Монофилно влакно

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Re: Монофилно влакно

Мнение от f1team »

За ментето на ПП не мога нищо да кажа, но според мен по-добре качествено моно, отколкото некачествен брейд. А тая работа с мокренето, плюенето, баенето или за каквото там се сетиш е та*ак работа. Ставаш "роб" на глупости, а не на риболова.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
nas95
новобранец
новобранец

Мнение от nas95 »

И аз така мисля. Затова се насочих към моното. Но все пак и плетените са добри. Побърках се с тези конци вече :rolleyes:
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

nas95 написа:Добре второ последно питане от мене :) Колмик к15 0.25/10 кг. или примерно пауър про ментето? Щото ме фитилдисаха че нямало по- добро от плетеното и че това плетено за 10лв което ми правеше бради ги правеше щото не съм мокрил шпулата преди пурвото замятане. Има ли нещо такова?
Плетеното и монофила са несравними категории, колега, да не говорим, че не са изцяло взаимозаменяеми. Моя съвет е да половиш с моно най-напред. Още повече, че некачествената макара обезсмисля използването на брейд.

п.с. Иначе ментето на "ПП" е много добро за парите си и не само! Просто превъзхожда доста по-претенциозни и скъпи продукти.
Последно промяна от Мунчо на Сря Окт 26, 2011 10:18 pm, променено общо 1 път.
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
nikawr
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nikawr »

С две ръце за К15... :)
Ползвам това влакно за спининг от 2-3 години и съм супер доволен.
Ползвам го за кефал по реката с диаметър 0,15...
Литрово кефалче си го дигам от 1,5м и не се замислям...
А брейда вече е друга бира ... :lol:
niki76
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от niki76 »

Влакното дето е посочил П.Иванов или К-15,което намериш.И аз си купих китайски конец,ама досега нямам ядове за 0.12 си е доста яко и не е кръгло.
Още едно хвърляне и тръгвам.....
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”