Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Българи СЪБУДЕТЕ СЕ
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Re: Българи СЪБУДЕТЕ СЕ
Сега е мой ред,за възмущение
Мойте „дедо„ и „баба„ живеят в Катуница.Познавах лично второто момче дето почина.Моите деца си играха с него в тяхната къща това лято!!!.Имаше потенциал момчето, но имаше...!
По разни стечения на обстоятелствата съм се срещал лично с въпросния Цар ! и негови роднини.Въпроса беше делови и не сме имали проблеми, други лични контакти никога не съм имал. Носи му се слава на мазен,хитър,жесток,примитивен много нагъл мангал.
С тея протести забравяте проблема, базаконията на Царската фамилия, това няма общо с циганите и турците нямат място в БГ.Това са други въпроси.
Мойте „дедо„ и „баба„ живеят в Катуница.Познавах лично второто момче дето почина.Моите деца си играха с него в тяхната къща това лято!!!.Имаше потенциал момчето, но имаше...!
По разни стечения на обстоятелствата съм се срещал лично с въпросния Цар ! и негови роднини.Въпроса беше делови и не сме имали проблеми, други лични контакти никога не съм имал. Носи му се слава на мазен,хитър,жесток,примитивен много нагъл мангал.
С тея протести забравяте проблема, базаконията на Царската фамилия, това няма общо с циганите и турците нямат място в БГ.Това са други въпроси.
Капитан АТАНАС АНГЕЛОВ , платил с живота си , служейки на Република България.
Убийците се смеят,
Весело живеят,
ала невежи те,нещат да проумеят,
деца им, внуци в Бездната ще се запилеят
„μή μου τούς κύκλους τάραττε„
Убийците се смеят,
Весело живеят,
-
- научил се да хвърля
Транскииииииииий, младо, диво!
, исках нещо да ти кажа,............няма да помогне, неможеш ме разбра
Ще те помоля само едно, пази се, приятелю млади !

Ще те помоля само едно, пази се, приятелю млади !

Убийците се смеят,
Весело живеят,
Убийците се смеят,
Весело живеят,
-
- разбира нещата
ЛЮБО-кроки,като ти чета повечето постове сякаш изказваме едно мнение,но незнам какво лошо си видял по живково време чак толкова да го плюеш.наи-малкото тези проблеми ги нямаше. Радвам се че е пусната още една подобна тема (все пак да има конкуренция-
),но както казах и в моята тема ,проблема не е в самите цигани ,а в начина по които флиртуват с тях дупедаиците
.научиха ги само да карат с помощи ,непротиводеистват на тяхните саморазправи,гледат ги в ръцете кво ще им дадат, и от всичко какво може да се очаква???.ЗАЩО беше изкаран рашков от затвора 90г,какъв политически затворник е ?имал 2 000 000 лв и злато,доде псевдодемокрацията и хаиде РЕАБИЛИТАЦИЯ,сигорен съм че повечето реабилитирани са осъдени за кражби ,измами и убииства.Но трябва сега Ж.ЖЕЛЕВ и всичките негови подгласници да се извикът и да дадат ОТГОВОР за деиствията си с което изкараха ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ на свобода.Чудясе защо на циганите вместо пари от помощи не им се предостави по 1-2-дк царевица да копат.
виждал съм какви трапове правят за няколко кг желязо,а на един орех бяха изкопали трап с радиус 2м - дълбочина 1м да му извадят корените

виждал съм какви трапове правят за няколко кг желязо,а на един орех бяха изкопали трап с радиус 2м - дълбочина 1м да му извадят корените

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- krokibg
- учете се от него
Дельо,Айдутино
Погледнато от друга камбанария,какво лошо съм видял
нищо,ама защото на този които гледа от другата камбанария не му е бил вътре
Ще ти кажа нещо,искам да съм ясен и да ме разберат всички които четат и ще бъдат засегнати
Всички сме тъпаци,и полицаи и прокурори и съдии и ние че търпим всичко това което се случва.За мене,понеже мисля че съм достатъчно умен мъж,на достатъчно години,знам че само шепа хора се облагодетелстват от положението си
Всичко друго до един сме слуги на тези идиоти и крадци - политиците.Рработата е проста,съдиите и прокурорите работят за благото на хората,онези от горе си правят каквото искат и прокурорите и съдийте като ги гледат ония как крадат и грабят всичко,и те си викат,я да си поддържам нивото,все пак са на високо ниво в йерархията и трява да се обличат,да карат скъпи коли,да ходят на опера и балет,да се срещат с политици и т.н и т.н.След това идват полицаите,те като гледат политиците и тези по-доло какви ги вършат,и те си викат,абе ние ли сме по-прости,аре и те на клона или на масата,където има манджа в момента - там
Идват тези,които работят по общини,министерства и т.н,те за да не останат назад,прибират и те част - % от далаверите минаващи през тях,или ако искаш нещо да правиш, те вместо да ти го направят както повеляват правилата,измислят хиляди простотии за да ти вземат тройно и четворно над таксите и т.н и т.н.Идват докторите,тръгваш да умираш,започва се едно дране,и гледат преди да си отидеш,да ти вземат таксата за транспорт до вечните ловни полета,но ги даваме Ти и Аз и т.н и т.н и т.н.останахме ние,обикновенните,общите работници които изнасят всичко това описано от мене в горните редове на яките прости и дебели български глави и рамене
До тук,да видим пропуснах ли някои
Ок,какво излиза,нито на прокурорите и съдиите им харесва това положение,но понеже са в няколко лагера и от различни партии,а някои от тези партии е дал рамо за да седнат на този пост,не смеят да мръднат,гледат си кефа,ако им падне згода,оправят си дупките в семейния бюджет и си поддържат нивото в обществото.Полицаите,какво да правят момчетата,работят за дребни стотинки,като им мине някакъв педал дрогиран като куче и на 17 години с последен модел мерцедес,и им се хили от прозореца,и те им пада пердето и се почва,караш с 320 и т.н и т.н.Хората обаче ако останат без работа,ще умрат от глад,имат семейства и деца,болни родители и т.н,какво да правят,дупят се и търпят,иначе ако и те са с народа,ще стане страшно.Аааааа,забравих военните,те пък крадат на готово,каквото държавата даде от нашите данъци,но и това което остана в армията,след като я разтуриха,но и тях ги къткат,защото са им опора,защо мислиш че се поддържа тази вечна воина между полиция и военни,ами за да държат полицаите в страх и да имат вила на вратовете,прави полицай престъпление,отива във военна прокуратура,понеже нямат всекидневен допир с тях и връзките са по-слаби
И така,какво излезе от цялата работа,ако прокурорите и съдиите взимаха достойни за ранга им в обществото заплати,не мисля че ще търпят наглостта на политиците.ако полицаите също са добре платени,защитени и доволни,също нямаше да има смисъл от написаното от мене до сега.Излиза че само ние сме касичката,ние поддържаме цялата тази верига от крадци в партиите и парламента,защото сме прости телета.На няколко стотин човека като им дават аванта,или парички в повече,правят какво ли не за да извъртат и да възхваляват всеки и всичко,Живков,Желев,Костов,и т.н и т.н та до ден днешен.Лайната са големи,просто се чудя и чакам с нетърпение да видя,кога Българина ще порасне,кога ще стане и ще помете тия крадци и да каже на всички които ни дерат - стига
От тук идва всичко,започва от нас и завършва с нас - простите и обикновени хора.Борбата е за нас,правят ни закони,такива които да им дават на тях облаги а нас да дерат,хвърлят срещу всеуки които им се опълчи прокература,съд и полиция и в замяна на това си затварят очите за това което се случва в тези учреждения.Тортата е разделена,всички са на масата но пак без нас,ние сме готвачите и трябва някои да я нарави тази торта,боже до кога ще им даваме да лапат торта,имай милост и дай сила и вяра на тъпите българи и ги събуди - АМИН
Дельо,ако тоя се събуди,дето му носиш името,незнам какво ще те направи
Няма да пиша повече защото ще разгневя някои дето е на масата при баницата и тортата и ще трябва да вадя автоматите
Вече остарях,но за разлика от доста хора,има смелостта и достойнството да казвам това което мисля,и ми дреме на дядовия,повече от това да ме вкарат с някаква постановка в затвора,няма как да стане,нито да ме трепят,просто мога да им кажа на всички политици,да си заврът шарения ми .ур в задниците си,но един по един, много са и да не се бутат
А за живково време няма да коментирам,там го отнасяха и прокурори и съдии и полицаи,ако някои направеше крачка в страни и в ущърб на партията майка,направо го пускаха в месомелачката
Курвенски живот,искам правила и това е,ако някои не ги спазва да се оправя.Всичко друго е бла-бла-бла,искам промяна и ще я има,дали ще доживея да я видя,е каквото стане.Няма обаче празно,историята показва че няма задържал се на света строй,всичко си е заминало в историята,както и комунизма
Идва ред и на капитализма,надявам се че никои от тия крадци не си мисли че ще е вечен,няма такова животно и аз не трябва да съм Нострадамус за да го предвидя,просто следвам историята а тя никога не лъже,освен ако някои не иска да я манипулира,но пак е временно,всичко си излиза на яве и си идва на мястото.Очаква се нов строи,не знам как и кога ще дойде,но ще има,само имайте търпение и правете деца за да има кои да я променя шибаната история и да я пише.Поздрав на всички джафкащи тук,бъдете приятели,винаги са нужни такива,без значение от пол,раса,професия и т.н

Дельо,ако тоя се събуди,дето му носиш името,незнам какво ще те направи

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Мерси Кроки беше много изчерпателен.Що не ме подкрепи на мойта стачка мирна 

Риболовци.
- krokibg
- учете се от него
lusienn написа:Мерси Кроки беше много изчерпателен.Що не ме подкрепи на мойта стачка мирна
След стачката,като дойде време за автоматите,тогава ще ми искаш подкрепата

-
- разбира нещата
крокии,ето пак сме на една позиция 90%-което го казваш е напълно вярно.ние сме били на едната камбанария ,но какво ги кара някои да се качват на другата
.това си беше борба на два лагера и естествено от нашия лагер не трябваше да излиза материал в противниковия,-имаше 1000 простотии и неуредици .но такова чудо е нямало(малко са тези които го осмислят) и както казва друг колега по-добре под комунистическа власт от колкото свободия.сега на властоимащите им са развързни ръцете и си разкарват коня както си искат,един друг се плюят , а серат в едно гърне.виждаш ги кои са плюсовете и минусите от смяната на режима(ако иска някои може да ги изясним).90г на първите избори съм гласувал за сдс,като млад човек искащ някаква промяна ,а то какво стана.след това до края на костовото управление не бях гласувал,след крупните кражби от ,,командира,,почнах редовно да гласувам ,но пак няма фаида .недоволството ми е сигорно по-вече от твоето и няма за какво да ме упрекваш.казвам че ако има начин да се избира между живково време и досегашното управление ,залагам на първото

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- krokibg
- учете се от него
Самата дума режим не ми е приятна,иначе българина наистина си заслужава да е пок ботуш,иначе така става.Да бяха малко по умни,щеше да е друга работа,пуста простотия,цялата в България ли се събра бе
Направо някои я е изсипал с тонове над българия,като в сметище

-
- научил се да хвърля
Годзила, много си прав, че една държава не може да има просперитет и благоденствие без силно и отговорно управление. Историята го е доказала.GODzillata написа:И защо да нямат?TRANSKI RIBAR написа:...тръгвам на протест срещу циганизацията и турцизацията,тези нямат място в БЪЛГАРИЯ...
Все пак в БГ има малко етноси, к'во да кажат Щатите? Там пращат ли негрите и латиносите за сапун? - Не, защото въпреки че е държавата с най-много етноси, е ДЪРЖАВА с ред и законност, къде к'вито и "величия" да има, щом нарушават закона - влизат в панделата.
Дали Майк Тайсън нямаше милиони, ама успя ли да купи съдията?
![]()
Колегата Телескоп е прав като изпънат карбонов телескоп!![]()
Трябва да се формира гражданско общество /пък защо не и граждански милиции?/ и протестите трябва да са срещу тези, които оставят бай Мангал, мутри и прочие сволочь да си развяват байрака.
Иначе к'во става - нашите младежи гледат по ТВ к'во става в Гърция и хайде хоп - и те го дават анархисти.
Лошото е, че ще става и по-лошо...
Преди време прочетох някъде в нета, че американската полиция е арестувала Нина Николина, пардон, една друга курветина, Наоми Кембъл, за зашлевен шамар на шофьор на такси. Въпросната Николета Лозанова, пардон Наоми Кембъл вече е била регистрирана в полицията за това, че е замерила прислужницата си в Ню Йорк с мобилен телефон и съответно осъдена на поправителен труд за дребно хулиганство. Затова Цеци Красимирова, пардон пак сбърках, аман от тия курви, Наоми Кембъл де, е получила новата си присъда като рецидивист. Я си представи сега какво щеше да им се случи на самоковското цигане, смолянските помаци и кюстендилските черешари, ако години наред гавазите им блокираха която си поискат улица в Ню Йорк или Лос Анджелис с джиповете им, докато босовете им спокойно си пиеха кафето. Да ти напомням ли и какво ще се случи в САЩ на всяка тъпа мутра, минала на червен светофар и отказала да спре на полицая и какво ще направи нашата люписемкаджийска полиция при такава ситуация.
П.П. Едни от най-честните, работливи и почтени хора, които познавам, са помаци. Сигурно и това е повлияло да си взема жена от Родопите. Тя пък се оказа 100 процентова българка. Като 99.9 % от родопчанките.
- krokibg
- учете се от него
Dancho M написа:Годзила, много си прав, че една държава не може да има просперитет и благоденствие без силно и отговорно управление. Историята го е доказала.GODzillata написа:И защо да нямат?TRANSKI RIBAR написа:...тръгвам на протест срещу циганизацията и турцизацията,тези нямат място в БЪЛГАРИЯ...
Все пак в БГ има малко етноси, к'во да кажат Щатите? Там пращат ли негрите и латиносите за сапун? - Не, защото въпреки че е държавата с най-много етноси, е ДЪРЖАВА с ред и законност, къде к'вито и "величия" да има, щом нарушават закона - влизат в панделата.
Дали Майк Тайсън нямаше милиони, ама успя ли да купи съдията?
![]()
Колегата Телескоп е прав като изпънат карбонов телескоп!![]()
Трябва да се формира гражданско общество /пък защо не и граждански милиции?/ и протестите трябва да са срещу тези, които оставят бай Мангал, мутри и прочие сволочь да си развяват байрака.
Иначе к'во става - нашите младежи гледат по ТВ к'во става в Гърция и хайде хоп - и те го дават анархисти.
Лошото е, че ще става и по-лошо...
Преди време прочетох някъде в нета, че американската полиция е арестувала Нина Николина, пардон, една друга курветина, Наоми Кембъл, за зашлевен шамар на шофьор на такси. Въпросната Николета Лозанова, пардон Наоми Кембъл вече е била регистрирана в полицията за това, че е замерила прислужницата си в Ню Йорк с мобилен телефон и съответно осъдена на поправителен труд за дребно хулиганство. Затова Цеци Красимирова, пардон пак сбърках, аман от тия курви, Наоми Кембъл де, е получила новата си присъда като рецидивист. Я си представи сега какво щеше да им се случи на самоковското цигане, смолянските помаци и кюстендилските черешари, ако години наред гавазите им блокираха която си поискат улица в Ню Йорк или Лос Анджелис с джиповете им, докато босовете им спокойно си пиеха кафето. Да ти напомням ли и какво ще се случи в САЩ на всяка тъпа мутра, минала на червен светофар и отказала да спре на полицая и какво ще направи нашата люписемкаджийска полиция при такава ситуация.
П.П. Едни от най-честните, работливи и почтени хора, които познавам, са помаци. Сигурно и това е повлияло да си взема жена от Родопите. Тя пък се оказа 100 процентова българка. Като 99.9 % от родопчанките.

Да,така е,много си прав и точно си го написал,само едно нещо ме притеснява,вече нещат да са Българи,турчеят се всички

-
- научил се да хвърля
Е пъ кво и пречи БГ да се развива като мулти етническа,многонационална държава, каквато на практика е.Няма лошо да се турчеят,циганеят,помакчват и др.Идеално ще е да има автономни области.Колкото по малко власт от София,по добре.Нищо от това не пречи да съществува БГ, под по устойчива форма на автономии.Е, освен някои отговорни фактори да решат да има постояно конфликти.
От след Наполеоново време,повечето националности са измислени,включително и българската,кое е по важно,добруването на кандидатколективните разумни групи,или добруването на една определена „олигархия„

От след Наполеоново време,повечето националности са измислени,включително и българската,кое е по важно,добруването на кандидатколективните разумни групи,или добруването на една определена „олигархия„

Убийците се смеят,
Весело живеят,
Убийците се смеят,
Весело живеят,
- krokibg
- учете се от него
Абе Лапи,ти добре ли си беelinpelin1 написа:Е пъ кво и пречи БГ да се развива като мулти етническа,многонационална държава, каквато на практика е.Няма лошо да се турчеят,циганеят,помакчват и др.Идеално ще е да има автономни области.Колкото по малко власт от София,по добре.Нищо от това не пречи да съществува БГ, под по устойчива форма на автономии.Е, освен някои отговорни фактори да решат да има постояно конфликти.
От след Наполеоново време,повечето националности са измислени,включително и българската,кое е по важно,добруването на кандидатколективните разумни групи,или добруването на една определена „олигархия„![]()

-
- научил се да хвърля
Любчо,приютелю, аз казвам какво виждам за възможно и да не е твърде зле.Л.ВИЧЕВ- krokibg написа: Абе Лапи,ти добре ли си беПак си пишеш измишльотини и врели-некипели разни,явно пак си се накиснал рано-рано
![]()
![]()
България е била държава още преди да се е пръкнала Турция като такава бе,там са биле племена и са живеели още в пещерно-общинския строй,когато България е била държава бе
![]()
![]()
а бе,я да те попитам,ти да не спиш с некои рязана карабина и да пишеш все в моменти ,когато ти е вътре бе
![]()
![]()
Голям ташак си,напъваш се,опитваш се да променяш историята ли,кво ли.Вече познаваме една такава,дето пише против България,само когато рязан и го е набутал в задника
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това не ми е твърдо мнение и винаги мога да го променям.За мен съществуване на нации,етноси ,държави и прочее е без значение.Важни са само хората, и по точно някои редки идеи родени от хора, нищо друго не е от значение в моя тесен светоглед

Лошото е , че за по вероятно виждам много по лоша картина, в която групите хора с влияние в БГ , на ВСЯКА ЦЕНА, ще се опитват да задържат позиции, това означава тесно съобразяване с интереси от вън, най вече Россия и хАмерика, това означава , НЕОПРАВИЯ в бг, с напрежения, дребни,средни конфликти,междуетностни,религиозни ,може би,означава по силно социално неравенство,отколкот Еуропата, означава..............., за дълги години псуане по форумите и много „патриоти„ от ,покрай

Това никак не ми харесва!
Убийците се смеят,
Весело живеят,
Убийците се смеят,
Весело живеят,