Избор на директен
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Re: Избор на директен
Здраейте , мислех да отворя нова тема но реших да питам тук . Не съм на ясно с директен телескоп но чета темите със интерес , въпроса ми е ако се оластичи директния става ли да се ловят шаранчета 2-3 кг по платените водоеми ? Предполагам че става единствено ваденето май ще бъде тегаво.
- preparatos
- вече хвърля и на тежко
Exclusive си е мн лека въдица, гледах в този форум имаше такава тема и беше на 1 място по тегло...а това си е най-важното условие според мене!
ако тицата е голф 2....Има такава руска народна поговорка: "Да вярваш - вярвай, но провери"...
ако тицата е голф 2....Има такава руска народна поговорка: "Да вярваш - вярвай, но провери"...

-
- фен клуб-скобар
здрасти и от мен!!!!!ако ще ловиш силни риби като скоби и бели мрени финеса взимай-тва е безподобна въдица маже ги и ги размазва-даже я видях в момента на намаление от 240 на 216 лв на 8 метра-уникален прът!тика уинър също е много добра въдица строй като на игла
но по слаба от финесата като здравина за сметка на теглото и строя!!!!!имам няколко 8 метрови фен съм им и любимата ми е Фокус финесса!успех

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

И във Варна има една 8-ца финеса,може би е ,,последния влак''и я продават за 220лв.Не съм фен на осмиците,иначе бих си я взел....
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ