Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Сам,ли?
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Teleto написа:....А и аз си мисля,че абсолютно тъпо да ходиш да си правиш кефа и да чакаш някой да те поздрави.
Браво емо....

Шампионеее....

Петьо като има над 200 сома едрички..какъв е ....шампион на всички времена ли....

ами като 2 години няма слука...да се смеем ли ?
аз съм абсолютно против всякакви такива категоризаций....

и ние така....на едно и също място през няколко дни : два сома....47 и 32 кг (Емо като каза за онова място...бе близо до истината...но не в целта...там заварих и...няма да казвам кой..поговорихме си...сам бе в лодка... чул...за случая ни ...и решил да се пробва..видя че дойдохме...постоя и си отиде...същата вечер към 21.15 имахме един 19 кг)Teleto написа:52кг за 25мин и два дена по- късно 43кг за 55мин.
ако съм знаел че ще се стига до рекорди и бройки...ами за 12 г досега с Петьо къде да сме в класацийте...

Господ може всичко чада мой !
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
така де ама 10 години сме екип в една лодка....а от 3 той не кльонка...
освен ако ме няма и не е сам на риба
медала как ша го броиме....

по старшинство и като мои учител...давам цялата си малка част от него за Петьо от все сърце...
Емо нали ме чакаше...да говорим нещо....имаш ли гинкобилоба?

медала как ша го броиме....

по старшинство и като мои учител...давам цялата си малка част от него за Петьо от все сърце...
Емо нали ме чакаше...да говорим нещо....имаш ли гинкобилоба?
Аз също обичам да влизам сам но не за дълго,колкото хора в лодката толкова мнения когато си сам правиш каквото си изкаш.Но голяма риба не си вади сам и за това когато влизам с идеята за сериозен риболов никога не влизам сам.въпрос на вкус.
Последно промяна от m_nanchev на Нед Дек 24, 2006 10:41 am, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
- barutchiata ©
- Администратор
-
- сериозен играч
Бате Косе босе...той за нея говори бре...не си го разбрал...за лодката ? по темата си е пича...
аз пък ще добавя на Влачи Воблера...пич не си задавай тоя въпрос...сам Бог трябва да е сложил ръка на рамото ти за да се справиш...
и не си блъскай главата с тоя въпрос...няма да се справиш сам...вярвай ми...просто тоя риболов не е за сам човек...това е !
мисли за компанията на масата...са леденостуденото бяло вино с горещо изпържените панирани сомски филенца
аре тия глупости за сам в лодка да идат в забвение...
говорят ги хора който май идея нямат що е сом над 60кг....
шшшъъъътттт....гугутките ми...тихо...моля...ша земе некое хлапе да ви се върже на зевзешките акъли и после срам за дивотийте написани тук...я мислете и в/у това
ние си се ебавкаме убаво...ама сами не влизаме...

аз пък ще добавя на Влачи Воблера...пич не си задавай тоя въпрос...сам Бог трябва да е сложил ръка на рамото ти за да се справиш...
и не си блъскай главата с тоя въпрос...няма да се справиш сам...вярвай ми...просто тоя риболов не е за сам човек...това е !
мисли за компанията на масата...са леденостуденото бяло вино с горещо изпържените панирани сомски филенца
аре тия глупости за сам в лодка да идат в забвение...
говорят ги хора който май идея нямат що е сом над 60кг....
шшшъъъътттт....гугутките ми...тихо...моля...ша земе некое хлапе да ви се върже на зевзешките акъли и после срам за дивотийте написани тук...я мислете и в/у това

ние си се ебавкаме убаво...ама сами не влизаме...

-
- сериозен играч
Емо...то това важи за всички...утре ти им го казваш....и немога да разбера каква е тая вътрешна злободневна завист...Teleto написа:...Ще ти кажат че без тях си умрел и те са ти дали последната глътка въздух.
имах случай пич с един як сом...знаеш ли кво ми каза човека до мен в лодката...ами то Господ кога ша деде на сиромаха да заблажи...все вие ги ловите тия сомове...
и това пич чух...и не бе казано с весел вид..хич даже...идеше ми да си метна въдицата във водата...заедно с рибата
запалих лодката и си излязох у сред риболова !
ps ...неговите 2 въдици също бяха пуснати...във същата лодка
Емо..имам молба...тоя форум се чете и от малки пичове..утре ще влезе някой уверен след думите ти че сам ще се справи със едрия сом и...белята може в миг да стане....
когато им даваш съвети моля те съобрази и това...не гледай от страната на твоя опит пич !!!
На много хора тоя вид риболв им се струва майтап,много са тези които мислят тоя риболов е като другия.Аз нямам вашия опит но мисля че съм прав ако греша поправете ме.До 15 - 20 кг можеби философията е никаква .Взимаш пръчка и макора за 80 либри ,вракно плетено за окол 130либри ,големи и здрави куки и готово квот клъвне твое е.Да ама не ако е по голямо кво правиме тогава замислете се как се прехвърля през барда на лодката една торба цимен ами две за повече да не говорим при това живи.Ваденето на една такава риба е не само да не ти скъса . Но това си е само мое мнение и не обеждавам никои.
Последно промяна от m_nanchev на Пон Дек 25, 2006 2:41 pm, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
- Обратна връзка: