Първа щука на тапа!

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Re: Първа щука на тапа!

Мнение от Ачо ♣ »

Бат Стан написа:
Телескоп написа: Не разбирам двусмисления ти пост. Кой се прави на велик, защо и кой е наплютия!? :wink:
А, нямам предвид теб, вероятно неправилно съм се изразил. Аз съм на твоя акъл, не одобрявам това да се нападат колеги, които на всичкото отгоре не са нарушили закона. .............
Благодаря!Това уточнение бе важно за мен! :smt023
Бъди жив и здрав!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

lfcpordim написа:Първоначално много добре знаех че допустимия размер на щуката е 35см и целенасочено си взех линийка за да я премеря.След като я видях ,че надхвърля доста 35-те см реших да я прибера.
Действал си абсолютно коректно.Много ясно,че като започнеш да мъкнеш примерно щуки по 5+ кг,,тогава такива като тази ще ти се виждат малки и ще ги връщаш да растат,за да си ги хванеш по-късно пак,но по-големи. :lol: Но за сега най-важното е,че си се съобразил със закона.Той е създаден за да се спазва,така че свиркай си и да не ти пука!
Изображение
Изображение
Аватар
Arol
новобранец
новобранец

Мнение от Arol »

Леле мале, какъв спор се е развихрил тука :) Я и аз да се включа малко. Първо - да ти е честита първата щука и добре дошъл в клуба. Напомня ми на моята първа щука преди бая години от Чепинци, дето я хванах сигурно след 15 неуспешни излета. Ако някой ми беше казал, че е под кило, щях да го изям с парцалите. Второ, твойто "закръгляване" го приемам за нормално и оправдано в конкретния случай, но има разни герои из форума, които наистина прекаляват с произволните мерки на рибите, а никой не обича да го правят на глупак. Това и предизвиква гневните отзиви - понякога съвсем първосигнални. Другата /пожелавам ти да е поне двойна/, я снимай направо на кантара, та да няма сблъсъци между колегите :)
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”