Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Стрели - дължини , дебелини , марки
Модератор: nkolev66
Re: Стрели - дължини , дебелини , марки
Моята линия е около 3 метра корда, тя след това чрез вирбел е закачена навъжето на макарата. Ако включиш и дължината на стрелата в боя, значи се получава около 4,50-5 метра.
Пашата обича смелите.
Сигурно си прав, този номер ще го пробвам със сигурност, само морето малко да се оправи.
Пашата обича смелите.
Той номера с "правия" изстрел е ясен, но не ми е ясно за какъв чемер се дрънкате.
Само за пример да ви кажа, че е правен експеримент с лазерно нивелиран пистолет "Макаров", поставен точно на метър над земята. След изстрела на колко мислите, че е тупнал на земята куршума
Не гадайте ! - 67м. е правилния отговор.
И за да не ме засече сега Циклопа, ще се върна към нашите подводни работи.Истината е, че понятие като "прав изстрел" просто няма.
А че някой ще вземе 20 сантиметрова платерина от 6м. или зарган от 3 м..., ще помоля да ме извините пред аудиторията. Отивам да си взема нещо от лафката
Има там един момент, в който стрелата се претоварва от ластиците и по тая причина, харпуните с цял водач бият винаги надолу, когато са с тънка стрела и бързи ластици, ама то това е една друга работа.
Та... и тая тема отиде в говната, и по тая причина, ако не се разчисти от простотиите, не виждам смисъл да се пише нищо повече по нея.
Само за пример да ви кажа, че е правен експеримент с лазерно нивелиран пистолет "Макаров", поставен точно на метър над земята. След изстрела на колко мислите, че е тупнал на земята куршума

Не гадайте ! - 67м. е правилния отговор.
И за да не ме засече сега Циклопа, ще се върна към нашите подводни работи.Истината е, че понятие като "прав изстрел" просто няма.
А че някой ще вземе 20 сантиметрова платерина от 6м. или зарган от 3 м..., ще помоля да ме извините пред аудиторията. Отивам да си взема нещо от лафката

Има там един момент, в който стрелата се претоварва от ластиците и по тая причина, харпуните с цял водач бият винаги надолу, когато са с тънка стрела и бързи ластици, ама то това е една друга работа.
Та... и тая тема отиде в говната, и по тая причина, ако не се разчисти от простотиите, не виждам смисъл да се пише нищо повече по нея.
Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
...ми аз ги удрям
, щом зарганата остава на стрелата , начи е била на 6 метра от мен ...земи нещо от лафката и за мен
...но почна да ме съмнява друга работа обаче - понеже съм свикнал инстинктивно да давам предварение , да не би и по същия начин да стрелям и малко по горе , както ви казах старата ми стрела биеше долу
....зарганата се движи бързо - няма време за мислене - избирам си най-едрата , повеждам я , леко я изпреварвам и стрелям - на същия принцип е и стрелбата по панички , който е ловец го знае това ....сичко става автоматично ...трябва да се наблюдавам повече
....сега е времето на зарганите , който не верва да идва да ходим заедно да стреляме по тях , може и на вързано
....аве тука има и други зарганджии - що си мълчат
.... за единичен връх имам в предвид 

...ми аз ги удрям

....ако мислиш , че са ударени случайно - виж ги къде са целнати - малко зад хрилете ...имам и много други снимки ....

....излиза , че прая монтажи с фотошопа ли , не че не мога или лъжа ...аз съм си доволен от стрелата и теста и още веднъж благодарности на Юли , че ми отвори очите за по дебелите стрели ...

....излиза , че прая монтажи с фотошопа ли , не че не мога или лъжа ...аз съм си доволен от стрелата и теста и още веднъж благодарности на Юли , че ми отвори очите за по дебелите стрели ...

- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Многогъзият Анус...опс извинявам се, Многоликият Янус
може и да е прав за неговият начин за проверка на "правият изстрел", но принципа при оръжията е "око да види- ръка да пипне" ( случая с Макаров-а е показателен). 

Днес получих лично от Макари . Оказа се ластика е бил този :
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2016
... оня ден го мерих - излезе 63 см. ...спецовете да кажат колко е коефицента на ластика - харпуна ми без дръжката е един метър , а ластика е цял
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2016
... оня ден го мерих - излезе 63 см. ...спецовете да кажат колко е коефицента на ластика - харпуна ми без дръжката е един метър , а ластика е цял

Много яки ластици, в буквалния смисъл на думата. Коефициента е 3 - 3 и малко.
Връзвай го както е така излиза ти на коефицент 3,2 перфектно.
...тестовете на стрелата продължават

...репортажа тук :
http://bulti.forumn.net/t33p150-topic#1583
... и ако се познае някой там , да знае , че живее втори живот

...репортажа тук :
http://bulti.forumn.net/t33p150-topic#1583
... и ако се познае някой там , да знае , че живее втори живот

Мите къде ги намираш тези риби в това мътно море бе?
Пашата обича смелите.
....зад вълнолома дет е забранено , е бистро
...докато не вдигнеш мътилката по дъното или не дойдат от ИАРА или Гранична полиция 
П.С.

П.С.

Хахаха, и аз два пъти са гмуркал пред нашия вълнолом, ама само първия път успях да взема риба. Ама голямо носена падна.
Пашата обича смелите.
Новото модератор да обърне внимание на темата. Не знам вече за кой път проверявам старите съобщения за нови
.

Колеги, някои може ли да пусне снимка на запилена засечка на стрела.
Благодаря Ви предварително.
Благодаря Ви предварително.
Георги Маринов:
Генерален спонсор на Мтел,Енерго-про и Лукойл.
Генерален спонсор на Мтел,Енерго-про и Лукойл.