Първи излет за 2012г. на Яз. Дрангово

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
ROSEN_GB
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Първи излет за 2012г. на Яз. Дрангово

Мнение от ROSEN_GB »

Лъжец!!!
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
Аватар
mitko ribara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitko ribara »

Да наистина тои от практика дано посхване малко! :lol:
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
lazo65
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lazo65 »

Колеги не чупете хатъра на момчето! Аз мисля, че и него вече го сърби същата краста дето и нас ни мъчи, защото според някои ако беше "НОРМАЛНО" момче, щеше да кисне по кафета и дискотеки. Щеше да си качи снимка във фейсбук с някоя разголена "хубавица", а не да се снима с тая зъбата твар и да се мъчи на "дърти краставичари краставици да продава". Ама като гледам с тоя "кьор фишек" какви "страсти и неволи" разбуни и що народ навърза да си даде мнението, а на всичко това има доблестта пред толкоз настръхнали врели и кипели в риболовните тънкости "ненормалници" да си признае-добро е момчето . Така, че евала за постъпката. И дано да има повече такива "ненормални" деца които предпочитат риболова,природата и чистия въздух пред шумните дискотеки и задимени кафенета.
Аватар
Ostromila
новобранец
новобранец

Мнение от Ostromila »

lazo65 написа:Колеги не чупете хатъра на момчето! Аз мисля, че и него вече го сърби същата краста дето и нас ни мъчи, защото според някои ако беше "НОРМАЛНО" момче, щеше да кисне по кафета и дискотеки. Щеше да си качи снимка във фейсбук с някоя разголена "хубавица", а не да се снима с тая зъбата твар и да се мъчи на "дърти краставичари краставици да продава". Ама като гледам с тоя "кьор фишек" какви "страсти и неволи" разбуни и що народ навърза да си даде мнението, а на всичко това има доблестта пред толкоз настръхнали врели и кипели в риболовните тънкости "ненормалници" да си признае-добро е момчето . Така, че евала за постъпката. И дано да има повече такива "ненормални" деца които предпочитат риболова,природата и чистия въздух пред шумните дискотеки и задимени кафенета.
Благодаря ти ! Поне някой да ме поткрепя :) . И искам само да отбележа, че с тази публикация не исках нито да се фукам или да се правя на интересен.Аз дори не бях сигурен дали публикацията ще се качи успешно все пак съм се регнал в сайта преди няколко дни (няма да оточнявам колко точно защото не съм сигурен за да не ме наречете пак ЛЪЖЕЦ! :D ). Бих искал да ако може нчкой да ми каже как да я изтрия, защото не иска повече груби коментари. Благодаря предварително!
Аватар
Ostromila
новобранец
новобранец

Мнение от Ostromila »

Ostromila написа:
lazo65 написа:Колеги не чупете хатъра на момчето! Аз мисля, че и него вече го сърби същата краста дето и нас ни мъчи, защото според някои ако беше "НОРМАЛНО" момче, щеше да кисне по кафета и дискотеки. Щеше да си качи снимка във фейсбук с някоя разголена "хубавица", а не да се снима с тая зъбата твар и да се мъчи на "дърти краставичари краставици да продава". Ама като гледам с тоя "кьор фишек" какви "страсти и неволи" разбуни и що народ навърза да си даде мнението, а на всичко това има доблестта пред толкоз настръхнали врели и кипели в риболовните тънкости "ненормалници" да си признае-добро е момчето . Така, че евала за постъпката. И дано да има повече такива "ненормални" деца които предпочитат риболова,природата и чистия въздух пред шумните дискотеки и задимени кафенета.
Благодаря ти ! Поне някой да ме поткрепя :) . И искам само да отбележа, че с тази публикация не исках нито да се фукам или да се правя на интересен.Аз дори не бях сигурен дали публикацията ще се качи успешно все пак съм се регнал в сайта преди няколко дни (няма да оточнявам колко точно защото не съм сигурен за да не ме наречете пак ЛЪЖЕЦ! :D ). Бих искал ако може някой да ми каже как да я изтрия, защото не иска повече груби коментари. Благодаря предварително!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Браво малкия!Без значение кога е хваната рибата ,тя си е добра слука.Продължавай да ходиш за риба и да се кефиш на хобито си.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

butnik написа:Браво малкия!Без значение кога е хваната рибата ,тя си е добра слука.Продължавай да ходиш за риба и да се кефиш на хобито си.
:smt038 :smt038 :smt038
Бат Стан
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бат Стан »

Ostromila написа:
Благодаря ти ! Поне някой да ме поткрепя :) . И искам само да отбележа, че с тази публикация не исках нито да се фукам или да се правя на интересен.Аз дори не бях сигурен дали публикацията ще се качи успешно все пак съм се регнал в сайта преди няколко дни (няма да оточнявам колко точно защото не съм сигурен за да не ме наречете пак ЛЪЖЕЦ! :D ). Бих искал да ако може нчкой да ми каже как да я изтрия, защото не иска повече груби коментари. Благодаря предварително!
Стига сме го яли колегата! Не го е направил за лошо, а рибата си е майсторска. Единственият проблем е, ако някой реши, че в момента на Дангово върви щука и вземе, че хукне натам! Колега, имаш ли информация дали там в момента има лед и някой лови ли нещо? Поздрави и наслука!
niki76
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от niki76 »

Колега не се коси, няма рибар дето да не разтяга локума.....Но да не ти стане навик,тук има доста добри хора ,от които тепърва ще черпиш опит.И да се почустваш по-добре аз ловя риба повече от 25г ама такава щука още не съм хващал.Поздрави.
Още едно хвърляне и тръгвам.....
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Браво колега. Ти показа, че форума е жив. Я вижте: за 3 дена - 3 страници, А? :lol: Па и рибата си е добра, независимо кога си я хванал. Аз още не съм пипал такава :lol: .
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Бат Стан,97% от язовирите в Пловдивско са без лед.Предполагам,че Дрангово също ще се е размръзнал.В това число не слагам планинските язовири,то там работата е ясна.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
petio77712
новобранец
новобранец

Мнение от petio77712 »

Колеги, няма кой знае какво значение за това дали е заснежено или не и колко е зелено. Важното е, че ви е накарал някои от вас да завиждате... На Дрангово ли е? Ми доколкото виждам от Интернет - да! А риба там си има винаги, а особено щуката - сами знаете, че през зимата също си кълве, така че можете да си хванете щука и през зимата, и през лятото. Тази статия е просто да ви покаже какво има там...
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

petio77712 написа:Тази статия е просто да ви покаже какво има там...
Ние това много добре го знаем !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
petio77712
новобранец
новобранец

Мнение от petio77712 »

Драги г-н Върбанов, уважавам излетите Ви и инфото, което доставяте на хората за водоемите. Доста съм чел Ваши статии, да не кажа направо, че сайтът http://www.hvanah.com е Ваш. Но искам само да ви предупредя, че от такива неща не е хубаво да имате толкова огромно самочувствие и да се отнасяте с пренебрежение, та дори и със заяждане към по-малко опитните риболовци. Фактът, че защитавам най-добрия си приятел, защото предполагам и Вие забелязвате колко завистливи нерваци има в този форум, не означава че непременно трябва да ме контрирате по този начин. Между другото, истинските рибари не е е задължително винаги да хващат по тонове риба, а истинските рибари са най-обикновени любители, които се стремят да помогнат на приятел или на непознат. Лично не смятам, че беше нужно така да се заядете с мен, а точно вие, най-уважаваните в naRiba сте прекалено надути... И не само Вие, г-н Върбанов, а и други от вашия ранг.
mafuta
новобранец
новобранец

Мнение от mafuta »

petio77712 написа:Драги г-н Върбанов, уважавам излетите Ви и инфото, което доставяте на хората за водоемите. Доста съм чел Ваши статии, да не кажа направо, че сайтът http://www.hvanah.com е Ваш. Но искам само да ви предупредя, че от такива неща не е хубаво да имате толкова огромно самочувствие и да се отнасяте с пренебрежение, та дори и със заяждане към по-малко опитните риболовци. Фактът, че защитавам най-добрия си приятел, защото предполагам и Вие забелязвате колко завистливи нерваци има в този форум, не означава че непременно трябва да ме контрирате по този начин. Между другото, истинските рибари не е е задължително винаги да хващат по тонове риба, а истинските рибари са най-обикновени любители, които се стремят да помогнат на приятел или на непознат. Лично не смятам, че беше нужно така да се заядете с мен, а точно вие, най-уважаваните в naRiba сте прекалено надути... И не само Вие, г-н Върбанов, а и други от вашия ранг.
:smt038 :smt038 :smt038
Пичуи, ъ вий от къдье стье уа?
- От София смьи.
- И ний тъй!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”