Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
- 1000n
- разбира нещата
Re: САФРИД 2011
Ами простата аритметика говори, че температурата на морската вода около Варна трябва да се повиши и от 17 градуса да достигне 19 градуса както е в Бургас по мнение на колегите ловящи риба там и тогава би трябвало да се лови сафрид и на север(разбира се ако делфините не го изхърдъфушкат преди да е доплувал до целтаnov написа:Хайде не се ядосвай деКИРО написа:Надяваш се,ама от де да го взема това инфо?рибешка му работа

Наслука!

- 1000n
- разбира нещата
Не, не! Разбрах те прекрасно!КИРО написа:Добре де - не си ми разбрал намека.
Исках да кажа,че днес ще съм в морето за да проверя какво има.
Иначе -ГРИПА си е законен начин за промишлен риболов.

А между другото грипът си е законен начин за промишлен риболов, но за миналата, а и за тази година има изрична забрана за използването на всякакви мрежи, с изключение на даляни на разстояние 1км(а тази година вече 1 миля) от брега!
http://www.fishing-mania.com/news/pics/ ... d_2011.pdf
Наслука на всички!

hgtod написа:Това плетеното кошче за последно го видях някъде в Поморие
Виж кво правят хората, а ние кво чакаме?
Браво на южните колеги! И тази година ще има сафрид значи
За слънчевото изгаряне , ако не сте се намазали предварително , ракията наистина помага и след нея крем за след изгаряне. На 23.05. във Варненския залив , сафрид още нямаше.

- evgeni jordanov
- вече хвърля и на тежко
Те и днеска (26.05.2011) изкараха един едричък сафрид на Морска гара Варнаberk0199 написа:Здравейте вчера на морска гара след 13:00ч са взели сардина и 2 сафрида едри аз отидох към 16:00 ч и хванах 2 сардини някои хора имаха по 20 сардини ама от обяд поздрави![]()

Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
- glarusa
- кандидат преподавател
В събота ще дам инфо от южните води - Созопол, Приморско, Синеморец...Че обмисляме един обход от Синеморец до Бургас!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
А някой да има хабер за Шабла има ли някакво сафридско движение там
-
- ще става разбирач
Няма колега ,по северното още го няма!Надявам се след това раздвижване на водата нещата да се променят!!!
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

В Балчик на даляна днес половин каса сафрид 

- glarusa
- кандидат преподавател
Днес големи вълни, много вятър и малко рибка! Поне сефтето на морето го направих! 

Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
чудехме се с колегата bukiiaz и vanio78 дали да не направим тема ДРАКОН 2011 баси майката и напаст
днес до обед от 3-мата мисля,че аз се представих най-слабо от рано сутринта до към 11.00 малко над половин кило предимно граца.утре живот и здраве пак.

Качествени чепарета Borkata

- 1000n
- разбира нещата
Аз добре изгорях преди няколко дни!JoroK написа:Браво на южните колеги! И тази година ще има сафрид значиЗа слънчевото изгаряне , ако не сте се намазали предварително , ракията наистина помага и след нея крем за след изгаряне. На 23.05. във Варненския залив , сафрид още нямаше.

Днес от таляна пред Двореца в Балчик са изкарали сафрид.
Днес пред Германката и Агалина с лодка и голямо търсене на рибата .Резолтата е 2 човека 6часа 6.400кг граца среден сафрид и кам 40 хаймани и много дракони маке им и напаст

таз тема не е ли за САФРИД, хората искат инфо за риба,не за слънчеви бани1000n написа:
Аз добре изгорях преди няколко дни!Ама ми беше горещо и си викам "Няма да изгоря чак толкова много......" - Е, да ама не! Досега смених вече две, а се очаква и трета кожа!
Като ученик всяка година бях по два-три месеца на морския бряг и не бях изгарял въобще, а директно почернявах и даже си мислех, че си имам няколко бани по рождение!
Всичко това обаче продължи до осми клас, когато трябваше да кандидатствам в техникум и отидох за кратко да видя морето през август, та тогава за първи път изгорях на слънце
и така оттогава всяка година.......
Излезе, че не съм имал бани по рождение, а съм имал повечко бани от предходната година, които са ми помагали директно да почернявам следващото лято без да изобщо да изгарям!
Иначе аз си намерих някакъв after sun lotion, ама такива неща май само облекчават проблема, но не могат да го неутрализират напълно!
Наслука на всички!

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!