Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Първа щука на тапа!
Re: Първа щука на тапа!
Благодаря!Това уточнение бе важно за мен!Бат Стан написа:А, нямам предвид теб, вероятно неправилно съм се изразил. Аз съм на твоя акъл, не одобрявам това да се нападат колеги, които на всичкото отгоре не са нарушили закона. .............Телескоп написа: Не разбирам двусмисления ти пост. Кой се прави на велик, защо и кой е наплютия!?

Бъди жив и здрав!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Действал си абсолютно коректно.Много ясно,че като започнеш да мъкнеш примерно щуки по 5+ кг,,тогава такива като тази ще ти се виждат малки и ще ги връщаш да растат,за да си ги хванеш по-късно пак,но по-големи.lfcpordim написа:Първоначално много добре знаех че допустимия размер на щуката е 35см и целенасочено си взех линийка за да я премеря.След като я видях ,че надхвърля доста 35-те см реших да я прибера.

Леле мале, какъв спор се е развихрил тука
Я и аз да се включа малко. Първо - да ти е честита първата щука и добре дошъл в клуба. Напомня ми на моята първа щука преди бая години от Чепинци, дето я хванах сигурно след 15 неуспешни излета. Ако някой ми беше казал, че е под кило, щях да го изям с парцалите. Второ, твойто "закръгляване" го приемам за нормално и оправдано в конкретния случай, но има разни герои из форума, които наистина прекаляват с произволните мерки на рибите, а никой не обича да го правят на глупак. Това и предизвиква гневните отзиви - понякога съвсем първосигнални. Другата /пожелавам ти да е поне двойна/, я снимай направо на кантара, та да няма сблъсъци между колегите