Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

KЕRKINI LAKE GREECE
- Поморийския
- ще става разбирач
Re: KЕRKINI LAKE GREECE
Направили сте си хубава разходка .И снимките са готини не съжалявайте
- BOBI MITREV
- новобранец
Там мрежи си има целогодишно,изглежда не им правят проблем.Даже на края на дена изваждат улова и продават най-вече Каракуда.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Риболова е разрешен извън периода на пролетната забрана. На повечето подстъпи към гьола има табели с актуалния срок на пролетната забрана, както и с минималните допустими размери на рибите. Тъй като влажната зона на Керкини е важна за размножаването на птиците в Европа има някои допълнителни ограничения. Забранен е спининговия риболов, също и риболова от лодка.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
chirusa_bg написа:Риболова е разрешен извън периода на пролетната забрана. На повечето подстъпи към гьола има табели с актуалния срок на пролетната забрана, както и с минималните допустими размери на рибите. Тъй като влажната зона на Керкини е важна за размножаването на птиците в Европа има някои допълнителни ограничения. Забранен е спининговия риболов, също и риболова от лодка.
Разговарях с "експертите" в Серес, подадената информация от колегата а абсолютно точна.
НАСЛУКА!
А кога им започва и свършва забраната.Има ли шарковци в този водоем(заслужава ли си ходенето) 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Според мен не си струва, но не съм шаранджия. Шарани казват, че има, не съм ги виждал в мрежите. Гръцките рибари-мрежари ловят основно дребна риба.r.ta4ev написа:(заслужава ли си ходенето)
Ето снимка на една от табелите, за които говоря.
Забрана 01.04 - 20.05
Шаран над 30см е разрешен, сигурно го има

*Снимката е от Април 2007 година и е възможно да има промени.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- emo vasilev
- сериозен играч
Има , вече пише и на български !chirusa_bg написа: *Снимката е от Април 2007 година и е възможно да има промени.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
и втората дата не е същатаemo vasilev написа:
Има , вече пише и на български !

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Евала колега за обясненията.На много хора ще им свършат работа
Както гледам от снимките ти-уцелил си вятър на язовира
шансите да уцелиш там вълни са както в Сахара да вали дъжд 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Колега Polizovski, то за каръка лек не е открит. Добре поне че излета бе с опознавателна цел.
На колегите които попитаха за шарани мога да отговоря че вероятно не е подходяща дестинация. Местните рибари ми обясниха че има доста риба, но основно дребна.
НАСЛУКА!
На колегите които попитаха за шарани мога да отговоря че вероятно не е подходяща дестинация. Местните рибари ми обясниха че има доста риба, но основно дребна.
НАСЛУКА!
Мерси, колега, за подробното описание!
А да кажеш какво се лови по принцип, нещо за дълбочините и евентуално какви ограничения за риболова има?
Поздрав!
пп: сега прочетох и горе-долу ми се изясни. Благодаря!
А да кажеш какво се лови по принцип, нещо за дълбочините и евентуално какви ограничения за риболова има?
Поздрав!
пп: сега прочетох и горе-долу ми се изясни. Благодаря!
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
-
- новобранец
ЕВАЛА на колегата,с благодарности
На Керкини няма забрана за риболов,освен през размножителния период,от брега се ловят каракуда,червеноперка и бабушка,но има от всеки вид риби,обитаващи Струма,местните ги ловят с мрежи,за което си плащат билет.Не мисля че си заслужава човек да бие път до там за риболов,освен ако не сте решили да се поразходите.Езерото е резерват за птици.
Браво!!!!!!!!!!!;
- bokser
- ще става разбирач
Днеска излизаха доволно каракуди на бял и торен. Приятелчето ги скубеше една за една, а мене ме беше погнал каръка.