светещ бял червей

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Re: светещ бял червей

Мнение от CERRUTI »

Skorpi написа: да си пита там в Англия му каза някои от колегите :mrgreen:
И според мен така колегата Красимир ще научи най-изчерпателно за светещия червей и приложението му.Това че го има и в нашата търговска мрежа не означава че българските рибари са запознати с него.Това е все едно да пуснеш в английски форум запитване за нашенска пружина с 4куки(нещо за което тук и малките деца могат да ти отговорят за какво и как се ползва) а там английските колеги ще има чудят това примитивно варварско приспособление за какво точно е...... :lol:
Затова Краси разпитай по английско за светещия червей,пък после ще се радваме ако споделиш с нас,та да знаем и ние.......
Поздрави.....
Изображение
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Re: светещ бял червей

Мнение от Красимир Атанасов »

CERRUTI написа:
Skorpi написа: да си пита там в Англия му каза някои от колегите :mrgreen:
И според мен така колегата Красимир ще научи най-изчерпателно за светещия червей и приложението му.
привет всичко което разбрах от колегите тука в англия е че въпросната гад се ползва във води със ниска видимост както и дълбоки води двата цвята в които се предлага неон-зелен и неон-син били най ясно виждащите се от рибите също така ми казаха че може да се ползва и за бяла риба или хищник по принцип не разбрах точно като се закачи към жива рибка в техния случаи не жива защото е забранено и както те се изразяват да сълзи един вид да има игра на рибето дори го ползват и на монтаж на косъм и понеже всичките теи отговори не ми бяха достатъчни писах мейл на производителя и от там ми отговориха че могат да бъдат използвани като заместител или заедно със живата стръв и че могат да бъдат ползвани във всякакви води и водоеми [всякакви ситуации] където нормалните червеи могат да бъдат ползвани дори и като подхранка та това е което разбрах сега остава само да бъдат изпробвани и ще видим какъв ще е резултата това е засега поздрави
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”