Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

9 Градуса
Re: 9 Градуса
Браво..

Респект момчета, достойна постъпка !!!vells написа:Ами ако не си помагаме за къде сме!Поздравления!Преди всичко трябва да сме хора!
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Една достойна поступка сте направили и страхотно сте се постарали в спасяването БРАВО

Риболова е хоби.Наслука 

Може ли линк от някой бг сайт за да видя кутиите с воблерите че са ми интересни... то и съдържанието не беше никак зле... доста добра инвестиция 

евала момчета , страшна постъпка
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
аз нямам думи пичове. кефя се че съм в този форум с хора като вас 

-
- кандидат преподавател
Браво за действията ви,но изводите са два : 1/ Не трябва да се разрешава практикуването на тролинг на всеки,който си поиска,че и на всякакви водоеми и 2/Мъж не трябва да става 120 кг,това е обида към природата и произхода на човека.
-
- научил се да хвърля
Поклон пред спасителите
за едно велико дело. Наистина големи герои сте 

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
не знам как са се обърнали тея ,,Е В А Л А... ЧЕ СТЕ И СПАСИЛИ ЖИВОТА......
преди не изпитвах хубави чувства към теб ..но с тази си постъпка започнах да си променям мнението....иначе тоя със садките ..си е бая тежък...доста зор сте видели докато го качите...
преди не изпитвах хубави чувства към теб ..но с тази си постъпка започнах да си променям мнението....иначе тоя със садките ..си е бая тежък...доста зор сте видели докато го качите...

-
- вече хвърля и на тежко
Браво колеги - дълбок поклон
!!!

И най-лошия ден на риболов е много по-добър от най-добрия ден на работа!

- bokser
- ще става разбирач
Още веднъж - РЕСПЕКТ към колегите помогнали в критичната ситуация! Изводи от ситуацията човек може да си направи, но по-глупави от тези на колегата - едва ли !!!INCUBUS написа:Браво за действията ви,но изводите са два : 1/ Не трябва да се разрешава практикуването на тролинг на всеки,който си поиска,че и на всякакви водоеми и 2/Мъж не трябва да става 120 кг,това е обида към природата и произхода на човека.
- gigantor
- новобранец
Браво , евала за постъпките . Страхотен късмет са имали колегите че вие сте били там . И малко в страни от темата но и аз се обидих на колегата incubus . 2/Мъж не трябва да става 120 кг,това е обида към природата и произхода на човека.. Айде да те помоля да си вземеш думите обратно . Май трябва да прочетеш " Произхода на живота " на Дарвин . И тогава да видим кое е обида за природата и кое еволюция . Не казвам че шкембето е еволюционна особенност на човека . Ама чак да обиждаме 120+ айде стига . Ако ще и 150 да си ама съобразявай инвентара си с килата и всичко е на ред.
Simplicity is not achieved by adding simplifications, but by removing complications
Респект, Ники! Мъжка постъпка! Щастие е да знам, че истински Хора и Мъже, познавам и че са сред нас 

Ако не мога да ти помогна, няма да ти преча.
Браво на вас,
тия пичове са извадили късмет, чес сте били на близо.
Много хубав излет сте спретнали!
тия пичове са извадили късмет, чес сте били на близо.
Много хубав излет сте спретнали!