Оцветяване на троха?

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Re: Оцветяване на троха?

Мнение от трапера »

pampasa написа:.......... -сипвате я в кутията - гадовете я изяждат и са боядисани (пробвано) :wink:
Сигурно е така,но тогава тъй мряха,тъй ги ровехме :lol:
Но когато имаш 3-4 дена за риболов,нямаш много време да се занимаваш и да чакаш червея да се напапка.В 12 през нощта като пуснеха химна по радиоточката,трябваше да си бием камшика къ Дунава 8) Това,което описах го правехме и на реката.

Спирам,че вече стана спам по темата.
Просто исках да споделя за значението на цветовете,ако изобщо има значение :lol: :drinkers:
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
bayatov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от bayatov »

butnik написа:Нямат си работа и взели,че боядисали трохите :lol: :lol:
Мой познат в събота дойде в.........и ми каза,че тръгвал за Гърция на речен риболов и негови приятели от Петрич му заръчали цветна троха и без нея да не идвал,защо ли :roll:
Цветната троха се откроява на дъното и........за досетливите :idea:
Изображение
А защо ли си играят да оцветяват и червея :?:
Тва с окрояването баш не е довод ... Вероятно има значение цвета , вероятно има места и моменти когато цветната е по - ефективна от бялата (на мен все още не ми се е случвало) , ама че цветната се откроява на дъно повече от бялата .... :lol:
MILF - Man, I love fishing !
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Ти знаеш повече :prayer:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

:lol:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Колега, спама не е задължителен! Може и да прескачаш по някоя и друга тема, когато няма какво да кажеш по нея.
Поздрави,
chirusa

:lol: Къде задълбахте чак в рибешката физиология и анатомия, колко съм си добре я с далтонизма, де маам и боядисвам, че и овкусявам те така докът се подготвям и после чакам да видя резултата. Нещо като тото, а как видела рибата, че то някои цветове аз не ги видим, че да тръгна и нея да я мисля.... :lol:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
bayatov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от bayatov »

butnik написа:Ти знаеш повече :prayer:
Изобщо не знам повече , ако знаех щях да кажа : еди си кога , при тези и тези условия , рибата се влияеше забележително повече от "тази" троха , вместо "тази" ... (но моят опит е по - скромен и досега не съм имал такава ситуация и засега съм на мнение , че това са рекламни трикове)
Някой който е имал такава ситуация и видимо е имало разлика нека сподели и стига сме говорили глупости за далтонизъм и нам си кво ... Че има значение цвета за рибата има , то е ясно , пък кво виждаме ние и кво тя ... един Господ знае ...
bayatov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от bayatov »

Друг е въпросът , че ползвам цветни трохи , щото ми е по - лесно да си ги купя .
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

antivik написа:Колега, спама не е задължителен! Може и да прескачаш по някоя и друга тема, когато няма какво да кажеш по нея.
Поздрави,
chirusa

:lol: Къде задълбахте чак в рибешката физиология и анатомия, колко съм си добре я с далтонизма, де маам и боядисвам, че и овкусявам те така докът се подготвям и после чакам да видя резултата. Нещо като тото, а как видела рибата, че то някои цветове аз не ги видим, че да тръгна и нея да я мисля.... :lol:
:o :smt017 Бе Чирузе, къде видя спам...Нъл точно по темата съм си писал за оцветяване и овкусяване. А как го правя съм го писал в по-първите постове.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Зимно време търся единствено едрите кефали,отминало ми е времето да ловя скобарчета по200-300гр и да пълня живарника,та съм забелязал,че от устата на кефалите ,които съм хващал излизат голямо количество цветни трохи ,както и преобладаващо оцветен червей. :idea: И понеже не познаваш Жорето Кръстев ще ти вметна,че щом си играе да ги боядисва не е търговски трик.И още нещо при леко замътена река червеният цвят работи по-добре,не напразно речните захранки се предлагат и в червен вариант.
Изображение
Това сигурно е пак търговски трик на най-търсената захранка за река :D
Един съвет-винаги проверявай какво има рибата в устата и колко е погълнала,това ще ти даде насока в риболова.Той не е само изтичане,изтичане........
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Георги Кръстев »

Няма да забравя един риболов на тунджа миналата есен, лових кленчета, червеноперки и уклеи. Всички кленчета плюеха червена троха, а всички перки жълта. Съответно слагаш 3 червени червея и шанса да хванеш кленче в него момент беше много по-голям от каквото и да е друго. Та щом рибата си подбираше трохите значи има цветоусещане,
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
bayatov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от bayatov »

Георги Кръстев написа:Няма да забравя един риболов на тунджа миналата есен, лових кленчета, червеноперки и уклеи. Всички кленчета плюеха червена троха, а всички перки жълта. Съответно слагаш 3 червени червея и шанса да хванеш кленче в него момент беше много по-голям от каквото и да е друго. Та щом рибата си подбираше трохите значи има цветоусещане,
Ей това исках да чуя !!! Сърдечно благодаря !!!!
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

MILF .......... :lol: :lol: :lol: Това сега го видях :lol: :lol:
Аватар
Rud
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Rud »

Един път си играх с боя за торти течна и няма на повторя,не си заслужава 1 седмица ходих с червени ръце няма миене
Като не кълве аз ще клъвна.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Rud написа:Един път си играх с боя за торти течна и няма на повторя,не си заслужава 1 седмица ходих с червени ръце няма миене
Какво значение имат боядисаните ръце след успешен риболов.
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Колега много бързо се отказваш, има медицински ръкавици за тази работа...........
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”