Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Подарявам разни неща за подводен риболов
Модератор: nkolev66
Re: Подарявам разни неща за подводен риболов
Здравейте,
наскоро се запалих по този спорт, и вече нямам търпение да дойде следващото лято. Започвам и с екипировката едно по едно. Сега правя харпун - дървен, от акация. Почти е готов - но нямам спусък, стрела и ластик. Така, че ако предложението важи все още, бих се радвал да се сдобия с нещата коитопредлагаш.
Лека вечер...
наскоро се запалих по този спорт, и вече нямам търпение да дойде следващото лято. Започвам и с екипировката едно по едно. Сега правя харпун - дървен, от акация. Почти е готов - но нямам спусък, стрела и ластик. Така, че ако предложението важи все още, бих се радвал да се сдобия с нещата коитопредлагаш.
Лека вечер...
- Прикачени файлове
-
- 23092011102_1 (Small).jpg (46.95 KiB) Преглеждано 788 пъти
Батка не искам да ти убивам желанието да си направиш харпун но това творение което си сътворил ще рита като кон и рибите ще си заминават по живо по здраво.
Владе прати ми макарката ако не си я пратил на някой до сега.gunman написа:Аве не се занимавайте с глупости!Гледайте си напред и толкова:
Подарявам макара. Самодедлна и много добре работеща:
Монтира се с две видии за тялото на дървен харпун, точно пред спусковата скоба. Разположение-хоризонтално. Това от дясната страна са търкалящи се водачи, а на нея има навито в момента въженце (ок.25-30м) Офертата не важи за град София.
Здрасти,terzo написа:Батка не искам да ти убивам желанието да си направиш харпун но това творение което си сътворил ще рита като кон и рибите ще си заминават по живо по здраво.
Би ли пояснил защо мислиш така? Както казах - хептен нов съм в тия неща....
Защото дръжката си я монтирал твърде ниско долу и от там ще има и голям откат.Borizanov написа:Здрасти,terzo написа:Батка не искам да ти убивам желанието да си направиш харпун но това творение което си сътворил ще рита като кон и рибите ще си заминават по живо по здраво.
- Jack Daniels
- разбира нещата
Дръжката трябва да я "забиеш" колкото се може по-нагоре. Колкото е по-малко рамото между линията на стрелата и линията на спусъка, толкова отката ще е по-малък. Другото компромисно решение е тънка стрела и слаби ластици.
Разгледай из форума, има доста неща за изработката на дървени харпуни.
Разгледай из форума, има доста неща за изработката на дървени харпуни.
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
И си направил профила доста висок, пък тесен. "Благодарение" на това твое решение, харпуна ще е се върти трудно във водата, а от друга страна лесно ще се повдига предната му част при изстрела.Borizanov написа:Здрасти,terzo написа:Батка не искам да ти убивам желанието да си направиш харпун но това творение което си сътворил ще рита като кон и рибите ще си заминават по живо по здраво.
Пък спусъка мога и да ти дам, ако си мераклия. Дай някакви координати на лични и ще ти го изпратя при първа възможност по някой куриер.
Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
-
- научил се да хвърля
Здравейте
Търся си един плавник от едно времешните български ДЕЛФИН производство на ТПК ПРОГРЕС номер 42-44 черен ,че единият ми се скъса.Ако има някой за подаряване да ми пише или се обади на тел 0889793381.Поемам транспортните разходи.
Благодаря Ви предварително.
Търся си един плавник от едно времешните български ДЕЛФИН производство на ТПК ПРОГРЕС номер 42-44 черен ,че единият ми се скъса.Ако има някой за подаряване да ми пише или се обади на тел 0889793381.Поемам транспортните разходи.
Благодаря Ви предварително.
ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ