Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир Тича пролет 2012 ??????????????
Модератор: Paublo_Eskobar
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Re: Язовир Тича пролет 2012 ??????????????
Забравих да кажа, че пролетно време много народ съм виждал под бунгалата на Сушина, там май бабушките гонят, та си е вариант де 

-
- научил се да хвърля
Малко инфо от вчерашния излет на яз.Тича. Язовира е със завидно ниво бих казал пълен, рибари с накладени огньове не липсваха, имаше хора от моста на село Ловец по цялата дъга на островчето срещу селото до колкото разбрах е нямало улов сутринта, аз заех позиции около селото и там премина целия ден в улов на дребни перки и редки уклей. Силния вятър и студеното време не можаха да ми помрачат излета.
-
- ще става разбирач
браво колега явно шибаното време обърка рибата по големите водоеми
-
- научил се да хвърля
Мои приятели споделиха, преди да дойдат при мен, че са обиколили почти целия язовир и никъде не вземала рибата даже на повечето места водата е била много кална, плюс това, че влиза студена вода от горе и вятъра е студен ...и риболова е тегав. Единствено ръкава на с. Ловец е с по бистра вода и може да се прави риболов стига да се намерят пасажите.dimito80 написа:браво колега явно шибаното време обърка рибата по големите водоеми
риболов има приличен , но рибата е на дълбокото търсете я над 3м дълбочина. Ловяха се цял ден гол след гол перки и уклей , но точно как се нарича мястото където вървеше рибата незнам. Излета ни беше в неделя 17.03.13г. и останахме много доволни с брат ми .
-
- научил се да хвърля
Тук в тоя раздел не се пише пропорционално на събитията които се случват на яз.Тича. От няколко седмици върви доста успешен риболов и на тоя язовир, за всички които не са ходили и мислят да закрият там риболова, бих ги посъветвал да се ориентират към село Кьолмен, почти по цялата ивица на селото, а и извън селото посока с.Ловец се ловят прилични риби, а слънчевото изложение може само да ви зарадва и с един приятен слънчев ден. Успех и Слука на всички избрали тая риболовна дестинация !!!
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Колеги, някой ходил ли е скоро под с. Сушина? Интересува ме в какво състояние е пътят от селото до язовира и дали е проходим, понеже бях чувал, че някакви местни го били блокирали по някаква причина. Вариант ми е да сляза и на полуостровчето срещу бунгалата и да ловя в дълбокия залив там, помня, че имаше сравнително добър път до там. Идеята ми е да хвърля две дънни за протокола и да потърся костура на силикон. 

На язовира в момента има много силен риболов на Платики ...
В неделя 10-ти ноември, срещу с. Ловец .. на директен телескоп 7м при дълбочина над 4 метра ... след първоначалното събиране на рибата и сработване на захранката (което отне малко повече от 40 мин.) през което време излизаха перки и единични костурчета ... след това над 3 часа непрекъснат риболов гол след гол и то ... само и единствено Платики ... с много кратки прекъсвания от по 2-3 мин. ....
Р.Р. На фидер дистанциите ... почти нямаше риболов ....
В неделя 10-ти ноември, срещу с. Ловец .. на директен телескоп 7м при дълбочина над 4 метра ... след първоначалното събиране на рибата и сработване на захранката (което отне малко повече от 40 мин.) през което време излизаха перки и единични костурчета ... след това над 3 часа непрекъснат риболов гол след гол и то ... само и единствено Платики ... с много кратки прекъсвания от по 2-3 мин. ....
Р.Р. На фидер дистанциите ... почти нямаше риболов ....
Не щя ... не щя ... не щя .... че кат спря