Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Каде има щуки ,около Пловдив?
Модератор: sapuna
- kocet0
- вече хвърля и на тежко
Равносметка за днес...
На рибарничето в Труд положението е повече от критично...За почти цял ден на тапа нямаше 1 удар ... в последните 15 мин. въпреки,че казват,че на спининг нищо няма да излезе се зарадвах на едно бебенце - 200-300 грама , което разбира се пуснах... Няма да е лошо ако и вие правите така , защото по този начин запазваме риболова и самите риби.Та да се върнем по нататък...Цял ден на язовира - ни вест ни кост . Тапите ни само се поклащаха,но сериозен удар нямаше... От близо 15 рибаря само 1 извади 2 щуки и то в ранните часове на деня ... не бяхя лоши - 1-та към 1.500 (на тапа) , 2-рата към 2.500 (на воблер) . Това всичко за близо 10 часа ... Не останахме доволни , но всеки излет търпи поражения ... 

SPINING FOREVER 

- Mitaka1
- научил се да хвърля
за малките рибки нищо не казвам несъм такъв изрод,но за щука над 1,5кг,неможе никой да ме убеди да я пускам!Както и да е !
Аз бях на белозем-1щука е излезнала в 6,00часа сутринта и до 18,00ч,каракудки
Гадно но има и поражения,както всички знаем!
Чувам добри отзиви за Оризово,някой може ли да се похвали???
Аз бях на белозем-1щука е излезнала в 6,00часа сутринта и до 18,00ч,каракудки

Чувам добри отзиви за Оризово,някой може ли да се похвали???

- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Момчета кои ви базика с тва оризово :о)) Аз сам израстнал там по тия Гиолове ама в момента е крити4но. Има 3 гиола .Този които е наи близо до селото не е платен но хрна за 6туката ватре валяло пак и 6туката е рядка. 2 ри е палтен но там е много чисто . Няма ги типи4ните места за 6тука хварляш тапата в ни6тото а добрите места са на ватре,а до там само с лодка.А арендатора е такав ПЕДАЛ че и азкис 6те му завиди. Голям бирник !!!! 3 тия гиол беше изпуснат това лято и зарибен с шаран. Има го тук там. 6тука имаше много а сега там е мартвило за 6тука !!!