Рибарски елек

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
баш_майстора
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Рибарски елек

Мнение от баш_майстора »

склонен съм да се съглася ама при условие че колата ти е до гъзо и си взел само най необходимото
ако си някъде на майната си и колата ти е на 5-10-15 км си трябва малко повече багажец и тогава тоя тип раници са НЕ-ЗА-МЕ-НИ-МИ!!! :wink:
"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Колега Риболовчо,
Предлагам на вашето внимание детайлен снимков маТрял да видите, че вЕрно е здрава от капините,трънките и драките. Свидетели на преходите ми из трънака също има .. Да Ви ги снимам и тях ? :)
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
Става ли така ? :)
Аватар
donky
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от donky »

не си и снимал дъното.сигурно има дупчици :)
Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

баш_майстора написа:...ако си някъде на майната си и колата ти е на 5-10-15 км...
Е с това утепа всичко детско в мене :lol: :lol: :lol: Коле , а да те замоля да споменеш кога през целата ти риболовна практика си направил поне един единствен еднодневен излет през който си трамбовал 15 километра до некъде и после още толкоз за да се върнеш при колата ти ?!? За многодневни преходи изобщо не говориме щото при тех посочената раничка е как да кажа , ..... уеко безмислена . Не друго ами кат си направя сметка че само да се разхожда човек покрай рикътъ , като преодолява съответните препятствия , даже без изобщо да се пробва да лови минава около 2 -2.5км. / час с нормално маратонско ходене . Айде да предположим че ги взимаш в свински тръс и правиш по 3км. / час . В тоя случай без никакви почивки и пр. глюпости минаваш заветните километри за десет часа и съответно време за риболов нанайси :idea: Та в тоя ред мисли я пак спомени това :
баш_майстора написа:...НЕ-ЗА-МЕ-НИ-МИ!!!...
че нещо много ме накефи и ако може да поясниш с какво по-точно са НЕ-ЗА-МЕ-НИ-МИ освен да си носиш хавлиените кърпи с цел подсушаване в тех :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
баш_майстора
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от баш_майстора »

павле
от тоя момент нататък спора става БЕЗ-МИС-ЛЕН :wink:
секи си има своя истина за живота и нема некакъв начин да стигнем до единомислие
дай да не обръщаме и тая тема в пишкомерене (сметам тоя филм сме го гледале и двамата на едно друго место)
ай със здраве! :drinkers:
"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Коле , не меря и не ща да меря в случаят нищо с тебе . Просто ти се радвам , много :D
В случаят всеки споделя личното си мнение та да може питащият и съответно други с такива питания да решат с какво да си угодят .
Това че ти го възприемаш по друг начин моменталически след като си станал за смех с определено изказване си е твой проблем :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”