Плевен 2

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Аватар
trepachoo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Плевен 2

Мнение от trepachoo »

то тва ,ако стане - най-вероятно ще има пострадали бракониери,понеже вино+нормални риболовци и наоколо бракониери=? :lol:
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

gu6kavel написа:Ей хора, що не се съберем на една скара и вино! Примерно под моста на р.Вит има хобави места. Само трябва малко по-дора организация! Да се разберем колко хора могат да доидат да се вземе ядение и пиение и готово :D Тия дни е доста хубаво премето за сезона, то на Вит нема какво да се хване ама ще давим мъката в :drinkers: :)
Абе времето си е студено все още за такива мероприатия, а и кой ще се излъже да е шофьор и без пиене :lol:
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
gu6kavel
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gu6kavel »

:lol: :lol: :lol: :lol:
За това не се бях сетил :)
Еми тогава чакам предложения.Аз кажи речи съм свободен по цял ден( в сесия съм).Ако ще се прай нещо ме бройте :)
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

За петък ако сте съгласни направо да обмисляме един час и място.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
pep4o83
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pep4o83 »

какво ще кажете за събота 20:00ч.у воденицата :drinkers: на сторгозия.
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

pep4o83 написа:какво ще кажете за събота 20:00ч.у воденицата :drinkers: на сторгозия.
Аз съм ЗА :drinkers: има хубави мезета
pep4o83
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pep4o83 »

martineti написа:
pep4o83 написа:какво ще кажете за събота 20:00ч.у воденицата :drinkers: на сторгозия.
Аз съм ЗА :drinkers: има хубави мезета
и не е скъпо. ходих покраи празниците.точно като за бедни рибари :lol: :drinkers:
pep4o83
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pep4o83 »

хаиде имали мераклии
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

като гледам май няма да стане..,но дайте да я отложиме за лятото..тогава мое на някой водоем да я направим..на дъбник например..със преспиване...музиката от мене..
Изображение
Най добрите са тук
pep4o83
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pep4o83 »

абе колега те нещът да доидат тука че е в градъ ти искаш на иазовира :D умряла работа сме ние плевенчаните умряла нищо не става от нас я вище хората какво прават какви барбекюта какви работи ание неможем да се саберем срамота.аиде па да видим лятото кои ще доиде.
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Несериозни пиячи са плевенските рибари :(
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

ribolovcho написа:като гледам май няма да стане..,но дайте да я отложиме за лятото..тогава мое на някой водоем да я направим..на дъбник например..със преспиване...музиката от мене..

Опа така може и не само Плевенчани да се съберете.
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Е, ама не бива и да се отказвате, ей! Отдавна съм из форумите и разбрах, че в нашия регион няма желаещи да се направи такова събитие. Затова аз им ходя на гости (най-често на Жребчево).
Първия път сте били малко, втория с 3-4 повечко и като видят другите, че няма нищо страшно и само ползи може да има човек от такива срещи, то дано се престрашат и да се запишат за следващите! (дай боже!) С Павката мое се разберем да ви направим посещение, но не знам кой ще изтегли "късата клечка" :lol: Па може и трети да намерим.
Не се отказвайте, ако трябва изчакайте още една седмица!
Колкото до среща на открито на брега на водоем - там съм най-навит. Срамота е от колко години обикалям водоемите, а не съм стъпвал на Дъбника да го видя що за гьол е!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
sudjuka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sudjuka »

Тая седмица съм ангажиран-племенника има РД,и няма как да го пропусна.За другата съм навит.Щом и Гого иска,взимаме Калоян и Бойко и готово :)Бойчето понеже не пие ще го цаним за шофьор :lol: :lol: :lol:
Пък за срещите на открито можем да ги правим на разменено гостуване :D
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
pep4o83
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pep4o83 »

gogolisec написа:Е, ама не бива и да се отказвате, ей! Отдавна съм из форумите и разбрах, че в нашия регион няма желаещи да се направи такова събитие. Затова аз им ходя на гости (най-често на Жребчево).
Първия път сте били малко, втория с 3-4 повечко и като видят другите, че няма нищо страшно и само ползи може да има човек от такива срещи, то дано се престрашат и да се запишат за следващите! (дай боже!) С Павката мое се разберем да ви направим посещение, но не знам кой ще изтегли "късата клечка" :lol: Па може и трети да намерим.
Не се отказвайте, ако трябва изчакайте още една седмица!
Колкото до среща на открито на брега на водоем - там съм най-навит. Срамота е от колко години обикалям водоемите, а не съм стъпвал на Дъбника да го видя що за гьол е!
абе разправат ми на едно място че все павката тегли късата клечка щот му била къса пишката :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”