

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов