Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Сомско начало 2011
Re: Сомско начало 2011
Пулсаре, според мен има значение къде е, защото, така се дава грешна информация, някой ще си помисли, че е в България и ще хукне в този студ да ходи за Сом, ще се разболее (евентуално) и точно когато тръгне тоест след 2-3-4 дни той ще бъде болен на антибиотици и ще си стой в къщи. Представи си го това нещо. Затова е хубаво поне да се казва, че излета не е в България
, дори да се казва точното место поне да се каже името на водоема.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:

Като прегледах снимките и като видях сома в работата ме спогледаха, щот на висок глас казах "бахххххххх маму му".
Поздрави за прекрасния излет на целата компания.

-
- ще става разбирач
Щом е с цел запазване здравето на колегите!!!fn1p написа:Пулсаре, според мен има значение къде е, защото, така се дава грешна информация, някой ще си помисли, че е в България и ще хукне в този студ да ходи за Сом, ще се разболее (евентуално) и точно когато тръгне тоест след 2-3-4 дни той ще бъде болен на антибиотици и ще си стой в къщи. Представи си го това нещо. Затова е хубаво поне да се казва, че излета не е в България, дори да се казва точното место поне да се каже името на водоема.

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Е тва е подобаващо начало, евала на майсторите !!

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- разбира нещата

Последно промяна от burg на Вто Мар 29, 2011 1:35 pm, променено общо 1 път.
- danev69
- сериозен играч

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
браво на никола само така а , тези които му следят темите трябва да са наясно че риболова е в Гърция ..каде другаде 

- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Браво колега евала за хубавия и успешен излет и много хубави риби шапка ти свалям
,че и малко ти завиждам за хубавите риби

ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
И аз познавам 2-ма истински майстори на сом на язовир Тича.Но никога никой от тях въпреки,че се познаваме от години НЕ МИ Е КАЗАЛ МЯСТОТО СИ!!!Няма такъв майстор който да ти каже кога и къде е уловил съответната риба.Единственото което ми беше споделено е, че си оставял колата в една горичка и вървял около 1.5км пеша.Човека ми каза така "Ако ти кажа къде точно е мястото 100% някой ден ще се засечем там!!''.Съответно шанса да го научат и други нараства.Поздравления за успеха. А какво направихте с рибата ?
- трапера
- сериозен играч
fn1p написа:Пулсаре, ................ ще хукне в този студ да ходи за Сом, .................... ще бъде болен на антибиотици и ще си стой в къщи. Представи си го това нещо............

Иначе поздравления за успешното начало на сезона

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Смешно, ама на мен ми се е случвало да ида в лошо време, и в хубавото да не мога да ида, смеете се но един ден като ви случи 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Браво друже Никола,просто без думи!
Страхотни риби....
Страхотни риби....

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Николеску,Чирузчето те попита нещо......................,а

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...