САФРИД 2011

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Re: САФРИД 2011

Мнение от 1000n »

nov написа:
КИРО написа:Надяваш се,ама от де да го взема това инфо? :evil:
Хайде не се ядосвай де :wink: рибешка му работа :P
Ами простата аритметика говори, че температурата на морската вода около Варна трябва да се повиши и от 17 градуса да достигне 19 градуса както е в Бургас по мнение на колегите ловящи риба там и тогава би трябвало да се лови сафрид и на север(разбира се ако делфините не го изхърдъфушкат преди да е доплувал до целта :wink: )
Наслука! :D
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

КИРО написа:Добре де - не си ми разбрал намека.
Исках да кажа,че днес ще съм в морето за да проверя какво има.
Иначе -ГРИПА си е законен начин за промишлен риболов. :wink:
Не, не! Разбрах те прекрасно! :D
А между другото грипът си е законен начин за промишлен риболов, но за миналата, а и за тази година има изрична забрана за използването на всякакви мрежи, с изключение на даляни на разстояние 1км(а тази година вече 1 миля) от брега!

http://www.fishing-mania.com/news/pics/ ... d_2011.pdf

Наслука на всички! :D
svened
новобранец
новобранец

Мнение от svened »

hgtod написа:Това плетеното кошче за последно го видях някъде в Поморие :wink:

Виж кво правят хората, а ние кво чакаме?
JoroK
новобранец
новобранец

Мнение от JoroK »

Браво на южните колеги! И тази година ще има сафрид значи :) За слънчевото изгаряне , ако не сте се намазали предварително , ракията наистина помага и след нея крем за след изгаряне. На 23.05. във Варненския залив , сафрид още нямаше.
Аватар
evgeni jordanov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от evgeni jordanov »

berk0199 написа:Здравейте вчера на морска гара след 13:00ч са взели сардина и 2 сафрида едри аз отидох към 16:00 ч и хванах 2 сардини някои хора имаха по 20 сардини ама от обяд поздрави :wink: :drinkers:
Те и днеска (26.05.2011) изкараха един едричък сафрид на Морска гара Варна ;)
Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

В събота ще дам инфо от южните води - Созопол, Приморско, Синеморец...Че обмисляме един обход от Синеморец до Бургас!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Аватар
bumer13
новобранец
новобранец

Мнение от bumer13 »

А някой да има хабер за Шабла има ли някакво сафридско движение там
El Pescador
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от El Pescador »

Няма колега ,по северното още го няма!Надявам се след това раздвижване на водата нещата да се променят!!!
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана :lol:
srr.рибар
новобранец
новобранец

Мнение от srr.рибар »

В Балчик на даляна днес половин каса сафрид :D
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

Днес големи вълни, много вятър и малко рибка! Поне сефтето на морето го направих! :)
Изображение
Изображение
Изображение
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

чудехме се с колегата bukiiaz и vanio78 дали да не направим тема ДРАКОН 2011 баси майката и напаст :D днес до обед от 3-мата мисля,че аз се представих най-слабо от рано сутринта до към 11.00 малко над половин кило предимно граца.утре живот и здраве пак.
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

JoroK написа:Браво на южните колеги! И тази година ще има сафрид значи :) За слънчевото изгаряне , ако не сте се намазали предварително , ракията наистина помага и след нея крем за след изгаряне. На 23.05. във Варненския залив , сафрид още нямаше.
Аз добре изгорях преди няколко дни! :lol: Ама ми беше горещо и си викам "Няма да изгоря чак толкова много......" - Е, да ама не! Досега смених вече две, а се очаква и трета кожа! :lol: Като ученик всяка година бях по два-три месеца на морския бряг и не бях изгарял въобще, а директно почернявах и даже си мислех, че си имам няколко бани по рождение! :wink: Всичко това обаче продължи до осми клас, когато трябваше да кандидатствам в техникум и отидох за кратко да видя морето през август, та тогава за първи път изгорях на слънце :shock: и така оттогава всяка година....... :? Излезе, че не съм имал бани по рождение, а съм имал повечко бани от предходната година, които са ми помагали директно да почернявам следващото лято без да изобщо да изгарям! :D Иначе аз си намерих някакъв after sun lotion, ама такива неща май само облекчават проблема, но не могат да го неутрализират напълно! :wink: Наслука на всички! :D
Аватар
stih
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stih »

Днес от таляна пред Двореца в Балчик са изкарали сафрид.
Rogach
новобранец
новобранец

Мнение от Rogach »

Днес пред Германката и Агалина с лодка и голямо търсене на рибата .Резолтата е 2 човека 6часа 6.400кг граца среден сафрид и кам 40 хаймани и много дракони маке им и напаст :oops: :twisted:
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

1000n написа:
Аз добре изгорях преди няколко дни! :lol: Ама ми беше горещо и си викам "Няма да изгоря чак толкова много......" - Е, да ама не! Досега смених вече две, а се очаква и трета кожа! :lol: Като ученик всяка година бях по два-три месеца на морския бряг и не бях изгарял въобще, а директно почернявах и даже си мислех, че си имам няколко бани по рождение! :wink: Всичко това обаче продължи до осми клас, когато трябваше да кандидатствам в техникум и отидох за кратко да видя морето през август, та тогава за първи път изгорях на слънце :shock: и така оттогава всяка година....... :? Излезе, че не съм имал бани по рождение, а съм имал повечко бани от предходната година, които са ми помагали директно да почернявам следващото лято без да изобщо да изгарям! :D Иначе аз си намерих някакъв after sun lotion, ама такива неща май само облекчават проблема, но не могат да го неутрализират напълно! :wink: Наслука на всички! :D
таз тема не е ли за САФРИД, хората искат инфо за риба,не за слънчеви бани :wink: :wink: :wink:
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”