Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Колеги търся правилното решение, МОЛЯ помогнете!
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Колеги търся правилното решение, МОЛЯ помогнете!
Аз гласувах за А,но мисля,че истината е някъде тука.
Извинявам се още веднъж за грешката.
ПП Грешка,гласувал съм за Б.Мисля,че всичко трябва да е разделено и систематизирано.hitthehead написа:Колега, няма нищо лошо в това всичко да е систематизирано и подредено! Особено, когато има толкова много инфо, събрано в толкова много теми и мнения! Но както всичко изписано в Мрежата и тук трябва да се отсява полезното от ненужното!
Обаче, аз лично смятам за леко пресилено да се пуска отделна тема за един единствен възел! Колегите по-горе са го споменали, но да добавя и аз. Във фидер риболова не се ползва само един възел, а доста такива! Защо не ги включиш всичките в една тема , пък тогава я пусни във форума?! Друго, което ми направи впечатление е това, че пускаш статии от чужди издания в превод. В това няма нищо лошо. Но на мен ми е интересно, колко от тези методи и тактики Ти самият си пробвал и в колко от случаите това е имало ефект, положителен или отрицателен, върху риболова? Иначе всико е копи-пейст! Чел съм доста статии и съм гледал доста филми свързани с риболова с фидер, но в много малко от тях съм срещал допирни точки с нашите условия на риболов, нашите водоеми и нашите риби! Е да, признавам, че доста неща могат да се научат, но те са по скоро от общ характер.
В подфорума има писано и коментирано толкова много за фидер риболова, че когато човек търси нещо конкретно, винаги, неволно научава още куп полезни неща! Ето това е едно от предимствата на "всичко на куп"! Когато ровя в темата за възлите, научавам още 5 интересни полезни неща за риболова и за фидера , в частност!
Има и нещо друго: отговорите в анкетата са поставени така, че накланят везните в твоя полза! Разбира се, че не може ВСИЧКО (както пише там, в отговор"А") да е в една тема! На мнение съм , обаче, че не може и за всеки възел да се пуска отделна такава! Така че истината е някъде по средата! Смятам, че има много хора тук, които не знаят или не могат да извлекат нужната им информация (а тя не липсва!) и затова твоите теми са полезни за тях! Това е чудесно, в помощ си!
Аз лично гласувам с отговор А и Б едновременно!
С най-добри чувства! Дано ме разбереш правилно! Не нарушаваш правилата на форума, така че пускай колкото теми искаш (освен за пъстървата)
Също така ме раздва това, че съживи позамрелия подфорум Риболов с фидер!
Поздрав!
Извинявам се още веднъж за грешката.
Последно промяна от djidjo на Чет Мар 10, 2011 3:37 pm, променено общо 1 път.
Re: Колеги търся правилното решение, МОЛЯ помогнете!
Хм, това е излишен въпрос. Много по-добре е всичко да си е разделено и систематизирано, а не в една тема да се дискутират 5 въпроса едновременно и да се чудиш кой отговор за кой въпрос е. Аз съм за Б.