Търся инфо за лодки

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
yaniv
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Търся инфо за лодки Zander?

Мнение от yaniv »

Преди няколко месеца попаднах на една фирма в София която внася лодки от Китай и Япония , даже имат собствено производство, освен това сменят туби и оправят стари лодки който на глед не стават за нищо.... страницата им е в фейсбук, за тези който имат такъв моля да погледнете и да си кажете мнението , а ако някой от вас е в София и има малко време мога да дам адрес да погледне на място за какво става въпрос, цените са много земни , а лодките с по 5 години гаранция , на всичко от горе са подсилени до 1.2мм плат и лодките които трябва да носят до 15 коня , носят и по 20+ .... има снимки на тест с лодка 3.60 на язовир с малко над 20 коня мотор... тези който са в час нека видят и кажат как им се струва ....

П.П. Извинявам се за спама, но няма как да кача 60 снимки тук за да ги видите.

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 2157496570
През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
yaniv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от yaniv »

За тези от вас които нямат фейсбук ето 2-3 лодки , единственото което ми прави впечетление е ,че лодките са с 1.2см 3 слоен плат , 99% марките който разгледах до сега са с до 0.9см. , кажете какво мислите?
lodka.jpg
2.jpg
4.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
yaniv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от yaniv »

Ето още модели.
5.jpg
6.jpg
7.jpg
yaniv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от yaniv »

Ето и 3 метровите как изглеждат, няма смисъл да качвам от 4 до 6 метровите въпреки, че ми пълнят душичката!!!
yaniv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от yaniv »

Ето и моделите им от 2011 година, изгледат много добре.... направо ми пълнят душата! Всички тези лодки са до 1800лв максимум. с 2, 3 или 5 години гаранция ,зависи от лодката вече. Забелязах , че на някой от тях има надпис "xang da" или нещо от сорта... както се изрази един колега, май всички на едно място ги правят :lol: кажете как ви изглеждат спрямо цената? Има и снимка на технологията по която се правят , самоче е бая голяма, а аз освен ,че се ровя из форума едновременно бачкам и станах разноглед, после ще я ресайзна.
11.jpg
12.jpg
13.jpg
Аватар
borkok
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от borkok »

Колега сигорен ли си ,че тези лодки са правени у нас щото доста добре изглеждат :?: :?:
yaniv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от yaniv »

borkok написа:Колега сигорен ли си ,че тези лодки са правени у нас щото доста добре изглеждат :?: :?:
Не си чел добре, внасят ги от Китай и Япония, иначе пичовете които ги внасят имат някакво хале и голям магазин до 2-ра градска в София, правят някакви лодки собствено производство и предлагат доста услуги, ако лодката ти е прецакана ще ти я оправят и гаранция ще ти лепнат :) продават и двигатели нови модели на няколко часа работа на хубави цени внос от холандия ако не се лъжа , не съм взимал нищо от тях но като цяло фирмата ми е клиент по друга линя и се чувам по телефона с тях всеки ден , просто исках да видите за какво иде реч и да изкажете някакво мнение, добре ли изглеждат дали някой от София не ги е посещавал вече и прочие. За жалост още нямат сайт в процес е , името им е "лодки на вода хит" . Чух , че за 2011 имат продадени 57 лодки само за гр. Варна, но така и не видях на живо какво аджаба предлагат, а нямам никакво време да идвам до София. Ако някой реши да види ще издиря адреса , хем ще каже читави ли са , защото всеки си хвали стоката , чух добри отзиви от едни македонци с 2 закупени лодки от там, но на макета не вервам :lol:
Аватар
Тошето
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Тошето »

Подхождаш неправилно батка,първо намери и закупи двигател,това ти е основата,и след това с останалите манги от определения бюджет търси лодка.Двигателя трябва да е сигурен,той ще те вкарва в морето и изкарва от ситуации,лодката не е задължително да е нова,предложения за лодки в мобиле.бг примерно-бол,гледай да е на добра цена и без дупки и лепенки,с подходящия препарат и след едно здраво лъскане предишния и собственик няма да я познае.
Сори че не пиша точно по зададената от теб тема,но надявам се разбираж че го правя с добри намерения.Поздрави
За да поискаш, трябва да дадеш
yaniv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от yaniv »

Тошето написа:Подхождаш неправилно батка,първо намери и закупи двигател,това ти е основата,и след това с останалите манги от определения бюджет търси лодка.Двигателя трябва да е сигурен,той ще те вкарва в морето и изкарва от ситуации,лодката не е задължително да е нова,предложения за лодки в мобиле.бг примерно-бол,гледай да е на добра цена и без дупки и лепенки,с подходящия препарат и след едно здраво лъскане предишния и собственик няма да я познае.
Сори че не пиша точно по зададената от теб тема,но надявам се разбираж че го правя с добри намерения.Поздрави
Няма проблем пич всеки съвет е добре дошъл , аз мисля, че първо трябва да си взема лодка после двигател, защото зависимост каква лодка ще избера от там вече ще се преценява какъв двигател да и взимам, двигатела мисля, че е доста по лесен от лодката избора там, ще е между 2 марки , важно е надеждна лодка да избера , и като гледам 2-ра рака как вървят ще дам още 500лв и поне ще е чисто нова... а колкото до мобиле няма какво да гледам точно там, аз работя за конкуренцията на мобиле , имам от къде да гледам лодки с кашоните :) искам нова лодка и нов мотор, готов съм само с мотора да направя компромис и да си взема от Австрия или Германия втора ръка , незнам и аз... дали да не чакам зимата... уж цените зимата ще паднат ... иначе мерси за съвета ще помисля над това което каза :wink:
yaniv
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Търся инфо за лодки

Мнение от yaniv »

Мили колеги! Мисля ,че си намерих каквото ми трябва... чисто нова лодка 3.60 на 1.70 с твърдо дъно, сенник, 2 сака за под двете пейки, един сак за носът, 2 спасителни жилетки, 2 котви една за пясък една за камък, 2 гребла разбира се, колела за транеца, 2 транспортни сака и не на последно място 5 години гаранция.Също така един Меркюри 9.9 коня 2008 година ако не се лъжа в отлично състояние с гаранция 3 години , само за 3000лв на изплащане при вноски от 130лв на месец за 24 месеца :D :D :D сън няма да ме хване трябва да ходя до София да си я взема и имам 3 дни да взема решение разбира се :) имате 3 дни да ме накарате да се откажа :lol:
vakril.k
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vakril.k »

Добре е особенно ако мотора е читав и е 4тактов а е и с гаранция.
nikgeo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nikgeo »

yaniv написа:Мили колеги! Мисля ,че си намерих каквото ми трябва... чисто нова лодка 3.60 на 1.70 с твърдо дъно, сенник, 2 сака за под двете пейки, един сак за носът, 2 спасителни жилетки, 2 котви една за пясък една за камък, 2 гребла разбира се, колела за транеца, 2 транспортни сака и не на последно място 5 години гаранция.Също така един Меркюри 9.9 коня 2008 година ако не се лъжа в отлично състояние с гаранция 3 години , само за 3000лв на изплащане при вноски от 130лв на месец за 24 месеца :D :D :D сън няма да ме хване трябва да ходя до София да си я взема и имам 3 дни да взема решение разбира се :) имате 3 дни да ме накарате да се откажа :lol:
Ако всичко което си написал за лодката и двигателя е вярно, би ли споделил :smt058 , кой аджеба е този самарянин :shock: , който ти предлага тази сделка. Въпреки, че имам по-голяма лодка и двигател в момента, не бих се поколебал да взема такъв комплект.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
yaniv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от yaniv »

nikgeo написа:
yaniv написа:Мили колеги! Мисля ,че си намерих каквото ми трябва... чисто нова лодка 3.60 на 1.70 с твърдо дъно, сенник, 2 сака за под двете пейки, един сак за носът, 2 спасителни жилетки, 2 котви една за пясък една за камък, 2 гребла разбира се, колела за транеца, 2 транспортни сака и не на последно място 5 години гаранция.Също така един Меркюри 9.9 коня 2008 година ако не се лъжа в отлично състояние с гаранция 3 години , само за 3000лв на изплащане при вноски от 130лв на месец за 24 месеца :D :D :D сън няма да ме хване трябва да ходя до София да си я взема и имам 3 дни да взема решение разбира се :) имате 3 дни да ме накарате да се откажа :lol:
Ако всичко което си написал за лодката и двигателя е вярно, би ли споделил :smt058 , кой аджеба е този самарянин :shock: , който ти предлага тази сделка. Въпреки, че имам по-голяма лодка и двигател в момента, не бих се поколебал да взема такъв комплект.
Ами това е фирма която е мой клиент по друга линя , и просто поразпитах какви оферти имат и те ми пуснаха мухата , това е вид услуга, не е обвързано с банки и лихви , самарянско си е , не е лъжа! Сега ходих да гледам лодки промарин в Plodex, предложиха ми и от там оферта която е лодка промарин 3.60 на 1.75, с диаметър 46см, за 1300лв + мотор Genovo 9.8кончета 2 тактов с външен резервоар 12 литра, за 1990лв , с отстъпката горе доло идва към 3100лв , горе доло като другата оферта, само дето има две разлики при промарин изплащането ще минава през банка и лихвата ще е поне още 500-600лв от горе, а при другата оферта няма лихва , но мотора не е чисто нов :) иначе при про марин и за двете ми дават по 2г гаранция, незнам какво да правя защото промарина е на 5мин път от мен , а първата оферта е на 450км :) съвсем се обърках ще мисля.... кажете през това време докато умувам , как са моторите Genovo? Предимства и недостатъци на 2тактов и 4тактов? Някой с промарин да каже как са лодките? Хайде помагайте , ще ви почерпя в някоя кръчма като взема лодка!

WTF? - http://www.youtube.com/watch?v=vX2rbXeX ... re=related
Егати рекламата на промарин, не е истина :lol: :lol: :lol:
Има ли нещо вярно в това?
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Аз бих заложил на Промарин по няколко причини:

1. И най-важното - във Варна е :!:
2. И Промарин и другите са "китайци", какво значение тогава :wink:
3. И не на последно място - Андон /вносителя на Промарин/ е пич отвсякъде и можеш да разчиташ на него :wink:

Колкото до двигателя, Genovo е китаец, Меркюри си е Меркюри :wink: Но пак опираме до ключовата дума сервиз :wink: А и новото си е ново :D
yaniv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от yaniv »

Мънцата написа:Аз бих заложил на Промарин по няколко причини:

1. И най-важното - във Варна е :!:
2. И Промарин и другите са "китайци", какво значение тогава :wink:
3. И не на последно място - Андон /вносителя на Промарин/ е пич отвсякъде и можеш да разчиташ на него :wink:

Колкото до двигателя, Genovo е китаец, Меркюри си е Меркюри :wink: Но пак опираме до ключовата дума сервиз :wink: А и новото си е ново :D
Мда човека е пич , веднага ми обясни нещата , каза ми да не си взимам 3.60 , ако ще е до 2ма души 3.30 върши чудесна работа, незнам първо трябва да видя лодката, нямам никаква идея промарин какви лодки са, иначе найстина спор няма , че Андон е готин , въпросът вече е до финанси, ако я взема от него уникредит ще лепнат още поне 500-600лв от горе лихви за 24 месеца, иначе си прав китайчета , всичко е китайчета... уф... ужасно съм объркан...
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”