Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Първи излет за 2012г. на Яз. Дрангово
- ROSEN_GB
- ще става разбирач
Re: Първи излет за 2012г. на Яз. Дрангово
Лъжец!!!
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
- mitko ribara
- ще става разбирач
Да наистина тои от практика дано посхване малко! 

Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
-
- научил се да хвърля
Колеги не чупете хатъра на момчето! Аз мисля, че и него вече го сърби същата краста дето и нас ни мъчи, защото според някои ако беше "НОРМАЛНО" момче, щеше да кисне по кафета и дискотеки. Щеше да си качи снимка във фейсбук с някоя разголена "хубавица", а не да се снима с тая зъбата твар и да се мъчи на "дърти краставичари краставици да продава". Ама като гледам с тоя "кьор фишек" какви "страсти и неволи" разбуни и що народ навърза да си даде мнението, а на всичко това има доблестта пред толкоз настръхнали врели и кипели в риболовните тънкости "ненормалници" да си признае-добро е момчето . Така, че евала за постъпката. И дано да има повече такива "ненормални" деца които предпочитат риболова,природата и чистия въздух пред шумните дискотеки и задимени кафенета.
Благодаря ти ! Поне някой да ме поткрепяlazo65 написа:Колеги не чупете хатъра на момчето! Аз мисля, че и него вече го сърби същата краста дето и нас ни мъчи, защото според някои ако беше "НОРМАЛНО" момче, щеше да кисне по кафета и дискотеки. Щеше да си качи снимка във фейсбук с някоя разголена "хубавица", а не да се снима с тая зъбата твар и да се мъчи на "дърти краставичари краставици да продава". Ама като гледам с тоя "кьор фишек" какви "страсти и неволи" разбуни и що народ навърза да си даде мнението, а на всичко това има доблестта пред толкоз настръхнали врели и кипели в риболовните тънкости "ненормалници" да си признае-добро е момчето . Така, че евала за постъпката. И дано да има повече такива "ненормални" деца които предпочитат риболова,природата и чистия въздух пред шумните дискотеки и задимени кафенета.

Ostromila написа:Благодаря ти ! Поне някой да ме поткрепяlazo65 написа:Колеги не чупете хатъра на момчето! Аз мисля, че и него вече го сърби същата краста дето и нас ни мъчи, защото според някои ако беше "НОРМАЛНО" момче, щеше да кисне по кафета и дискотеки. Щеше да си качи снимка във фейсбук с някоя разголена "хубавица", а не да се снима с тая зъбата твар и да се мъчи на "дърти краставичари краставици да продава". Ама като гледам с тоя "кьор фишек" какви "страсти и неволи" разбуни и що народ навърза да си даде мнението, а на всичко това има доблестта пред толкоз настръхнали врели и кипели в риболовните тънкости "ненормалници" да си признае-добро е момчето . Така, че евала за постъпката. И дано да има повече такива "ненормални" деца които предпочитат риболова,природата и чистия въздух пред шумните дискотеки и задимени кафенета.. И искам само да отбележа, че с тази публикация не исках нито да се фукам или да се правя на интересен.Аз дори не бях сигурен дали публикацията ще се качи успешно все пак съм се регнал в сайта преди няколко дни (няма да оточнявам колко точно защото не съм сигурен за да не ме наречете пак ЛЪЖЕЦ!
). Бих искал ако може някой да ми каже как да я изтрия, защото не иска повече груби коментари. Благодаря предварително!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Браво малкия!Без значение кога е хваната рибата ,тя си е добра слука.Продължавай да ходиш за риба и да се кефиш на хобито си.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- сериозен играч
butnik написа:Браво малкия!Без значение кога е хваната рибата ,тя си е добра слука.Продължавай да ходиш за риба и да се кефиш на хобито си.

Стига сме го яли колегата! Не го е направил за лошо, а рибата си е майсторска. Единственият проблем е, ако някой реши, че в момента на Дангово върви щука и вземе, че хукне натам! Колега, имаш ли информация дали там в момента има лед и някой лови ли нещо? Поздрави и наслука!Ostromila написа:Благодаря ти ! Поне някой да ме поткрепяlazo65 написа:Колеги не чупете хатъра на момчето! Аз мисля, че и него вече го сърби същата краста дето и нас ни мъчи, защото според някои ако беше "НОРМАЛНО" момче, щеше да кисне по кафета и дискотеки. Щеше да си качи снимка във фейсбук с някоя разголена "хубавица", а не да се снима с тая зъбата твар и да се мъчи на "дърти краставичари краставици да продава". Ама като гледам с тоя "кьор фишек" какви "страсти и неволи" разбуни и що народ навърза да си даде мнението, а на всичко това има доблестта пред толкоз настръхнали врели и кипели в риболовните тънкости "ненормалници" да си признае-добро е момчето . Така, че евала за постъпката. И дано да има повече такива "ненормални" деца които предпочитат риболова,природата и чистия въздух пред шумните дискотеки и задимени кафенета.. И искам само да отбележа, че с тази публикация не исках нито да се фукам или да се правя на интересен.Аз дори не бях сигурен дали публикацията ще се качи успешно все пак съм се регнал в сайта преди няколко дни (няма да оточнявам колко точно защото не съм сигурен за да не ме наречете пак ЛЪЖЕЦ!
). Бих искал да ако може нчкой да ми каже как да я изтрия, защото не иска повече груби коментари. Благодаря предварително!
-
- вече хвърля и на тежко
Колега не се коси, няма рибар дето да не разтяга локума.....Но да не ти стане навик,тук има доста добри хора ,от които тепърва ще черпиш опит.И да се почустваш по-добре аз ловя риба повече от 25г ама такава щука още не съм хващал.Поздрави.
Още едно хвърляне и тръгвам.....
Браво колега. Ти показа, че форума е жив. Я вижте: за 3 дена - 3 страници, А?
Па и рибата си е добра, независимо кога си я хванал. Аз още не съм пипал такава
.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Бат Стан,97% от язовирите в Пловдивско са без лед.Предполагам,че Дрангово също ще се е размръзнал.В това число не слагам планинските язовири,то там работата е ясна.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- новобранец
Колеги, няма кой знае какво значение за това дали е заснежено или не и колко е зелено. Важното е, че ви е накарал някои от вас да завиждате... На Дрангово ли е? Ми доколкото виждам от Интернет - да! А риба там си има винаги, а особено щуката - сами знаете, че през зимата също си кълве, така че можете да си хванете щука и през зимата, и през лятото. Тази статия е просто да ви покаже какво има там...
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ние това много добре го знаем !petio77712 написа:Тази статия е просто да ви покаже какво има там...
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
Драги г-н Върбанов, уважавам излетите Ви и инфото, което доставяте на хората за водоемите. Доста съм чел Ваши статии, да не кажа направо, че сайтът http://www.hvanah.com е Ваш. Но искам само да ви предупредя, че от такива неща не е хубаво да имате толкова огромно самочувствие и да се отнасяте с пренебрежение, та дори и със заяждане към по-малко опитните риболовци. Фактът, че защитавам най-добрия си приятел, защото предполагам и Вие забелязвате колко завистливи нерваци има в този форум, не означава че непременно трябва да ме контрирате по този начин. Между другото, истинските рибари не е е задължително винаги да хващат по тонове риба, а истинските рибари са най-обикновени любители, които се стремят да помогнат на приятел или на непознат. Лично не смятам, че беше нужно така да се заядете с мен, а точно вие, най-уважаваните в naRiba сте прекалено надути... И не само Вие, г-н Върбанов, а и други от вашия ранг.
petio77712 написа:Драги г-н Върбанов, уважавам излетите Ви и инфото, което доставяте на хората за водоемите. Доста съм чел Ваши статии, да не кажа направо, че сайтът http://www.hvanah.com е Ваш. Но искам само да ви предупредя, че от такива неща не е хубаво да имате толкова огромно самочувствие и да се отнасяте с пренебрежение, та дори и със заяждане към по-малко опитните риболовци. Фактът, че защитавам най-добрия си приятел, защото предполагам и Вие забелязвате колко завистливи нерваци има в този форум, не означава че непременно трябва да ме контрирате по този начин. Между другото, истинските рибари не е е задължително винаги да хващат по тонове риба, а истинските рибари са най-обикновени любители, които се стремят да помогнат на приятел или на непознат. Лично не смятам, че беше нужно така да се заядете с мен, а точно вие, най-уважаваните в naRiba сте прекалено надути... И не само Вие, г-н Върбанов, а и други от вашия ранг.

Пичуи, ъ вий от къдье стье уа?
- От София смьи.
- И ний тъй!
- От София смьи.
- И ний тъй!