Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Яз. Овчарица
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Zdr kolegi! Ot dve godini jivo se interesuvam ot ribolova na Ov4arica i sam napravil desetina izleta dosega no nemoga da se pohvalq s koi znae kakav bogat ulov.Izklu4enie pravi edin amur 10.500 kg minaloto lqto. Za tazi godina vse o6te ne sam imal vazmojnosta da otidaq za sega naglasata mi e kam vtornik da si probvam kasmeta
Bihte li me naso4ili kade i na kakva strav izliza v momenta. Blagodarq vi predvaritelno

- daniel_g
- разбира нещата
Здравейте колеги,
Та и аз съм запланувал едно излетче - с приспиване може би на Овчарица. Събота и Неделя преди великден или пък и петък. Не сме уточнили точно кога с ceno cenov - колега от форума. НО сме решили че ще сме там , та ако някои сподели някаква текуща информация ще е супер. Тези дни съм се заел със подготовката на царевицата и ароматизирането и - ако някои има желание да сподели някои изпитани тайни за стръвта и захранката за този водоем , ще съм много благодарен .
Благодаря предварително
Та и аз съм запланувал едно излетче - с приспиване може би на Овчарица. Събота и Неделя преди великден или пък и петък. Не сме уточнили точно кога с ceno cenov - колега от форума. НО сме решили че ще сме там , та ако някои сподели някаква текуща информация ще е супер. Тези дни съм се заел със подготовката на царевицата и ароматизирането и - ако някои има желание да сподели някои изпитани тайни за стръвта и захранката за този водоем , ще съм много благодарен .
Благодаря предварително