Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Мнения за клатушки ilba
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- maranzika
- сериозен играч
Re: Мнения за клатушки ilba
Пламка,не вярвай на тия слухове....Клатушките са китайски.Има едни други дето и те уж бяха "търновски",пък накрая се оказа че ги има и на Илиенци. 

Сигурно са китайски, но определено някой в БГ ги опакова с менте-опаковки на Ilba и ги комплектова с тия ужасяващи тройки със шлаухче. Нищо чудно, у нас и да ги фолират. Важното е, че металната част е сполучлива от всяка гледна точка, освен това, не ръждясват 

Ха така... тъкмо се наканих да си купувам...maranzika написа:....Клатушките са китайски
Ама то няма лошо ... Аз имам поне няколко случая след ползване на скъпи примамки, в крайна сметка да уловя на китайски воблер (става въпрос за китайска марка, тъй като вече всичко е много относително - едва ли остана нещо, което да не се прави в Китай

Все пак, ако намеря, сигурно ще си взема за проба някоя от тези клатушки ...
- Vid
- кандидат преподавател
Запалихте ме по тези ilba, та реших да ги пробвам. Ама клатушките нещо не ми вдъхнаха доверие, така че си взех няколко въртележки.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- кандидат преподавател
Големи благодарности на П.И.-каза и ми прати,получих ги,още им се радвам -3 бр.въртележки,с нетърпение чакам да ги пробвам в реални бойни условия 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Казал , изпълнил , кво толкова
Ш пие мастика некой ден на аванта без да се притеснява и тва е 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аз си взех 1 въртележка "илба" да пробвам беше без опаковка даже, кой знае какво е. После видях в друг магазин че ги има с опаковки.
Привет колеги! Дали някъде у нас има модела блесна-тандем на Илба, ето този: Ilba Tondo Tandem http://www.ilba.it/prodotti/tandem.html" onclick="window.open(this.href);return false;
По-специално се интересувам от бялото листо с червена холограмна лепенка, т.е. модел Arg. Alpha R., по възможност модификацията Fiocco Rosso (с червена "мартеница" на тройката....
По-специално се интересувам от бялото листо с червена холограмна лепенка, т.е. модел Arg. Alpha R., по възможност модификацията Fiocco Rosso (с червена "мартеница" на тройката....

Ако Ilba-та я няма, може и тази: http://www.florestackle.com/product-p/grv006.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Ако случайно някой знае дали се намират някъде в БГ, моля за съдействие...
Питах преди време в Diem Fishing, но я нямаха...
Ако случайно някой знае дали се намират някъде в БГ, моля за съдействие...

Питах преди време в Diem Fishing, но я нямаха...
Провери ли в Акваспорт-Н? Те са вносители на Илба. Тандем не съм виждал (не съм и търсил), но ако попиташ Лоди, той най-вероятно ще има какво да предложи.
Благодаря за съвета!
Скоро не съм ходил, но редовно се зареждах с блесни Ilba точно от там, като обаче този модел не съм го виждал никога...
Това не ми пречи всъщност да отскоча тези дни да проверя...
Скоро не съм ходил, но редовно се зареждах с блесни Ilba точно от там, като обаче този модел не съм го виждал никога...
Това не ми пречи всъщност да отскоча тези дни да проверя...