Макара за спинингов риболов?

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
sandy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от sandy »

li4ko
А ти това 4,200 сигурно на ролката го гледаш?:) мисля не си го мерил лично? ако бъркам кажи!
Аз тва какво пише на ролките не вервам имах едно влакно 0.25 маа някакво измислено монофил и пише че издържа 9.500 да ама нанайци
Аватар
li4ko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от li4ko »

на опан на кантар кьса на 3.600 което е пак горе долу добре(за кантара давам 100 процента сигурнуст)
Аватар
li4ko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от li4ko »

ако ти се види малко сложи плетеняк
Аватар
li4ko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от li4ko »

Павеле обяснете на хората 4е стия беидове не мое се лови с прь4ка за 30 и макара за 20 лева оти ще им нареже вода4ите и ролките на бигелите
Аватар
sandy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от sandy »

Аха ами щом на опън на кантар къса на 3.600 значи прави сметка на рязък удар или рязко дръпване как ще се скъса тогава :wink:

Не искам да казвам нищо лошо за влакното и аз ползвам за тапите влакно на фокус но е 0.35 защото не само щуки се вадят.............винаги има и закачки водорасли и все такива :evil:
Но гаранция ти давам че 0.20 ако не е регулиран аванса добре се къса доста лесно!
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Дискусията вече стана странна...ами то е ясно какво ще стане, ако не е добре регулиран аванса на макарата. Но ако пък е регулиран както трябва, просто риба няма как да го скъса, ако не развие всичкото влакно на шпулата. За закачките е ясно - там си трябва лебедка...
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
sandy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от sandy »

Както и да е спора е излишен! всеки човек има различно виждане и различно разбиране! :wink:

офф: Това за аванса по-горе го бях написал защото има хора които не са и чували че съществува а има и такива които знаят че го има но не го ползват :roll:
С това не визирам никой от форума.......просто от наблюдения по водоемите когато съм бил и е имало колеги около мен!
Ако съм засегнал някой се извинявам!
Аватар
li4ko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от li4ko »

то4ния отговор е от Мун4о батка
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”