Велики бисери и лафове от подводния форум

Модератор: nkolev66

Аватар
keriz
новобранец
новобранец

Re: Велики бисери и лафове от подводния форум

Мнение от keriz »

МОДЕРИРАНО. Колега Кериз , не се опитвай да възбуждаш дразги у харпунджийте.
Аватар
Pretor
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pretor »

Дълъг пост ... Прииска ми се да напиша и аз нещо... Не си струва... По-добре да перефразирам: "По-добре да дойдат ... модераторите".
Изображение
Аватар
keriz
новобранец
новобранец

Мнение от keriz »

Модерирано от Баретата. Колега Кериз, вече веднъж те предупредих да не разбутваш стари вражди в сайта. Считай това второ предупреждение за официално.
Edrev
новобранец
новобранец

Мнение от Edrev »

И накрая какво стана? От тук баннаха един потребител, защото развалял на Булти приятелската атмосфера, а Булти пак се примъкна да пише напоително в лошия сайт Spearfish? На това му се вика кръговрат на материята в природата! :D
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

...чакай малко да се разберем ...аз не съм настоявал да баннат някой , както гледаш и не реагирам - каквото съм написал - написал и ще си нося последствията ...атмосферата тук не е само моя :D ...позволих си да пиша в Спиърфиш по важен според мен въпрос - безопасността , която касае всички ни - написах само три поста - доста напоително нали :lol: ...каква връзка има писането ми там с форума тук :lol: ...ако решат там , админите да ми сложат отново бан , свикнал съм вече ...колеги , приятели , не разбрахте ли - живота е кратък , дайте да живеем малко по весело и да не се взимаме толкова на сериозно....

:drinkers:

п.с. никога не съм твърдял , че Спиърфиш е лошия сайт , действително имаше неща , които не ми харесваха , но като гледам повечето са в миналото , па може и аз малко да съм допринесъл за това ....аве , продължавайте да ме плюете - дреме ми , аз нали съм си жив и здрав ...и корав :lol:
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

Колега Едрев, всъщност не знам дали си колега, Но гледам , че си регистриран отскоро и не знам защо коментираш неща който едва ли те касаят. Тук всички харпунджий се познаваме, а Булти е един от нас. Така че ако искаш да пишеш нещо тук нека да е за подводния риболов, а не коментари кого са баннали или не, щом са го баннали значи е заслужавал, такива са правилата в този сайт.
Пашата обича смелите.
Аватар
spear
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от spear »

Булти написа:...аве , продължавайте да ме плюете - дреме ми , аз нали съм си жив и здрав ...и корав :lol:
ми то това е най-важното не само за теб ами и за нас, всички в тая малка общност да сме си живи и здрави и по възможност корави :lol:
Edrev
новобранец
новобранец

Мнение от Edrev »

baretata написа:Колега Едрев, всъщност не знам дали си колега, Но гледам , че си регистриран отскоро и не знам защо коментираш неща който едва ли те касаят. Тук всички харпунджий се познаваме, а Булти е един от нас. Така че ако искаш да пишеш нещо тук нека да е за подводния риболов, а не коментари кого са баннали или не, щом са го баннали значи е заслужавал, такива са правилата в този сайт.
Доста категорично! Нещо като "Не говори в строя!", нали? :D
Всъщност, и аз не знам вече дали съм ви колега. От гледна точка на екипировката и самочувствието, май не съм. Евентуално по съдържанието на фризера.

Аз не искам да коментирам нищо, просто четейки ми направи впечатление, че има много оплаквания на активно пишещи тук от техните банове на други места. Стана ми смешно, че непокорните бунтари сега са щастливи без опонента си. Иначе съм съгласен, че дразнителите и волнодумците трябва безмилостно да се ампутират! :lol:
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

Стана ми смешно, че непокорните бунтари сега са щастливи без опонента си. Иначе съм съгласен, че дразнителите и волнодумците трябва безмилостно да се ампутират! :lol:
:wink:
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

..там не е по темата , но ми стана много смешно ...
...сичко почна от тук :
tokaitopd написа:и от мен малко съвет - след 25-годишнина човек трябва да яде толкова колкото да не умре от глад.всички болести ( без травмите е доказано , че се предизвикват от ядене и пиене.айде чао.
gunman написа:
tokaitopd написа:И от мен малко съветлед 25-годишнина (годишна възраст), човек трябва да яде толкова,колкото да не умре от глад.Всички болести ( без травмите) е доказано , че се предизвикват от ядене и пиене.Хайде, чао.
А още преди това (не е излишно) да се научи и на правопис. :lol:

Както е казал народа: Всички болести са от нерви. Само СПИН-а е от кеф. :mrgreen:
tokaitopd написа:Уважаеми господин Гунман, извинявам се за моят отвратителен правопис, но по някога става и това.Между другото сте много прав за " нервите ", липсата на полов живот съчетано със самозадоволяване ( онанизъм, ръкоблудие и др.) наистина води до разболяване от " нерви " - ненужна педантичност, следене действията на другите, мнителност и други класифицирани в психиятрията като психични разстройства ( депресии, неврози ) няма смисъл да изброявам и други.От по-горе написаното мисля, че ще си направите нужните изводи и ще отстраните цитираните проблеми.Вервайте ми!
Pretor написа:По мнителните и нервни колеги, вероятно биха открили грешки и в горния пост, но пред заплахата тутакси да ми бъде снета анамнезата, ще се въздържа от коментари в тази насока. :wink: :D
Булти написа:
tokaitopd написа:Уважаеми господин Гунман, извинявам се за моят отвратителен ...
...грешите колега ...За здрав и бодър организъм - сутрин , обед , вечер - она...зъм

:lol: :lol: :lol:
...Барета , брат , направо изтрий преместените постове оттам , според мен ще е по добре да са тук , така правехме в Гофишинг - хем не се губят лафовете , хем не се спами темата , но е играчка де ...все пак ти си шефа - ти решаваш ...

Аватар
Pretor
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pretor »

Ех, Булти, в такива моменти как ми липсва ГуФи-то :wink: :D .
Изображение
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

tokaitopd написа:здравей manuk уважавам и се възхищавам от стремежа ти за водене на здравословен начин на живот, но само с желание не става.ти не схващаш основата на здравословният живот - суровоядството т.е. две трети от приетият дневен порцион да е от сурови сезонни плодове и зеленчуци.спорт само след изграждане на здрава и мощна нервна система ( защото обратното е много страшно ) и задължително никакъв прием на храна до обяд.до обяд в човешкият организъм протичат очистителни процеси и с всеки прием на храна ( без плодовете ) ние спираме тези процеси, защото енергията на организма се насочва за храносмилането. това са основните постулати на здравословният начин на живот. не искам да се впускам в подробности и да ставам мара подробната, пък и да отварям очите на сульо и пульо.моля ти се не коментирай и видове лечебни средства, начина им на действие и нуждата им от прием, защото навлизаш в много сложна материя.препоръчвам ти трудовете на д-р пол брег, д-р роберт джаксън, д-р огюст ролие, лидия ковачева, д-р людмила емилова и стига толкова.пожелавам ти успех в изучаването на тази необятна материя.

:shock: :shock: :shock:
Pretor написа:Странно нещо е човешкото (под)съзнание. Четейки няколко поста по-нагоре, направих асоциация с ръкоблудство и мокър пясък :wink: ..

Jack Daniels написа:
tokaitopd написа:....спорт само след изграждане на здрава и мощна нервна система ( защото обратното е много страшно ) ..
Малко като се замислих има резон в това което пишеш. Ако играеш примерно шах или табла и постоянно побеждаваш и ако противникът ти не е със здрава нервна система, рискуваш да те прасне с таблата/шаха по главата :axe: :lol:

:lol:
tokaitopd написа:абсолютно колега Jack Daniels винаги трябва да се жертваш когато се налага.неможе х..я в пу...ката и душата в рая.айде успех
:shock:
gunman написа:Аре изчезвай да си пишеш глупостите на друго място ве!!! :evil:

Ще ти дам аз не тебе една пу..., един х... и една душа. :axe:

...ха-ха-ха

:lol:
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

...говорим си за отразените вълни от братския Грузински бряг ...спорът се нагорещява и не му се вижда края , подобно на спора за яйцето и кокошката...накрая Гънмен не издържа :
gunman написа:Само не разбрах каква е ползата от тези няколко страници спорове ?!!

Някой от тук спорещите, практическа полза за себе си, намери ли?
Pretor написа:Аз специално намерих нов начин за комуникация с грузинските ми друзья - чрез писма в бутилка :wink: :D .
gmurkacha написа:
gunman написа:Само не разбрах каква е ползата от тези няколко страници спорове ?!!

Някой от тук спорещите, практическа полза за себе си, намери ли?
Владо точно ти ли го задаваш този въпрос?Просто някой хора се опитват да предпазят други, от 10 метра дълбочина да не бъдат изхвърлени на скалите от мъртва въла, с риск от баротравма на белите дробове от високата скорост на излитане.И разполагайки се на скалите да не ги удари бутилка с писмо от Грузинска девочка!!!!!
...а лично за себе си кво да кажа ...след като една вълна убиец ми обърна лодката и то след като бях преминал прибоя...и след като едвам спасих кожата :lol: ....жената се спука да ме бъзика : " - Спори пак с Манук за деветата вълна !!!"

tekis
новобранец
новобранец

Мнение от tekis »

Ще ме прощавате, ама тая тема за даскали по български ли е ??? Толкова често се коментира правописа,че не моа да схвана темата :shock: . Тези критици да гледат ква е темата , а не правописа. Ми това може и да са нови жаргонни думи които са си изписани по всички правила на българския жаргон :butthead: . То жаргона развива езика, иначе ще си останем като китайците с език съставен само от срички. Как ще се разбираме тогава ???
gunman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от gunman »

Тази тема не я бях отварял, ама като гледам, май съм пак между шамарите... :D

Вярно, че понякога не издържам, но пък в една културно водена (иначе безсмислена) дискусия, някой да вземе да ми се цепи с изтъркани фрази за полови органи...Ще ме прощава.

Колкото до забележките относно езика.... :D Момчета, свикнахме да си пращаме SMS-и, в които буквата Ч = 4, Ш = 6, Щ = st, Я = q, буквата "Ъ" вече е твърдо "А"... и на никой вече не му прави впечатление. За жаргона си има място, за родната реч също. Не плюйте така с лекота върху делото на Солунските братя.
(ако все още някой го е грижа за тях де) :(
Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”