Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

от ония дето кълват на изкуствени примамки ...
Re: от ония дето кълват на изкуствени примамки ...
браво майсториkasabov_le написа:Рибите са от 0.800кг до 1.400кг всяка има 35 сантиметра ...бяхме 3 ма приятели всеки взе по 3 риби ... пуснахме доста обратноfiverov написа:и кво ги правите сега тия десет щуклета ???????
земети си по две мисля че са ви достатъчно .
една малка сметка с уговорката че не влагам ни най-малко завист или подобни чувства
1. рибите са малки
2.пускате ги и : 1. хвърлят хайвер догодина има с поне 20-30 повече от тази година
2. догодина ги ловите същите ,но два ,а може и три пъти по големи ( ако сте разумни и догодина бихте ги пуснали за да се повтори 1. и 2. )
3. като ги снимате как ги пускате ще получите много повече адмирации от колкото сега (понеже е ясно че затова сте ги снимали )
и 4. мисля че е много голямо удоволствието като пуснеш риба и гледаш като отплува (вярно че в началото трудно се преглъща но с времето става по лесно а и като се почне с такива малчугани след това с бабите е по лесно )
не казвам че аз не си взимам риба като хвана напротив ,но в рамките на разумното
иначе ви поздравявам за улова , но с тази уговорка ,че не съм съгласен с тия мъртви 9-10 рибки
извинявам се предварително ако обидя някой ,но е време да започнем да мислим малко по цивилизовано
поздрави на всички
и един призив :
оставете рибите през забраната да се плющят!!!

фен клуб-скобар
-
- вече хвърля и на тежко
Браво на рибарите
, за взетите риби не смятам че е кой знай какъв проблем че наскачахте така срещу момчетата ... и ако нямакой се мъчи да ме убеди че не взема нито една риба НЯМА ДА МУ ПОВЯРВАМ
... Наслука на всички

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Ivan_nikolov написа:Браво на рибарите![]()
, за взетите риби не смятам че е кой знай какъв проблем че наскачахте така срещу момчетата ... и ако нямакой се мъчи да ме убеди че не взема нито една риба НЯМА ДА МУ ПОВЯРВАМ
... Наслука на всички
Прав си колега пък и има хора които си обичат рибката,както аз,пък това че взимаме по 2-3 щуки било то и 30 см и 20,въпреки че то няма какво да се хапне(не критикувам никои защото и аз като бях по-малък го правех сега взимам но по-големички).Та относно това ако вземеш 20 рибока и всички маломерни няма да навредиш на популацията кои знае колко,защото спомням си като бях 4-5 клас по струма с един дядо ходехме ловили сме по 3-4 кила мряна и клен всеки ден при това и то малки големи нямаше прошка,сега тоя участък го копаят с багери мятат срекмета мрежи бомби та и с електрошокови палки ги трепат и няма риба.Така че не рибаря с въдичката които хваща някакво количество риба било то 2 риби или 5 кила,вреди на рибата а ония боклуци дето бракониерстват.
Също така незнам защо даваме по 25 лв за билет като нищо не се пази или зарибява.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
човек дадох за шаранджийско оборудване 700лв и още колко за дребни работи допълнително който съм купил ... за сега нямам финансова възможност за спининг комплект ... а и събирам за мотор , ти на моите години как ловеше ??lusienn написа:Много хубаво снима телефона -та викат спинингистите я каква е тая гега
Кой знае къде е рибата ще лови и с такъм от 4лв
И ловец сам и рибар сам
и на браконерите.........да го ЕВА
и на браконерите.........да го ЕВА
Е рибата вижда само кукатаDimitar_allianz написа:lusienn написа:Много хубаво снима телефона -та викат спинингистите я каква е тая гега
Кой знае къде е рибата ще лови и с такъм от 4лв
Не че нещо колега ама е смешно това което го казваш не всеки от нас може да си позволи пръчка от 100 лв и нагоре вярно че е по-добро изживяването ама като си имаш късмет и те бива ако ще пръчката ти да е набрана от лозето пак си си риболовец,а пък и да имаш тояга от 10000 лв като не ставаш за нищо заври си я някъде...

Риболовци.