Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пазете се - кърлежи
Модератор: dantho.mihov
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Пазете се - кърлежи
в града като влезна в някой супермаркет и хоп някоя бълха ми скокне
,много си ме тачат
,докато ме гризне 2 - 3 пъти съм се прибрал,няколко пръскания вътре под дрехите и изпъне търнака забърже
но с тоя препарат дето го показах,с други не ставаше
а кърлежи си има навсякъде,без да има животни,от вятъра се разнасят,само да е сенчесто и влажно

а кърлежи си има навсякъде,без да има животни,от вятъра се разнасят,само да е сенчесто и влажно
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
На мен определеноVid написа:...Гледам на повечето риболовци не им пука, .....

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател
Павка, ами кВо става ако не го видиш?Павел Иванов написа:Много съм се кефел....., в случаят даже спирам да мърдам та да го наблюдавам какво ще направи , след няколко развъртания и проводки до открита кожа , ако е скокнал върху дреха де , панически скача обратно![]()
![]()
Ако на другата сутрин се събудиш с марсилска, кримска, лаймска, енцефалит и пр... и пр...
Темата не е ебавка и забавление, точно за това я отворих отново..., и те дъждове благоприятстват много... То, в софийското поле предполагам нещата са По различни, ама при нас в южните части на страната е друго.....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Освен горните заболявания , акарите пренасят и бактерията на туларемията ! Четох , че в Източните Родопи у нас имало случаи на заразени гризачи и прилепи .
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Видьо и да не го видя кът ме неще да ме ръпа се тая
Както споменах в началото на темата - кърлеж , въшка или бълха до сега не са ми обръщали никакво внимание . Иначе даже и експерименти съм си правил , особено с въшките . Виж комарите точно обратното , да сме сто човека и сал един комар , баш мен ще ме заръпа , ама от другите гаведини дет ги споменах ни една не ме смята за деликатес и ме пропущат 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател
И аз мислех като теб, но ще ти кажа, че грешиш.Павел Иванов написа:Видьо и да не го видя кът ме неще да ме ръпа се тая.......... и ме пропущат
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- кирил великий
- разбира нещата

Вчера поисках средство за убиване на насекоми и членестоноги (кърлежи), което има съставка перметрин (0.25%). Това на снимката. Снощи влезе една черна калинка (китайски вредител), напръсках я и очаквах да тупне мъртва. Тупна...след петнадесет минути притеснено разхождане напред-назад по тавана. Приемам, че не е ефективно средството.
Попрочетох за активната съставка на средството на Дончо_62 - е там няма шега. На цианидна основа е и е сериозна отрова. Ще го търся и ще го използвам него. По предписанието със седемкратно разреждане с вода. Да не