Сам,ли?

Модератор: sapuna

отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Teleto написа:....А и аз си мисля,че абсолютно тъпо да ходиш да си правиш кефа и да чакаш някой да те поздрави.

Браво емо.... :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041

Шампионеее.... :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: стига бе...звучи грозно...утре ще си без слука...да се смеем ли...баси...всеки минава по тоя път...

Петьо като има над 200 сома едрички..какъв е ....шампион на всички времена ли....:smt008

ами като 2 години няма слука...да се смеем ли ?

аз съм абсолютно против всякакви такива категоризаций.... :smt075 :smt097
Teleto написа:52кг за 25мин и два дена по- късно 43кг за 55мин.
и ние така....на едно и също място през няколко дни : два сома....47 и 32 кг (Емо като каза за онова място...бе близо до истината...но не в целта...там заварих и...няма да казвам кой..поговорихме си...сам бе в лодка... чул...за случая ни ...и решил да се пробва..видя че дойдохме...постоя и си отиде...същата вечер към 21.15 имахме един 19 кг)

ако съм знаел че ще се стига до рекорди и бройки...ами за 12 г досега с Петьо къде да сме в класацийте... :lol: :lol: :lol: :lol:
Господ може всичко чада мой !
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

А пък,аз искам поне веднъж да се почувствам шампион!Ние сме мъже,и е нормално да си ги мериме! :D Хващам един 105кг. и почивам,вие сте на ход!Господ решава на кой да го прати!На,най-добрия! :wink:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Естествено е,че Петьо засега е шампион на шампионите.А Милко с най голям сом.А моя сом си е за мен и не желая да участва в никакви класации.
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

така де ама 10 години сме екип в една лодка....а от 3 той не кльонка... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: освен ако ме няма и не е сам на риба :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

медала как ша го броиме.... :lol: :lol: :lol: :lol:

по старшинство и като мои учител...давам цялата си малка част от него за Петьо от все сърце...

Емо нали ме чакаше...да говорим нещо....имаш ли гинкобилоба?
m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

Аз също обичам да влизам сам но не за дълго,колкото хора в лодката толкова мнения когато си сам правиш каквото си изкаш.Но голяма риба не си вади сам и за това когато влизам с идеята за сериозен риболов никога не влизам сам.въпрос на вкус.
Последно промяна от m_nanchev на Нед Дек 24, 2006 10:41 am, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Емси,прав си!Но винаги ще се чудиш,а чисто сам щях ли да се справя?
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Само да ви напомня, че темата е "сам, ли?".Става въпрос за в лодката.Мерси за разбирането.
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Бате Косе босе...той за нея говори бре...не си го разбрал...за лодката ? по темата си е пича...

аз пък ще добавя на Влачи Воблера...пич не си задавай тоя въпрос...сам Бог трябва да е сложил ръка на рамото ти за да се справиш...

и не си блъскай главата с тоя въпрос...няма да се справиш сам...вярвай ми...просто тоя риболов не е за сам човек...това е !

мисли за компанията на масата...са леденостуденото бяло вино с горещо изпържените панирани сомски филенца

аре тия глупости за сам в лодка да идат в забвение...

говорят ги хора който май идея нямат що е сом над 60кг....

шшшъъъътттт....гугутките ми...тихо...моля...ша земе некое хлапе да ви се върже на зевзешките акъли и после срам за дивотийте написани тук...я мислете и в/у това :idea:

ние си се ебавкаме убаво...ама сами не влизаме... :idea: :idea: :idea:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Троли не е за сам,но за помощ не викай никой.Ще ти кажат че без тях си умрел и те са ти дали последната глътка въздух.Ще се справиш,но се пази и го вади бавно.Аз обичам да си говоря с някой.
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Teleto написа:...Ще ти кажат че без тях си умрел и те са ти дали последната глътка въздух.
Емо...то това важи за всички...утре ти им го казваш....и немога да разбера каква е тая вътрешна злободневна завист...

имах случай пич с един як сом...знаеш ли кво ми каза човека до мен в лодката...ами то Господ кога ша деде на сиромаха да заблажи...все вие ги ловите тия сомове...

и това пич чух...и не бе казано с весел вид..хич даже...идеше ми да си метна въдицата във водата...заедно с рибата

запалих лодката и си излязох у сред риболова !

ps ...неговите 2 въдици също бяха пуснати...във същата лодка

Емо..имам молба...тоя форум се чете и от малки пичове..утре ще влезе някой уверен след думите ти че сам ще се справи със едрия сом и...белята може в миг да стане....

когато им даваш съвети моля те съобрази и това...не гледай от страната на твоя опит пич !!!
m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

На много хора тоя вид риболв им се струва майтап,много са тези които мислят тоя риболов е като другия.Аз нямам вашия опит но мисля че съм прав ако греша поправете ме.До 15 - 20 кг можеби философията е никаква .Взимаш пръчка и макора за 80 либри ,вракно плетено за окол 130либри ,големи и здрави куки и готово квот клъвне твое е.Да ама не ако е по голямо кво правиме тогава замислете се как се прехвърля през барда на лодката една торба цимен ами две за повече да не говорим при това живи.Ваденето на една такава риба е не само да не ти скъса . Но това си е само мое мнение и не обеждавам никои.
Последно промяна от m_nanchev на Пон Дек 25, 2006 2:41 pm, променено общо 1 път.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

ВЪРЗАН ПОП-МИРНО СЕЛО.(за сома става въпрос)
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

И сам,сомът е сом! :D
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”