Преди забраната на яз.Студен кладенец

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Re: Преди забраната на яз.Студен кладенец

Мнение от Vesko1 »

PikeM написа:Точно !!! Няма лошо да споделяш и за напред ,просто трябва да ти е през оная работа кой какво ще каже,не трябва да се живее за хорското мнение !
Споделям само защото може да съм от полза на някой...да не ходи там където няма риба в момента.Иначе хич ми е през оная работа...вадил съм едри риби,ще вадя и занапред..се ми е тая кой кво писал..;)
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
real1980
новобранец
новобранец

Мнение от real1980 »

Твърдо ДА за нощен шарански риболов.. То иначе каква е тръпката. Пък риболовчо да си казва мнението за законите.. Всеки е отговорен сам за себе си.. Хората морят рибата с ток ,а аз няма да си метна въдичките..
за сметка на копувача!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

real1980 написа:Твърдо ДА за нощен шарански риболов.. То иначе каква е тръпката. Пък риболовчо да си казва мнението за законите.. Всеки е отговорен сам за себе си.. Хората морят рибата с ток ,а аз няма да си метна въдичките..
Ами навсякъде по форумите се дискутира тая недомислица със забраната за нощен риболов.Трябва да се направи петиция и да се внесе в НС,за корекция на закона.Тази забрана е от 1954г....комунягите ги било страх да не се събират народните врагове под предтекст ,че отиват на риба.Ами вече сме 2012г дами и господа...ама явно и ББ го е страх от народните врагове,та още не я е отменил! :lol:
ИзображениеИзображение
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

То за това че на всеки му е през онази работа и не спазват законите сме на този хал..Обезрибени водоеми и прочее...Повечето от тези нощуващите са мрежари...Денем уж
ловят на въдица а вечер влизат с мрежите..Говоря от лични наблюдения...Това е масова практика по всички водоеми...Метнат една ,две пръчки -уж ловят риба а през това време си охраняват мрежите..
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

ribolovcho написа:То за това че на всеки му е през онази работа и не спазват законите сме на този хал..Обезрибени водоеми и прочее...
Колега,ела на яз.Кърджали...ще те запозная със Мишо Царя,един истински бракониер,който още от времето на Иво Карамански си бракониерства безнаказано.Миналата година го хванаха с електрическа въдица и няколко сома в лодката....и какво от това.Човека и до ден днешен си бракониерства,ИАРА го знаят много добре...и полицията и съда никой не е в състояние да го осъди че си има явно чадър.И какво от това...а ние ходим по чукарите да спазваме закона с по 3 въдици да ловим...в."светлата част на деня" и т.н.Какво ще рече сСВЕТЛАТА ЧАСТ НА ДЕНЯ...ами то като има пълнолуние си е светло като ден...всичко си се вижда.Но ти си държиш на своето....нарушавате та нарушавате.И какво толкова сме нарушили?
Последно промяна от Vesko1 на Вто Апр 17, 2012 2:04 pm, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Най лесно е да прочетеш какво пише във риболовния билет и сам ще си отговориш какво си нарушил...То си е въпрос на манталитет...На мен ми дреме кой какво нарушава и кой какво лови.Не съм аз човека който може да разреши проблемите..Щом си мислиш че можеш да си
ловиш нощем лови си..Щом си мислиш че през време на забраната на бялата риба може да си хвърляш на жива стръв си хвърляй ,но недей да ни убеждаваш че ние сме виновните а ти си правия..Просто констатирам че си нарушил законните нормативи а се правиш на ощипана
бълха и искаш да ти повярвам че си прав...Извинявай но не мога да се съглася със теб че си прав..Има си закони и който не ги спазва е бракониер.Друг е въпроса че който може да си ги лови ,си ги лови и през деня-не му е нужен и нощен риболов...Нищо лично против теб..въпроса е принципен..А мишо царя си го оправяйте вие....Обаждайте се където трябва ..
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Привет и от мене, браво момчета за перфектния излет, шапка Ви свалям и за репортажа и за риболова и за хъса с който сте опънали палатката по никоето време. Такива репортажи са полезни и за старите кримки и за новобранците в риболова. Но , както казва народа "много хубаво, не е на хубаво". Има една приказка , която много уважавам "За конкуренцията или само хубави неща или нищо". Ако има грамотни хора ще ме разберат, и моля Ви колеги преди да критикувате огледайте себе си. Вместо да се учите от подобни разкази, Вие слагате масло в огъня - типична Българска черта. Само за недоразбралите, най-големите бракониери в България са полицаи, горски стражари и ИАРА джии, после мангалите и други бледи подобия на риболовеца, които кръстосват реки и язовири с мрежи....
По-голям шаран от рибаря няма...
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

pacho69 написа:Привет и от мене, браво момчета за перфектния излет, шапка Ви свалям и за репортажа и за риболова и за хъса с който сте опънали палатката по никоето време. Такива репортажи са полезни и за старите кримки и за новобранците в риболова. ......Вместо да се учите от подобни разкази, Вие слагате масло в огъня - типична Българска черта. Само за недоразбралите, най-големите бракониери в България са полицаи, горски стражари и ИАРА джии, после мангалите и други бледи подобия на риболовеца, които кръстосват реки и язовири с мрежи....
:smt023 :prayer:
ИзображениеИзображение
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Веско, браво за излета.Не се връзвай много-много.Важното е добре да си си изкарал.
ПП1 Между другото, миналото лято май с теб бяхме бивак до бивак на горния язовир.По палатката и Киата,съдя!
ПП2.Темата ти в карповия форум е изтрита
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа:Веско, браво за излета.Не се връзвай много-много.Важното е добре да си си изкарал.
ПП1 Между другото, миналото лято май с теб бяхме бивак до бивак на горния язовир.По палатката и Киата,съдя!
ПП2.Темата ти в карповия форум е изтрита
Помня...вие бяхте на широкото май.Май беше на откриването ако се не лъжа.Относно темата в карповия....аз лично я изтрих.Там са едни сектанти,които не приемат хора извън кръга си...разбирачи,еколози и т.н.....тук пък са "законо-защитници" повечето.В карповия вече без мен...писал съм на админа да ми трие профила.
Благодаря ти за добрите думи.
Поздрави! :)
ИзображениеИзображение
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Vesko1 написа:.Там са едни сектанти,които не приемат хора извън кръга си...разбирачи,еколози и т.н.....тук пък са "законо-защитници" повечето.
Колега, такива екземпляри бол по рибаоловните форуми, но нали знаеш "Прекаления светец и богу не е драг" Болшинството "специалисти" ходят по платени водоеми и все голям го вадят. Сигурен съм, че повечето ако ги пуснеш на дивото и един слънчак не могат да извадят. Излета Ви е пркрасен, а от това по-хубаво здраве му кажи...
По-голям шаран от рибаря няма...
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

pacho69 написа:
Vesko1 написа:.Там са едни сектанти,които не приемат хора извън кръга си...разбирачи,еколози и т.н.....тук пък са "законо-защитници" повечето.
Колега, такива екземпляри бол по рибаоловните форуми, но нали знаеш "Прекаления светец и богу не е драг" Болшинството "специалисти" ходят по платени водоеми и все голям го вадят. Сигурен съм, че повечето ако ги пуснеш на дивото и един слънчак не могат да извадят. Излета Ви е пркрасен, а от това по-хубаво здраве му кажи...
Благодаря колега!Четох темата ти за закриването с новия фидер.Адмирации!А относно платеното...на платено ходя само през забраната...най -вече на Даскалово и на Монстерлейк(Невестино),но ме е срам да качвам риби от платени водоеми.Ми то като хвърлиш 3 кила захранка...как няма да хванеш..трябва да е кьорава тая риба . :D
От дивото по хубаво няма...
ИзображениеИзображение
Заключено

Обратно към “Моят риболовен излет”