Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Плевен 2
Модератор: sapuna
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Плевен 2
то тва ,ако стане - най-вероятно ще има пострадали бракониери,понеже вино+нормални риболовци и наоколо бракониери=? 

Абе времето си е студено все още за такива мероприатия, а и кой ще се излъже да е шофьор и без пиенеgu6kavel написа:Ей хора, що не се съберем на една скара и вино! Примерно под моста на р.Вит има хобави места. Само трябва малко по-дора организация! Да се разберем колко хора могат да доидат да се вземе ядение и пиение и готовоТия дни е доста хубаво премето за сезона, то на Вит нема какво да се хване ама ще давим мъката в
![]()

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- научил се да хвърля

За това не се бях сетил

Еми тогава чакам предложения.Аз кажи речи съм свободен по цял ден( в сесия съм).Ако ще се прай нещо ме бройте

За петък ако сте съгласни направо да обмисляме един час и място.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- научил се да хвърля
какво ще кажете за събота 20:00ч.у воденицата
на сторгозия.

Аз съм ЗАpep4o83 написа:какво ще кажете за събота 20:00ч.у воденицатана сторгозия.

-
- научил се да хвърля
и не е скъпо. ходих покраи празниците.точно като за бедни рибариmartineti написа:Аз съм ЗАpep4o83 написа:какво ще кажете за събота 20:00ч.у воденицатана сторгозия.
има хубави мезета

-
- научил се да хвърля
хаиде имали мераклии
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
като гледам май няма да стане..,но дайте да я отложиме за лятото..тогава мое на някой водоем да я направим..на дъбник например..със преспиване...музиката от мене..

-
- научил се да хвърля
абе колега те нещът да доидат тука че е в градъ ти искаш на иазовира
умряла работа сме ние плевенчаните умряла нищо не става от нас я вище хората какво прават какви барбекюта какви работи ание неможем да се саберем срамота.аиде па да видим лятото кои ще доиде.

Несериозни пиячи са плевенските рибари 

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ribolovcho написа:като гледам май няма да стане..,но дайте да я отложиме за лятото..тогава мое на някой водоем да я направим..на дъбник например..със преспиване...музиката от мене..
Опа така може и не само Плевенчани да се съберете.
Е, ама не бива и да се отказвате, ей! Отдавна съм из форумите и разбрах, че в нашия регион няма желаещи да се направи такова събитие. Затова аз им ходя на гости (най-често на Жребчево).
Първия път сте били малко, втория с 3-4 повечко и като видят другите, че няма нищо страшно и само ползи може да има човек от такива срещи, то дано се престрашат и да се запишат за следващите! (дай боже!) С Павката мое се разберем да ви направим посещение, но не знам кой ще изтегли "късата клечка"
Па може и трети да намерим.
Не се отказвайте, ако трябва изчакайте още една седмица!
Колкото до среща на открито на брега на водоем - там съм най-навит. Срамота е от колко години обикалям водоемите, а не съм стъпвал на Дъбника да го видя що за гьол е!
Първия път сте били малко, втория с 3-4 повечко и като видят другите, че няма нищо страшно и само ползи може да има човек от такива срещи, то дано се престрашат и да се запишат за следващите! (дай боже!) С Павката мое се разберем да ви направим посещение, но не знам кой ще изтегли "късата клечка"

Колкото до среща на открито на брега на водоем - там съм най-навит. Срамота е от колко години обикалям водоемите, а не съм стъпвал на Дъбника да го видя що за гьол е!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- вече хвърля и на тежко
Тая седмица съм ангажиран-племенника има РД,и няма как да го пропусна.За другата съм навит.Щом и Гого иска,взимаме Калоян и Бойко и готово
Бойчето понеже не пие ще го цаним за шофьор

Пък за срещите на открито можем да ги правим на разменено гостуване

Пък за срещите на открито можем да ги правим на разменено гостуване

Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
-
- научил се да хвърля
абе разправат ми на едно място че все павката тегли късата клечка щот му била къса пишкатаgogolisec написа:Е, ама не бива и да се отказвате, ей! Отдавна съм из форумите и разбрах, че в нашия регион няма желаещи да се направи такова събитие. Затова аз им ходя на гости (най-често на Жребчево).
Първия път сте били малко, втория с 3-4 повечко и като видят другите, че няма нищо страшно и само ползи може да има човек от такива срещи, то дано се престрашат и да се запишат за следващите! (дай боже!) С Павката мое се разберем да ви направим посещение, но не знам кой ще изтегли "късата клечка"Па може и трети да намерим.