Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Бракониер се опържил :)
Модератор: dantho.mihov
- krokibg
- учете се от него
Re: Бракониер се опържил :)
Явно не четат,само пишат
Дано се оправи момчето,щом е ловил риба нормално,да е жив и здрав и да внимава с далекопроводите !!! Аз не знам как са му разрешили на някои си,да пуска риболовци с въдици под високо напрежение,даже по закон нямаш право да правиш водоем/рибарник или язовир/ по далекопровод,Дано държавните органи да се самосезират и на този които е дал разрешението,да му направят няколко акта,включително и полови

Дано се оправи момчето,щом е ловил риба нормално,да е жив и здрав и да внимава с далекопроводите !!! Аз не знам как са му разрешили на някои си,да пуска риболовци с въдици под високо напрежение,даже по закон нямаш право да правиш водоем/рибарник или язовир/ по далекопровод,Дано държавните органи да се самосезират и на този които е дал разрешението,да му направят няколко акта,включително и полови

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- BOBI MITREV
- новобранец
По нагоре в темата пак им писах,но те си продължават да си пишат.
Засрамете се

Засрамете се

- bokser
- ще става разбирач
Народа не чете! Преди години мой близък загина по този начин. Ловейки пъстърва беше закачил далекопровод и за съжаление не оживя, а беше изряден рибар. Естествено пресата го изкара бракониер в началото, важно е да драснеш нещо сензационно( мразим този род драскачи)! Дано се оправи момчето и да не изостави риболова!
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
нищо няма да ти стане - токът в случая е опасен на не повече от 2-3 метра... иначе пускат ток във Видин и в Лом на плажа умират хоратаvitotan написа:Само си представи, че си пуска тока и аз съм във водата, от другата страна на тръстиката, .

-
- и господ не е толокова добър
След като е такава ситуацията дано да се оправя детето 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Виж това не го бях прочел и за това съжелявам за коментара сиBOBI MITREV написа:Вие четете ли изобщо?martineti написа:От случката виждам само хубави неща. 1 че момчето не епострадало сериозно и ще се възтанови и 2 че този младеж едва ли ще пипне повече тока. Не е хубаво това което се е случило ,но и това което е правил не е. Както се казва има Бог!
17-годишният Владислав Николов закачил с въдицата си далекопровод на водоема между селата Граница и Слокощица
Ученик в 11 клас в кюстендилската Професионалната гимназия по туризъм "Никола Йонков Вапцаров" обгоря, докато ловеше риба на водоем между селата Граница и Слокощица. Инцидентът със 17-годишния Владислав Николов е станал във вторник вечерта, докато с приятели ловял риба в изкуствен водоем между двете села, въдицата на младия риболовец се закачила на далекопровод за високо напрежение и той получил токов удар.
Момчетата са реагирали много бързо, при нас повикването е постъпило в 17.25 часа, каза шефката на Спешен център - Кюстендил д-р Анелия Георгиева. След като го докарали в кюстендилската болница, лекарите установили, че Владислав е с около 5% изгаряния на лявата ръка и краката.
При такива изгаряния най-критични са първите 24 часа, които вече минаха, каза вчера д-р Георгиева. Може би ще се наложи пластика, хубавото е, че нямаше нарушение на сърдечната дейност на момчето, обясни д-р Георгиева.
Малко преди 20 часа Владислав е транспортиран до "Пирогов" в клиниката по изгаряния.
Гимназистът заедно с приятели от селото редовно ходят за риба, не му е за първи път да лови на този водоем, разказаха хора от селото. Младежът бил запален въдичар и често прекарвал свободното си време по реки и язовири.
По-опитните риболовци избягват карбонови въдици около далекопроводите, защото лошото става за секунди, когато замяташ въдицата, коментираха вчера кюстендилци.

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- orion30
- разбира нещата
Ако е ловил законно, дано се оправи и да внимава повече в час по физика.
Но ако е ловил с онези "машинки" нека му се случи написаното в горния ми коментар.

Но ако е ловил с онези "машинки" нека му се случи написаното в горния ми коментар.

-
- кандидат преподавател
Последно,от днешните вестници,не е бил бракониер - ловил е с нормална въдица,но в близост до далекопровод.Обикновен младеж,който е проявил свойственото за възрастта му лекомислие и невнимание.Просто нещастен случай,добре ще е да му се размине трапа,защото колко и какъв живот е живял?